Vis
Vis

MIDT OM NATTEN

Biografsuccessen og alle tiders bedst sælgende danske album i en helt ny musicalversion.

Fra 15. marts - 22. april

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Nu kommer MIDT OM NATTEN, der er én af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album, til Tivolis Koncertsal i en spritny musicalversion. Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

MIDT OM NATTEN er skabt med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs.

Danmarkspremiere 15. marts 2018

I fristaden “Haveje" melder de sig ud af samfundet, men kan man også melde sig ud af ansvaret?

Sjældent har et dansk album og en dansk spillefilm ramt den danske folkesjæl med samme urkraft som MIDT OM NATTEN. Både album og film er i dag fuldblodsklassikere i Danmark, og Kim Larsens mange hits har fået en helt særlig plads i danskernes hjerter. MIDT OM NATTEN er en ny-klassiker – et stykke dansk kulturhistorie.

I musicalen tages publikum tilbage til firsernes Danmark - dengang, hvor man stadig kunne drømme om frihed, lighed og kærlighed, om at gøre sig fri af samfundets og systemets snærende lænker og bygge en fristad, et utopia. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Det sorgløse liv på Haveje er dog kort, for snart sætter stoffer, rockere, slumstormere og købmandens datter Susan Himmelblå det tætte venskab på alvorlige prøver.

Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

 

Strisserne kom, før vi ventede dem...

MIDT OM NATTEN er en god, spændende og stadig vedkommende historie med nogle stærke karakterer, der nok er værd at opleve endnu engang - på en helt ny måde, og bundet sammen af et af de største hitkataloger nogen dansk artist har præsenteret.

Filmen - og albummet af samme navn - rummer nogle af Kim Larsens stærkeste, suverænt mest poetiske, originale og inspirerende sange. Filmens soundtrack er det mest solgte album i Danmark nogensinde – og titler som 'Haveje', 'Susan Himmelblå' og 'Papirklip' er for længst blevet optaget i Højskolesangbogen og i den danske sangskat.  

Musicalen bliver ud over de mange kendte hits fra MIDT OM NATTEN-albummet også krydret med stribevis af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits som 'Kvinde Min', 'Langebro', 'Rita', 'Rabalderstræde' og 'Tarzan Mamma Mia'.

 

 

Danmarks rockstar nummer ét

Kim Larsen og Gasolins musik har siden debuten i 1969 været soundtracket til mange danskeres hverdag og fest. Albummet MIDT OM NATTEN, der udkom i 1983, er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer, hvilket er et salgstal, som kunstnere i 2017 kun kan drømme om. Det er det bedst sælgende danske album nogensinde, og salgstallet svarer til 33 gange platincertifikater og at hver 10. dansker i gennemsnit har et eksemplar stående på hylden.
 
Filmen MIDT OM NATTEN, som udkom i 1984, er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin, Starfuckers og Kim Larsen & Kjukken har rørt noget i de fleste, og numre som 'Køb Bananer', 'Masser af succes' og 'Dengang jeg var lille' har gjort ham til en af de største rockmusikere, Danmark har i dag. 

Kurt-Ravn
Kurt Ravn Gl. Arnold

Kurt Ravn er uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 og har siden bidraget til den danske kulturskat med både store skuespilpræstationer og sin eminente sangstemme. Sit landsdækkende gennembrud fik han i rollen som jernbanearbejderen Lauritz Jensen, kaldet ”Røde”, i Matador, og siden er det blevet til over 35 film, flere end 20 tv-serier og ikke mindst et hav af koncerter rundt i landet.

Ud over en lang række gode roller på Det Kongelige Teater, blandt andet i Kabale & Kærlighed, har han haft en stor rolle i Det Ny Teaters musical-udgave af Jekyll & Hyde. De senere år har danskerne kunnet opleve Kurt Ravn i tv-serierne Dicte, Bedre skilt end aldrig, Bedrag, Forbrydelsen, julekalenderen Tidsrejsen og ikke mindst i filmene Alle for ... en, to og tre, samt som Onkel Anders i Far til fire.
Gustav-Wolter
Gustav Wolter Benny

Det er første gang, Gustav Wolter skal stå på en stor musicalscene – og så endda i en hovedrolle. Gustav har fra barnsben sunget og spillet musik og fungerer i dag som sangskriver, producer og freelancemusiker. Det unge stortalent får med Midt om natten sin professionelle musicaldebut.

