SE VENEDIG OG DØ - En hyldest til toppen af poppen i 70´erne

SE VENEDIG OG DØ er den musikalske hyldest til den danske musikbranche i 1970’erne og indeholder en lang række af de største og mest elskede danske 70’er hits fra både Gasolin, Shu-bi-dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. samt historierne om hvad der egentlig skete dengang i 70’erne, hvor alle disse hits blev indspillet.

Fra 18. september - 20. september

Glassalen

Køb billet

Hvad skete der dengang i 70’erne

I slutningen af 70´erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største band - om at være "rock kongen" af Danmark. Op i gennem 70´erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmarks ubestridt største rockband. Men i 1978 slutter den epoke, da Gasolin beslutter at stoppe som band.

Kronprinsen er Shu-bi-dua. Et band som er elsket af danskerne, men hadet af medlemmerne af Gasolin. Shu-bi-dua står klar til at overtage tronen lige så snart, at Gasolin er væk. Som et sidste træk forærer Gasolin et sikkert hit, "Se Venedig og dø" til Lone Kellermann. Måske i håbet om, at hun kan videreføre Gasolins succes, fremfor at Shu-bi-dua gør det?

På scenen, vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Anne Kraglund, Lucas Hoang og Anne Sofie Steen m.fl. give den fuld gas (!) i alle de kendte sange, så SE VENEDIG OG DØ bliver en forrygende og medrivende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

Så der er noget stort at se frem til i efteråret 2025!

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
18. september
365.00 - 425.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
19. september
365.00 - 425.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
20. september
365.00 - 425.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start. 

Forventet varighed
Opdateres senere.
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilleperiode
18. september 2025 - 20. september 2025 

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.