Stjerne-restauranter
gæster Tivoli

Tak for en smagfuld sommer  med kulinarisk besøg fra øverste hylde

Hele sommeren har store kokkeprofiler fundet vej til Det japanske Tårn. Suculent fløj spanske delikatesser til køkkenet, Lafleur dækkede op til grønne retter i verdensklasse, og MOTA tryllede med det bedste fra Odsherreds muld. Sidst på sæsonen dryssede det med fransk stjerneregn, da mesterkokke fra á Auguste erobrerede køkkenet.

Transparent
13. oktober - 5. november

Book bord til hollandsk-asiatisk stjernerestaurant

Der er fuld smæk på det vilde, kreative køkken, når Daalders køkkenchef Dennis Huwaë rykker ind i Det japanske Tårn til Halloween i Tivoli.

Daalder har vundet anerkendelse både i Holland og internationalt, og restauranten har modtaget en Michelin-stjerne for sin ekstraordinære kulinariske kreativitet, der fejrer sæsonens råvarer og præsenterer dem med en moderne og legende tilgang.

Du kan blandt andet glæde dig til nigiri laks på sprød marengs, fregola med blæksprutte og den klassiske hollandske stroopvaffel med et asiatisk twist. Så book bord, hvis du vil forbløffes, underholdes og forkæles af Dennis Huwaës særegne køkken.

Book bord  Frokostmenu    AftenMenu

2308DJTDaalderLangoustine371x472px
I to år har Det japanske Tårn duftet og smagt af nordisk og eksotisk kogekunst

Sublime gourmetoplevelser siden 2021

Portugisiske Vistas Rui Silvestre dækkede op til julemiddag på topniveau, STUDIO serverede det bedste fra det sprøde, danske forår, en af Spaniens mest hypede kokke, Paco Morales fra El Bar diskede op med andalusiske favoritter, mens DILL og KOKS fik Det japanske Tårn til at smage og dufte af frisk islandsk og færøsk luft. Måske er du også blevet forkælet af danske råvarer med japansk twist af AOC?

Skal du have bord til næste gastronomiske stjerneregn? Så hold øje, for snart løfter vi sløret for endnu flere pop up-restauranter, og der er virkelig meget at glæde sig til.
2305EscoffierTivoliDK371x472px

Billeder fra tidligere pop-up restauranter

AOC (2 Michelin-stjerner), KOKS (2 Michelin-stjerner), Studio, El Bar, DILL (1 Michelin-stjerne & den grønne Michelin-stjerne), ROKS, Vistas Rui Silvestre (1 Michelin-stjerne), Suculent og Lafleur (2 Michelin-stjerner)