2105HavefestTivoliDK509x357px02
Livemusik, lounge-stemning og iskolde øl

Endelig weekend!

Vi starter festivalsæsonen med en perlerække af formidable fredagsbarer.

Hver fredag forvandler vi Tivoli til en Havefest uden lige! Livemusikken spiller både fra Plænescenen og Orangeriet, når store som spirende stjerner skyder weekenden i gang med alt fra poppede toner til elektroniske beats.

Nyd koncerterne med iskolde øl, eller slå dig ned med lækre cocktails, salte snacks og brætspil ved Pergolaen. Hvis du er vild med quiz, er det om at besøge Plænen, hvor der er eftertragtede præmier på højkant hver fredag.

2105HavefestTivoliDK370x472px01NY

Fede toner og rytmiske beats

Livemusik hele aftenen

Det er hiphop. Det er elektronisk. Det er pop. Det er lounge. Det er store stjerner. Det er spirende talenter. Det er kolde fadøl i venners selskab og fingerflet med kæresten i den lune sommeraften.

På Pantomimeteatret stiller DJ's op og underholder med lounge og chill-out musik, alt imens du har slået dig ned i en liggestol og lader roen sænke sig. Plænen indtages af fede kunstnere, som med garanti giver dig lyst til at skråle med, og ved Orangeriet kan du feste til hiphop og elektronisk musik.

Adgang til koncerter på Plænen kl. 19 og kl. 22.00

På grund af Covid-19-restriktioner er Plænen opdelt i to sektioner.  
Hvis du vil sikre dig en siddeplads på Plænen til koncerterne kl. 16.30, 19.00 og 22.00, kan du hente et armbånd i Haven. 
Armbåndet er gratis og kan hentes to timer før show i indgangen til Sektion 1 og 2. 
Armbånd uddeles efter først-til-mølle-princippet. 
Ved udlevering af armbånd skal du registreres til smitteopsporing ved evt. smitteudbrud. 

 

2105HavefestTivoliDK370x472px08
Royal_Oekologisk_sekundaert_White_130x24px-(002)
Læskende drikkevarer og fristelser to-go

Alt til den tørre hals og tomme mave

Rundt omkring i Haven kan du gå ombord i salte og søde snacks, når sulten melder sig. Saftige burgere, sunde salater og sprøde pomfritter er blot et udpluk af, hvad du kan glæde dig til. Til den tørre hals er der linet op med farverige cocktails, iskolde øl og læskende lemonader. Slå dig ned på græsset, og nyd et hurtigt måltid, eller besøg en af Havens restauranter, inden aftenens navne går på.

2105HavefestTivoliDK370x472px02
Filtrér Alle
Periode