Kalender

Snehvide

Tivolis Koncertsal

Oplev balletten Snehvide, og bliv bragt tilbage til barndommens verden.

Dyrene i Hakkebakkeskoven

31. marts · Glassalen

Nogle fortællinger kommer for at blive og bo i hjertet. Sådan er det med Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Niels Hausgaard

11. april · Glassalen

Siden ca. 1971 har Niels Hausgaard underholdt danskerne uanset, hvor i Verden de kom fra. Nu rejser han ud på sin turné nr.?

The Greatest Love of All - A tribute to Whitney Houston

16. april · Tivolis Koncertsal

Født 1976 startede Belinda Davids livet i den lille kystby Port Elizabeth i Sydafrika, hvor hendes musikalske familie på syv børn tilbragte meget af sin tid i kirken, sang og omgivet af gospelmusik. Belinda, som holdt ud som en 'farvet' pige i et vanskeligt, apartheid-præget Sydafrika, fandt trøst og styrkelse i musikken - det var en slags equalizer for en person, der var så blottet for lighed i hendes liv og omgivelser, et udtryk og en tidsfordriv, der ikke behøvede nogen ressourcer, ingen specialundervisning, ingen tilladelser, bare hendes egen gudgivne stemme.

Verden ifølge Pelle

22. april · Tivolis Koncertsal

I 2020 fik revyfiguren Pelle sit helt store gennembrud på sociale medier, da hans nytårstale fik over tre millioner visninger og 70.000 delinger på Facebook. Harsk samfundskritik og -satire strømmer gennem den populære ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når han med sit barnesprog gengiver de samtaler, han overhører sine forældre have om alt fra coronaregler, fodbold og påske til krigen i Afghanistan.

STOMP

25. april · Tivolis Koncertsal

Den rytmiske teatersensation STOMP bringer deres unikke kombination af percussion, dans og visuel comedy til Danmark.

Malte Ebert

3. maj · Tivolis Koncertsal

Ved turnéen ”Mellem Himmel og Jord” vil Malte igen tage en flok udvalgte venner med rundt i landet. Scenen bliver sat i ”en humoristisk meta-tone,” og der vil både være plads til ”dansk feminisme”, livet på landevejen, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed, kongeligt mod og storhedsvanvid.

Postmodern Jukebox

15. maj · Tivolis Koncertsal

Pop-jazz sensationen fra New York City, Postmodern Jukebox, kommer tilbage til Danmark. Oplev deres innovative twist af klassisk lyd i Tivolis Koncertsal til maj, når de optræder med ”nutidens hits i datid”.

SommerKlassisk

Billetsalget er startet

Sommer i Tivoli betyder klassisk musik – og du er naturligvis inviteret med! Programmet med årets SommerKlassisk-koncerter er netop landet og spænder over alt fra formidable verdensstjerner og solister til storslåede orkestre og klassiske mesterværker.

Tivolirevyen

1. juni · Glassalen

Med Lisbet Dahl i spidsen og James Price som kapelmester vender Tivolirevyen nu tilbage med et brag af et show i Tivoli i sommeren 2023, hvor du godt kan tage dine veltrænede lattermuskler med.

Sebastian

28. juli · Glassalen

Solo i Glassalen

Alvin Ailey American Dance Theater

29. august · Tivolis Koncertsal

Velkommen tilbage til Alvin Ailey American Dance Theater. Velkommen til et trofast publikum og velkommen til dem, der for første gang vil lade sig begejstre og betage af det fantastiske kompagni.

Tilløkke Otto

31. august · Glassalen

En hyldest til en baggårdspuma

7Senses

7. september · Glassalen

En sanselig og kraftfuld danse- og musikforestilling!

Pennevenner

14. september · Glassalen

En teaterkoncert og romantisk fortælling, hvor fortid og nutid smelter sammen til hits fra 70’erne fremført live med Tivolis Husorkester. Annette Heick og Caspar Phillipson er pennevennerne, der udvikler et særligt forhold gennem breve og musik, som vækker følelser hos hinanden.

Jersey Boys

4. oktober · Tivolis Koncertsal

Den internationale musical succes JERSEY BOYS kommer endelig til Danmark! Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS.

Snedronningen

30. november · Tivolis Koncertsal

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at Tivoli i julen 2023 præsenterer et gensyn med eventyrballetten Snedronningen

Askepot - The Musical

7. marts · Tivolis Koncertsal

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan Lion Musicals med både stolthed og ærefrygt næste år præsentere en af historiens største kærlighedshistorier på en helt ny, moderne og musikalsk måde – og ikke mindst med helt nye sange af Rasmus Seebach.