Vi glæder os til at se jer...

Salene er en fælles betegnelse for alt det, der sker året rundt på scenerne i Koncertsalen og Glassalen. Her kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af forestillinger og arrangementer.

Tilmeld nyhedsbrev

Empty

Information om Corona-virus 

Vi følger nøje med i corona-krisens udvikling og myndighedernes konkrete anbefalinger i den forbindelse. Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod alle gæster på en sikker og forsvarlig måde.

August 2020: Der sælges et begrænset antal billetter, og Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Vi sørger for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Kommende arrangementer i Salene

Stjernestunder Klassisk musikfestival i Tivoli

Niels Hausgaard Glassalen
Robin Hood Glassalen
Crazy Christmas 2020 Glassalen
Nøddeknækkeren Tivolis Koncertsal
Det magiske julebånd Glassalen
The Bodyguard - The Musical - UDSKUDT TIL JANUAR Tivolis Koncertsal
Se video: Rasmus Botoft er Tivoli Varietéens konferencier

Tivoli Varietéen ♥ 16. - 19. september

"Tivoli Varietéen var klar til at blive skudt afsted den 1. april - vi stod trippende inde i Glassalen men så lukkede Corona Danmark ned. Varietéen var allerede inden Corona noget ganske særligt, men nu føles det som om tiden er endnu mere rigtig til at genoplive de klassiske varieté aftener i Glassalen, hvor solister og artister lægger vejen forbi. Jeg glæder mig så meget til fire unikke aftener i Glassalen til september. Det føles som om tiden er moden til at give den klassiske varieté et comeback" siger Rasmus Botoft der er Tivoli Varietéens konferencier. 

Vælg de bedste pladser Find Varietéen på Facebook