Stadionplatter og EM-snak med Mandsholdet

Varm op til EM i fodbold med pølser i lange baner, legender fra ‘92 og overraskelser, der får dig til at sige “hutlihut”. 

25. maj

Kl: 19:00

Plænen

Om under en måned skyder vores Danske Drenge bolden afsted til EM i Tyskland. I den anledning inviterer Tivoli og Mandsholdet til en festlig aften med performancekok og ernæringsekspert Hannah Grant, legenderne John Faxe Jensen og Henrik “Store” Larsen, og aftenens hovedperson: stadionplatten! 

På tribunerne går stadionplatten som varmt brød, men hvad sker der, når man tager den magiske spise ud på banen og optimerer den med en særlig ernæringssammensætning? Performancekok Hannah Grant tilbereder en præstationsfremmende stadionplatte, så den både leverer på smag, kvalitet og al den energi, der skal til for at opnå ideel restitution efter sejren.

Få svar på nogle af de vigtigste spørgsmål: hvem skal vi møde, og hvad skal landsholdsdrengene spise for at sikre gode ben og mål i støvlerne? Hvad spiste John Faxe Jensen og Henrik Larsen op til den kamp, der sikrede Danmark en spektakulær EM-sejr i ‘92? Og hvor mange stadionplatter skal du selv indtage for at opretholde 90 minutters kampgejst på tribunen?

Tag din bedste makker under armen og slå jer ned ved Plænen, når vi kridter banen op til en sommer med sejr. Der er selvfølgelig mulighed for at nyde en pølseplatte undervejs.

Vi ses på Plænen!

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
25. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli