PLATT-FORM

Den musikalske satiregruppe PLATT-FORM vender tilbage til Glassalen.

Fra 3. april 2024 - 14. april 2024

Glassalen

Publikum skreg af grin, da PLATT-FORM i 2022 havde premiere på ”Er vi gået for langt?” i Glassalen i Tivoli.

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de i 2024 vender tilbage med deres anmelderroste satireshow, der blev kaldt ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”.

I ”Er vi gået for langt?” udstiller trioen igen danskerne og ikke mindst hinanden med bidende og kærlig satire og knivskarpe ørehængere. Du kan opleve en perlerække af kendte karakterer, og glæde dig til at se eller gense et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen. 

PLATT-FORM’erne står igen for tekst og musik, og lige som sidst er det den prisvindende designer Nicholas Nybro, der står for kostumerne og Simon Witzansky står for scenografien.

Så gør dig klar til et hæsblæsende, gennem musikalsk og vanvittigt sjovt show i Glassalen, for Laus, Mille og Jakob er tilbage!

Foto: Camilla Winther
Video: Grow Productions og Tivoli TV

Om PLATT-FORM 

Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Faurby dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, som alle har fået flotte anmeldelser. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til. Senest har Jakob, Mille og Laus været værter på TV2 Charlies ’Året der gak’ i 2022, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning.


Mille Hoffmeyer Lehfeldt
Hun har optrådt på bl.a. Aveny T, Odense Teater og Det Kongelige Teater og spillet med i stykkerne ’ Jeanne d’Arc’, ’ Ifigenia’ og ’Symposion’. Derudover har hun lagt stemme til tegnefilm og haft store roller i film som ’Flammen og Citronen’ og ’Lang historie kort’, som hun modtog en Bodil for. På TV er Mille kendt fra fx ’Lærkevejen’, ’Lykke’, ’Hjerteflimmer’, ’Kongeriget’ og ’Rejseholdet’. Senest har vi set Mille i DR-serie 'Carmen Curlers', og hun er pt aktuel i 'Dansegarderoben' på TV 2.

 

Laus Høybye

Laus Høybye brød igennem som skuespiller i en tidlig alder med hovedrollen som Krumme i de populære film om familien Krumborg. I 2005 blev han færdiguddannet fra skuespillerskolen i Odense og har siden været efterspurgt både på scenen, i film, som stemme i et hav af tegnefilm og på TV, hvor han bl.a. spillede karakteren Thomas i DR’s søndagsserie ’Lykke’ sammen med Mille Lehfeldt. Publikum har også kunne opleve Laus i David Bowie forestillingen 'Lazarus' på Det Kongelige Teater.

Jakob Fauerby
Jakob Fauerby blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2006, og har i sin karriere haft roller i en lang række spillefilm, kortfilm, tv-serier og teaterstykker. Han er også kendt fra sin medvirken i 'Vild med dans', som han vandt i 2019 sammen med Silas Holst. Derudover har Jakob Fauerby været instruktør på diverse revyer, bl.a. Dragsholmrevyen, hvor han i 2019 modtog prisen som Året Revyforfatter. I 2021 var Jakob sammen med Media vært for Danish Rainbow Awards i Cirkusbygningen, og i 2022 var han vært for ’Fællessang’ på DR med Katrine Muff.   

 

Anmeldelser fra 2022

Baseret på 324 brugeranmeldelser

“Platt-Form i topform: Selv Pjerrot får en sviner.
Ingen tvivl: Platt-Forms nye show i Tivoli er en succes.”

Berlingske

“PLATT-FORM er med andre ord i topform, og man fristes ligefrem til at sige, at deres nye forestilling er deres sjoveste og mest musikalske. Byens bedste show - uden sammenligning!”

CPH Culture

“PLATT-Forms nye show er genialt! Det kan ikke gøres bedre!!!”

Out & About

“Det sker faktisk aldrig, at jeg griner to timer i træk. Men det var stort set det, jeg gjorde til premieren. Det er et FREMRAGENDE show og ovenikøbet med verdens længste farvelsang, der rummer et potpourri af ALLE gode farvelsange, så man får lyst til at springe op og danse...”

KOP Kultur

“Fra dét sekund i allerførste nummer, hvor de kommer råbende ind blandt publikumsrækkerne – med sorte parykker og sort tøj som den tyske aktivist-performance-trup Sturm Und Drang - er det tydeligt, at Platt Form allerede har vundet kultstatus. Publikum er tossede med det.

Morten Hede

“En kombination af genkendelsens glæde og den fortsatte fornøjelse over krøllet samfundssatire leveret med musikalsk og selvironisk finesse. Vi griner stadig, så maven kramper.”

Iscene

“Lad mig endelig straks slå fast, at de tilbage i god form - ja i absolut Platt-form! Ligeså musikalske, lige så charmerende og hamrende morsomme som sidst...”

Morten Buckhøj

“Forførende begavet og ørelækkert musikalsk”

Information

“Satire på et højt plan.”

Kulturkupeen
Praktisk information

Dit showbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på dagen for showet i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før  start.
 
Showets varighed
Showets varer ca. 2 timer inkl. en pause

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden showet og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Spilleperiode
3. april 2024 - 14. april 2024.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om showets historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 5 år.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.