Tak for en smagfuld sommer med kulinarisk besøg fra øverste hylde
Hele sommeren har store kokkeprofiler fundet vej til Det japanske Tårn. Suculent fløj spanske delikatesser til køkkenet, Lafleur dækkede op til grønne retter i verdensklasse, og MOTA tryllede med det bedste fra Odsherreds muld. Sidst på sæsonen dryssede det med fransk stjerneregn, da mesterkokke fra á Auguste erobrerede køkkenet.
Der er fuld smæk på det vilde, kreative køkken, når Daalders køkkenchef Dennis Huwaë rykker ind i Det japanske Tårn til Halloween i Tivoli.
Daalder har vundet anerkendelse både i Holland og internationalt, og restauranten har modtaget en Michelin-stjerne for sin ekstraordinære kulinariske kreativitet, der fejrer sæsonens råvarer og præsenterer dem med en moderne og legende tilgang.
Du kan blandt andet glæde dig til nigiri laks på sprød marengs, fregola med blæksprutte og den klassiske hollandske stroopvaffel med et asiatisk twist. Så book bord, hvis du vil forbløffes, underholdes og forkæles af Dennis Huwaës særegne køkken.
AOC (2 Michelin-stjerner), KOKS (2 Michelin-stjerner), Studio, El Bar, DILL (1 Michelin-stjerne & den grønne Michelin-stjerne), ROKS, Vistas Rui Silvestre (1 Michelin-stjerne), Suculent og Lafleur (2 Michelin-stjerner)