Pop up i Det japanske Tårn

Kulinarisk besøg på højeste plan

Tivoli får igen i år kulinarisk sommerbesøg, når stjernekokke fra tre hædrekronede restauranter rykker ind i Det japanske Tårn.

Glæd dig til restaurant STUDIO, der sætter det vilde, det nære og det spirende danske forår i højsædet, oplev spanske El Bar, som forbinder fortidens ingredienser og smage med nutidens avancerede teknikker, eller forelsk dig i islandsk gastronomi fra øverste hylde, når holdet bag restaurant DILL tryller med islandske råvarer.

Læs mere om restauranterne, og book bord herunder  før det er for sent! 

2203SITMichelinPoPUpTivoliDK371x472px02
2. juli - 27. juli

El Bar

Paco Morales – en af Spaniens mest hypede kokke – ejer El Bar, som er en trendy andalusisk bar med bund i Cordobas rige madtraditioner i form af simple og raffinerede retter.

Derudover er han køkkenchef på den to-stjernede Restaurant Noor, hvor hans mål er at promovere den gastronomiske arv fra den Al Andalusiske Epoke gennem kreative nyfortolkninger. 

Til pop up-restauranten i Det japanske Tårn har han sammensat en helt unik menu, som kombinerer de to restauranters styrker med både andalusiske og danske ingredienser samt mere klassiske gourmet-råvarer som kaviar, hummer, tun og marv.

Book bord

2203SITMichelinPoPUpTivoliDK371x472px05
2. august - 10. september

Restaurant Dill

Islandske Restaurant DILL byder på noget så unikt som islandsk michelinmad. Ejer og chefkok Gunnar Karl Gìslasson serverer uforudsigelig og kreativ fine dining, som på den ene side har fødderne dybt plantet i islandske madtraditioner og råvarer – og på den anden side er sprængfyldt med moderne teknikker, legesyge og internationalt udsyn. 

Tivolis gæster får med DILL en unik mulighed for at smage islandsk mad fra øverste hylde uden at skulle finde passet frem og veksle valuta. 

Book bord

2203SITMichelinPoPUpTivoliDK371x472px06