Glassalen & Tivolis Koncertsal

Salene i Tivoli

Dyrene i Hakkebakkeskoven 29. april · Glassalen

Nogle fortællinger kommer for at blive og bo i hjertet. Sådan er det med Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Modern Standards Supergroup 2. maj · Tivolis Koncertsal
Midt om natten 5. maj · Tivolis Koncertsal

Hele Danmarks spillemand hyldes. Musicalen der indeholder Kim Larsens største hits får premiere 6. maj 2021.

Tina Turner Tribute 24. maj · Glassalen

What’s Love Got To Do With It? er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation, Tina Turner. Dette internationale show er en fejring af hendes lange og storslåede karriere.

Klassisk musik i verdensklasse - lige midt i Tivoli. Hver torsdag præsenterer vi en perlerække af klassiske koncerter i Tivolis Koncertsal med Havens eget symfoniorkester - Tivoli Copenhagen Phil. Oplev efterspurgte internationale dirigenter og solister på absolut topniveau.

Landets bedste amatørensembler og unge talenter. Alle koncerterne foregår i Tivolis Koncertsal og er inkluderet i entréen til Tivoli.

7SENSES 24. juni · Glassalen

en sanselig og kraftfuld danse- og musikforestilling

Zirkus 6. august · Glassalen

Spektakulært 1920’er show i Glassalen. Oplev en blanding af koncert, kabaret og teater.

Festivalens titel, Stjernestunder, skal forstås helt bogstaveligt. For vi præsenterer en perlerække af klassiske verdensstjerner i dagene fra 15. til 22. august. Flere af artisterne optræder flere gange i løbet af ugen, så man kan opleve dem i forskellige kammermusikkonstellationer med hinanden.

Atlantis 10. september · Tivolis Koncertsal

Danmarks største musicalsucces genopstår.

Christian Fuhlendorff 18. september · Glassalen

Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskabet og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

Rhythm of the Dance 29. september · Glassalen

Rhythm of the Dance

Crazy Christmas 10. november · Glassalen

Traditionen tro er Crazy Christmas spækket med sang, satire, slapstick og vandede vittigheder. Titlen på showet i 2021 er "Tell me about it!"

Det magiske julebånd 27. november · Glassalen
Snedronningen 1. december · Tivolis Koncertsal

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at Tivoli i julen 2021 præsenterer et gensyn med eventyrballetten Snedronningen

Ørkenens Sønner 2022 6. januar · Glassalen

Som konsekvens af Covid-19 restriktionerne, har Agenzy ApS valgt at udskyde Ørkenens Sønner til januar 2022. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte af arrangøren via den mail, der er brugt i forbindelse med billetkøbet.

SHU-BI-DUA – The Musical vender tilbage! 2. februar · Tivolis Koncertsal

Megasuccesen SHU-BI-DUA – The Musical vender tilbage med en stor Danmarks turné! Musicalen solgte flere end 180.000 billetter og fik fantastiske anmeldelser! Nu kan publikum igen glæde sig til lyden af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot, Fed Rock, Stærk Tobak og Vuffeli-vov.

Into the Woods 2022 18. marts · Glassalen

Der var engang… Sådan begynder ethvert eventyr og musicalen Into The Woods er ingen undtagelse. Tag alle de bedste Brdr. Grimm eventyr du kender, ryst dem godt sammen, tilsæt fænomenale sangere, skuespillere og musikere – og krydr med et skarpt og forbløffende sceneshow, hvor selv Glassalens scenerum bliver transformeret – så har du opskriften på en storslået fortælling uden sidestykke.

The Simon & Garfunkel Story 26. april · Glassalen

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i UK og stående bifalds ovationer ved hver optræden – er The Simon and Garfunkel Story tilbage i Danmark i 2022.

She Loves You 25. marts · Tivolis Koncertsal

Verdenspremiere på den romantiske musical baseret på det elskede sangkatalog af John Lennon & Paul McCartney

... og der kommer hele tiden nyt. Salene er en fælles betegnelse for alt det, der sker året rundt på scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

SE KALENDEREN

Information vedr. Covid-19
Vi følger nøje med i corona-krisens udvikling og myndighedernes konkrete anbefalinger i den forbindelse. Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod alle gæster på en sikker og forsvarlig måde. Grundet Covid-19 er der foretaget ændringer i mange af vores aktuelle arrangementer. Det kan også være gældende for det arrangement du har billetter til. Til nogle arrangementer er udsendt nye billetter - ligesom nogle arrangementer er blevet rykket til nye datoer. Alle billetkøbere er blevet kontaktet direkte via e-mail. Vi beder dig derfor venligst om at tjekke den e-mailadresse du har brugt ved billetkøbet.

Vi glæder os til igen at kunne byde jer velkommen i Salene i Tivoli.

Tag mig med til dit drømmeland

Midt om natten

På grund af Coronavirus er premieren på Midt om natten blevet udskudt til 5. maj 2021. Her er en musikalsk hilsen fra hele holdet bag forestillingen, der glæder sig til at spille alle Kim Larsens største hits for jer.

Midt om natten

Tivolis ikoniske scener

Glassalen

Hvor har danskerne moret sig gennem tiden og hvor gør de det nu? Berlingskes teaterredaktør, Jakob Steen Olsen, har sammen med TV 2 Lorry besøgt nogle af de steder, hvor folk morer sig sammen om sommeren. Første afsnit af serien Morskabssteder foregår i Glassalen sammen med skuespiller Bodil Jørgensen.