Praktisk information

Koncertsalen & Glassalen

Praktisk information

Dit besøg

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.
Bemærk, at uden for Tivolis åbningstider åbnes hovedindgangen på Vesterbrogade kun for gæster til Koncertsalen og Glassalen.

Aldersanbefaling
Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingerne for børn under 3 år.

Åbningstider
Koncertsalen
:
Dørene til Koncertsalen åbnes en time før forestillingens start. Uden for Tivolis åbningstider åbnes hovedindgangen på Vesterbrogade ligeledes en time før forestillings start.

Glassalen:
Dørene åbnes en halv time før forestillingens start. Uden for Tivolis åbningstider åbnes hovedindgangen på Vesterbrogade ligeledes en halv time før forestillingens start.

Transport/parkering 

Busser til Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. S-tog, Øresundstog, regionaltog og IC-tog til Københavns Hovedbanegård. 
For parkeringsmuligheder se her.

 

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.
Ledsagerbilletter udstedes mod forevisning af ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice. Der er teleslynge til rådighed til arrangementet. Læs mere her.

 

Billetter

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V. 
Telefon: 33 15 10 01

SE ÅBNINGSTIDERNE FOR BOX OFFICE 

Læs handelsbetingelser og byttepolitik