Vis
Vis

Se de mange fantastiske og forskellige forestillinger, koncerter og shows, der året rundt indtager scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

Tilmeld nyhedsbrev

Salene_2018_Harlekin_374x400

Salene er klar til 2018

Glæd dig til skønne grin, store stemmer og elegante piruetter!

Salenes største år til dato er skudt i gang, og der venter dig masser af rørende, sjove, fantastiske og smukke oplevelser på vores skrå brædder!

Allerede den 19. januar har koldkrigsmusicalen Chess med Stig Rossen i hovedrollen premiere i Tivolis Koncertsal. Herefter venter Midt om natten, hvor store stemmer som Kurt Ravn og Jimmy Jørgensen fortolker én af de største danske biografsucceser nogensinde i en spritny musicalversion. Sidst i marts rykker den satiriske superduo Rytteriet ind i Glassalen med deres første liveshow i fire år - for første gang er Bodil Jørgensen med på scenen.Til maj skal Tivolis hemmeligheder under loop, når Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen og Kirsten Lehfeldt i sommershowet Mor og far sidder i Grøften dykker ned i, hvad der sker, når Havens porte lukker.

I anledningen af Tivolis 175-års jubilæum får vi i august fornemt besøg af et af verdens bedste balletkompagnier - New York City Ballet. Derefter tager Caroline Henderson, Cecilie Stenspil, Birgitte Hjort Sørensen og Carsten Svendsen os med tilbage til svundne tider, når de genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie gennem legendariske kvindeskikkelser i musikforestillingen Divaer i Glas. Herefter er der dømt forfjamsket forelskelse, når kæmpesuccesen Kærlighed Ved Første Hik med blandt andre Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke har premiere som musical. Eventyrteatret er traditionen tro klar i Glassalen til både efterår og jul, og til december giver Crazy Christmas Cabaret for allersidste gang verden et vrid i den satiriske vridemaskine, mens juleklassikeren Nøddeknækkeren får hele familien i julestemning. Der er nok at glæde sig til!

kommende arrangementer i salene

CHESS Tivolis Koncertsal
Midt om natten Tivolis Koncertsal
Rytteriet – live i Tivoli Glassalen
Mor og far sidder i Grøften Glassalen
Divaer i glas Glassalen
Kærlighed ved første hik - the musical Tivolis Koncertsal
Nøddeknækkeren 2018 Tivolis Koncertsal
Program

Teater, dans og musik i eventyrlige omgivelser.

Koncertsalen og Glassalen bugner af spændende tilbud som musicales, shows, klassiske koncerter med internationale stjerner og teaterforestillinger til de helt små.

Se program Hent årsprogram 2018 (PDF)

Salene_aarsprogram_200x300px