Velkommen til tredje sæson med pop-ups i Det japanske Tårn

Kulinarisk besøg på højt plan

Siden sommeren 2021 har man kunnet opleve nogle af Danmarks og Europas dygtigste kokke i Det japanske Tårn i Tivoli.

I løbet af de første to sæsoner har syv meget forskellige toprestauranter - AOC og færøske KOKS (2 Michelin-stjerner), den spanske mesterkok Paco Morales (2 stjerner), islandske Dill og portugisiske Vistas Rui Silvestre (1 stjerne) samt færøske ROKS og danske STUDIO - lagt vejen forbi Tårnet og givet Tivolis gæster en unik gastronomisk oplevelse.

Nu er tredje sæsons program klar, og Tivolis gæster kan se frem til følgende gastrooplevelser:

2303TivoliDKSITMichelinPoPUpJapansketaarn371x472px8
24. april – 27. maj

Suculent - stedet hvor stjernekokkene spiser i Barcelona

På Suculent er den gode stemning og smagene i absolut centrum. Køkkenchef Antonio ”Toni” Romero har en fortid på ikoniske 3-stjernede Michelin-restauranter som elBulli, Arzak, Akelarre og Pic, men på Suculent er det de rene, dybe og gammeldags Middelhavssmage, som får gæsterne til at komme igen og igen.

book bord menu

2303TivoliDKSITMichelinPoPUpSuculent371x472px2
2. juni – 2. juli

Lafleur - tysk, topgastronomi

Køkkenchef Andreas Krolik er kompromisløs og banebrydende inden for det grønne og veganske køkken, og han formår som få andre at kombinere det grønne med et personligt, komplekst og moderne smagsunivers. Lafleurs køkken er dog ikke dogmatisk, og Tivolis gæster har mulighed for at prøve en skøn blanding af Lafleurs veganske og vegetariske retter kombineret med eksklusive retter med blandt andet hummer og kalv.

BOOK bord     MENU

2303TivoliDKSITMichelinPoPUpLafleur371x472px4

Billeder fra tidligere pop-up restauranter