Troels-Malling
Troels Malling Unge Arnold

Troels Malling er kendt for sine mange roller på både tv, i film og teater. På de skrå brædder har man senest kunnet nyde Troels’ skuespil som hovedrolleindehaveren i Komedien, hvor alt går galt og Jean De France på Folketeatret samt Vores Sensommer på Østre Gasværk.

På tv har Troels haft roller i succeserne GretheJuleønsket og Forbrydelsen lll, og på det store lærred har Troels kunne opleves i The Way to MandalaySwinger og Min Søsters Børn-filmene. Troels Malling er uddannet fra Statens Teaterskole i 2001.
Lise-Baastrup
Lise Baastrup Susan Himmelblå

Lise Baastrup er uddannet fra skuespilskolen ved Aarhus Teater i 2010 og fik sin debut samme sommer på Grønnegårds Teatret. Hun har siden haft roller på scener rundt om i hele landet – blandt andet Aalborg Teater i Anne Linnet Teaterkoncert og Cabaret, musicalen En Kort En Lang og Svantes Lykkelige Dag på Nørrebro Teater og i Monty Python musicalen Spamalot i Tivoli.

På tv er Lise Baastrup kendt for sin rolle som Hjørdis i Rita, og senere spinoff-serien Hjørdis. Lise Baastrup har desuden medvirket i Cirkusrevyen i 2016 og 2017. 
Sigurd-Holmen-Le-Dous
Sigurd Holmen Le Dous Christoffer

Sigurd er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009 og har et alenlangt CV fra både film, tv og teater. Sigurd har været en fast del af P1-programmet Selvsving, og på teaterscenen har man kunnet opleve ham på Aalborg Teater, Baggårds Teatret, Teater 770, Aarhus Teater, Grønnegaards Teatret, Folketeatret, Nørrebro Teater og mange flere.

I den nye sæson af Badehotellet på TV2 vil man - ligesom i de seneste tre sæsoner - kunne opleve Sigurd i rollen som Philip.
Henriette-Lund
Henriette Katrine Lund Rita

Henriette Katrine Lund er uddannet i scenekunst fra Københavns akademi for dans, musik og teater og er både skuespiller, sanger og danser. Henriette Katrine Lund har kunnet opleves i en lang række forestillinger på blandt andet Zangenbergs Teater, Københavns Musikteater, Mungo Park og senest i rollen som Sheila i Hair på Aalborg Teater. 

Desuden har hun spillet roller i både film, tv-serier og reklamefilm og er forsanger i Balkan Basterds og Klubb Bigband.
Jacob-Femerling
Jacob Femerling Spacy

Jacob Femerling er uddannet fra Den Danske Scenekunst Skole i 2015. Han har blandt andet medvirket i Sort Vand på Betty Nansen Teatret, Faderen på Det Kongelige Teater og De lystige koner i Windsor på Grønnegårds Teatret. Hertil har Jacob medvirket i en række kortfilm og tv-serier – heriblandt TV2’s Dicte.

Allan-Mortensen
Allan Mortensen Tusindfryd

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 45 år. I 1972 fik han sit store folkelige gennembrud som Judas i Andrew Lloyd Webber og Tim Rices rockopera Jesus Christ Superstar – hvis hans navn da ikke allerede var blevet slået fast i danskernes bevidsthed som forsanger i Tears i slutningen af 1960'erne eller i rockbandet Midnight Sun i 1970.

Allan Mortensen hittede også på dansktoppen i 1974 med sangen Musikalske venner. De senere år har Allan blandt andet været gæstesolist hos Top Charlie og Ledreborg Slotskoncerter og optræder desuden rundt om i landet med sit eget onemanshow.
David-Owe
David Owe Nalle

David Owe har blandt andet medvirket i tv-serien Ørnen på DR, og publikum har også haft fornøjelsen af David Owes talenter i eksempelvis Tempelriddernes Skat, Familien Jul og tv-serien Mig og Charlie. Dansetalenterne blev hædret med finalepokalen i Vild med dans i 2005, hvor Owe vandt finalen.

Jimmy-Joergensen
Jimmy Jørgensen Rockerleder

Sangskriver, sanger og skuespiller Jimmy Jørgensen fik sit gennembrud på de skrå brædder i 1994 med – meget apropos - Gasolin Teaterkoncert på det daværende Dr. Dantes Aveny (i dag Aveny-T). Siden er det blevet til et hav af roller på både film, tv og teater – især teaterkoncerter.

