Glassalen & Tivolis Koncertsal

Salene i Tivoli

Atlantis 21. september · Tivolis Koncertsal

Spiller nu! Atlantis har alt, hvad et sultent musicalhjerte kan begære: Helte og skurke, storhed og undergang, kærlighed og jalousi - et magisk eventyr foldet ud i fantastiske sange med et stort toptunet orkester og i visuelt overdådige scenebilleder.

Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskabet og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

Rhythm of the Dance 29. september · Glassalen

Rhythm of the Dance

Midt om natten 30. september · Tivolis Koncertsal

Hele Danmarks spillemand hyldes. Musicalen der indeholder Kim Larsens største hits - ekstraforestillinger i efteråret 2021.

Robin Hood 8. oktober · Glassalen

Ta' en tur i Glassalen og oplev det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige

TELL ME ABOUT IT 16. november · Glassalen

We live in a crazy, creepy, wacko world - yeah? TELL ME ABOUT IT!

Det Magiske Julebånd 27. november · Glassalen

Her kan alle juleglade børnefamilier få en times topunderholdende teateroplevelse for både små og store eventyrelskere i Glassalen.

Snedronningen 1. december · Tivolis Koncertsal

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at Tivoli i julen 2021 præsenterer et gensyn med eventyrballetten Snedronningen

Nytårskoncert i Tivoli 31. december · Tivolis Koncertsal

Et festfyrværkeri af klassisk nytårsmusik som vil bære alle ind i det nye år i valsetakt.

Ørkenens Sønner 2022 6. januar · Glassalen

Som konsekvens af Covid-19 restriktionerne, har Agenzy ApS valgt at udskyde Ørkenens Sønner til januar 2022. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte af arrangøren via den mail, der er brugt i forbindelse med billetkøbet.

SHU-BI-DUA – The Musical vender tilbage! 2. februar · Tivolis Koncertsal

Megasuccesen SHU-BI-DUA – The Musical vender tilbage med en stor Danmarks turné! Musicalen solgte flere end 180.000 billetter og fik fantastiske anmeldelser! Nu kan publikum igen glæde sig til lyden af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot, Fed Rock, Stærk Tobak og Vuffeli-vov.

Into the Woods 2022 18. marts · Glassalen

Der var engang… Sådan begynder ethvert eventyr og musicalen Into The Woods er ingen undtagelse. Tag alle de bedste Brdr. Grimm eventyr du kender, ryst dem godt sammen, tilsæt fænomenale sangere, skuespillere og musikere – og krydr med et skarpt og forbløffende sceneshow, hvor selv Glassalens scenerum bliver transformeret – så har du opskriften på en storslået fortælling uden sidestykke.

She Loves You 2022 25. marts · Tivolis Koncertsal

Verdenspremiere på den romantiske musical baseret på det elskede sangkatalog af John Lennon & Paul McCartney

The Simon & Garfunkel Story 26. april · Glassalen

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i UK og stående bifalds ovationer ved hver optræden – er The Simon and Garfunkel Story tilbage i Danmark i 2022.

Dyrene i Hakkebakkeskoven 2022 12. maj · Glassalen

Udskudt til foråret 2022 pga. Covid-19

... og der kommer hele tiden nyt. Salene er en fælles betegnelse for alt det, der sker året rundt på scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

SE KALENDEREN

Information vedr. Covid-19
Vi følger nøje med i corona-krisens udvikling og myndighedernes konkrete anbefalinger i den forbindelse. Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod alle gæster på en sikker og forsvarlig måde. Grundet Covid-19 er der foretaget ændringer i mange af vores aktuelle arrangementer. Det kan også være gældende for det arrangement du har billetter til. Til nogle arrangementer er udsendt nye billetter - ligesom nogle arrangementer er blevet rykket til nye datoer. Alle billetkøbere er blevet kontaktet direkte via e-mail. Vi beder dig derfor venligst om at tjekke den e-mailadresse du har brugt ved billetkøbet.

Vi glæder os til igen at kunne byde jer velkommen i Salene i Tivoli.

Tag mig med til dit drømmeland

Midt om natten

En af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album kan igen opleves som musical i Tivolis Koncertsal.  

Midt om natten

Tivolis ikoniske scener

Glassalen

Hvor har danskerne moret sig gennem tiden og hvor gør de det nu? Berlingskes teaterredaktør, Jakob Steen Olsen, har sammen med TV 2 Lorry besøgt nogle af de steder, hvor folk morer sig sammen om sommeren. Første afsnit af serien Morskabssteder foregår i Glassalen sammen med skuespiller Bodil Jørgensen.