Det japanske Tårn

Sublime gourmetoplevelser siden 2021

Fra Toscanas jord til julebordet

Saporium - 14. november til 15. december

Til jul rykker den Michelin-stjernede restaurant Saporium fra Toscana ind i Det Japanske Tårn, og inviterer på en uforglemmelig gastronomisk juleoplevelse.

Bag køkkenet står Ariel Hagen, hvis gastronomiske rejse begyndte i bedstemoderens køkken, hvor han lærte Toscanas madtraditioner at kende. Allerede i sit første år på Saporium modtog han både en Michelin-stjerne og den prestigefyldte Green Star for bæredygtighed.

Fik du en bid af Michelin-magien?

Vi takker for et år, hvor stjernekokke fik Det japanske Tårn til at dufte af råvarer fra øverste hylde. For en stund rykkede de deres anerkendte restauranter ind i Tivoli og forkælede gæsterne med kulinariske oplevelser i særklasse.

Kun de mest udsøgte Michelin-restauranter fik æren af at præsentere deres kunstfærdige retter i Haven - og sammen skabte de et år fyldt med smage fra hele verden.

  • TRI
  • Maison Dali by Tristin Farmer
  • Smoked Room
  • Odette
  • COME

Gourmet-restauranter fra alle verdenshjørner

Stjernekokke får Det japanske Tårn til at dufte af råvarer fra øverste hylde, når de for en stund rykker deres anerkendte restauranter ind i Tivoli. Kun de ypperste Michelin-restauranter finder vej til Haven, så du kan smage gourmet fra alle verdenshjørner.

Michelin-kokke i Det japanske Tårn

Er du til unikke spiseoplevelser på højeste niveau, er der meget at glæde sig til. Det japanske Tårn i Tivoli får nemlig igen i år kulinarisk besøg på højeste plan, når en skiftende stjernerække af topkokke fra hele verden rykker ind med deres gastronomiske særpræg, avancerede, legesyge teknikker og de lækreste råvarer.

Tag på en kulinarisk rejse verden rundt, når vi igen får besøg af ikoniske gourmet- og michelin restauranter. I 2024 havde vi æren af spanske Alejandro Serrano, tyske Ösch Noir, Aska fra New York, dansk-koreansk fusionskøkken med Modu, nordatlantiske KOKS og slovenske Hiša Franko.