Symphoniacs

Oplev den revolutionerende lyd af Symphoniacs: En fusion af klassisk tradition og elektronisk fremtid

26. oktober

Kl: 20:00

Glassalen

Køb billet

Det internationale elektro-klassiske projekt SYMPHONIACS nægter at blive sat i bås. Med sin futuristiske blanding af klassisk musik og klubrytmer bringer SYMPHONIACS to genrer sammen, som ved første øjekast kan virke som et umage par. Men takket være projektets visionære lyd vækkes gamle traditioner til live og får nyt liv – velkommen til fremtiden!

Bag navnet SYMPHONIACS står den Berlin-baserede producer, komponist og elektroniske kunstner Andy Leomar. Som uddannet klassisk pianist har Leomar fejret international succes på popmusikscenen og har under sine regelmæssige ophold i Los Angeles også skrevet for amerikanske film- og tv-produktioner.

Med SYMPHONIACS fik Leomar ideen om at samle unge, klassiske virtuoser fra hele verden, for hvem kombinationen af klassisk musik og varme danserytmer ikke er en modsætning, men snarere en inspirerende fusion. Som en slags "ny dirigent" leder Leomar det klassiske ensemble af violinister, cellister og pianist på scenen, mens han fuldender den musikalske oplevelse med elektroniske lyd.

SYMPHONIACS er det levende bevis på, at klassisk musik kan være sjov og have en imponerende effekt. Publikum kan se frem til både Robin Schulz og Martin Garrix samt Johann Sebastian Bach og Antonio Vivaldi! Kom og oplev en koncert, hvor tradition møder fremtiden, fo SYMPHONIACS er meget mere end blot musik – det er en filosofi, en livsstil og fremtiden for musikalsk innovation.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
26. oktober
495.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start. 

Forventet varighed
Opdateres senere.
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER 

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.