Jimmy Jørgensen er måske særlig kendt for sin hovedrollepræstation i The Black Rider på Betty Nansen Teatret, som den barske narkohandler Philip i DR-serien Taxa og ikke mindst med vokalen på kæmpehittet Vent På Mig fra filmsuccesen En Kort En Lang. Jimmy Jørgensen har endvidere turnéret landet tyndt med sit eget rockorkester, Hotel Hunger.
Max-Hansen
Max Hansen Buhmand

Skuespiller Max Hansen har medvirket i en lang række film og tv-serier samt spillet teaterforestillinger og revyer over hele landet. Max debuterede allerede som 11-årig i operaen Boris Gudonov på Det Kongelige Teater og har siden markeret sig inden for et hav af genrer: fra det klassiske repertoire til lystspil, revy og musicals. Max Hansen har modtaget Årets Dirch for sit arbejde med revygenren.

Jesper-Lohmann
Jesper Lohmann Charles m.fl.

Jesper Lohmann har medvirket i flere musicals og musikforestillinger – blandt andet Evita på Det Ny Teater og Hairspray i Tivoli. På tv har Jesper Lohmann markeret sig i adskillige tv-succeser som Taxa, Rejseholdet, Krøniken, Anna Pihl og Forbrydelsen.

Dertil har Jesper Lohmann de senere år kunnet opleves i over 100 koncerter landet over med kvartetten Four Jacks, som han genoplivede sammen med Stig Rossen, Jesper Asholt og Keld Heick. Jesper Lohmann er uddannet fra Odense Teater i 1989.
Pernille-Hoejmark
Pernille Højmark Kranen & Molly

Pernille Højmark er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og debuterede i 1983 i Peter Langdals Plys og Plastic, som Plastic. Pernille har medvirket i over 40 film eller tv-serier. Blandt hendes mest kendte roller er Lotte i Taxa, Regine i Bryggeren samt Karen Jensen i Krøniken. Øvrige film tæller blandt andet Superdame, Sirup, Drengene fra Sankt Petri, Flamberede Hjerter og Sort Høst.

I 1999 vandt Pernille Højmark en Bodil for Bedste Birolle i Sort Høst. Pernille er desuden regelmæssig gæst i talkshows som Spørg Charlie og Aftenshowet, lige som hun var en populær deltager i Vild Med Dans. Siden sin debut på teaterscenen har hun gennem årene medvirket i en lang række forestillinger - lige fra Tante Sofie i Røverne i Kardemomme by til Eliza i Pygmalion.

Ensemble

Nicolai Dahl Hamilton

Janus Elsig

Robert Thomsen

Ronnie Morgenstjerne

Mikkel Vadsholt

Camilla Marienhof

Anne-Mette Riis

Ida Frost

Sofie Topp-Duus

Kenneth Parsberg 

Lea Palme

Det kreative hold

Manuskript
Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen

I en scenebearbejdelse af

Heinrich Christensen 

Instruktion
Heinrich Christensen 

Scenograf og kostumedesign
Marie í Dali

Koreograf
Bill Holmberg

Kapelmester
Joakim Pedersen

Lysdesign
Ulrik Gad

Lyddesign
Frank Grønbæk

Instruktørassistent og dramaturg
Pierre Westerdahl

Teaterforlag
Nordiska Aps - København

Producenter
Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation

Midt om natten på turné

 

Efter spilleperioden i Tivolis Koncertsal tager Midt om natten på turné i følgende byer

 Musikteatret, Holstebro 2. – 6. maj: - Køb billet her

Aalborg Kongres & Kultur Center 9. – 13. maj: - Køb billet her

 

 

Hermans, Tivoli Friheden 15. – 27. maj - Køb Billet her

Vejle Musikteater 29. maj – 2. juni - Køb billet her

ODEON, Odense 5. juni – 9. juni - Køb billet her

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
15. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
16. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
17. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
18. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
20. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
21. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
22. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
23. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
24. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
25. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
27. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
28. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
29. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
30. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
31. marts
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
3. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
4. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
5. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
6. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
7. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
8. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
10. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
11. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
12. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
13. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
14. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
15. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
17. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
18. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
19. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
20. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
21. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
22. april
215,00 - 655,00 DKK Inkl. billetgebyr
Tap for at aktivere kortet