JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


19. nov. 2. jan.

Hjerternes fest

Mærk magien

Et sandt juleeventyr er begyndt! Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, juletræer glitrer i smukke farver, og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner. Gå på opdagelse blandt sneklædte boder, og lad dig betage af spektakulære lysprojektioner.

Julemagien breder sig i Tivoli fra den 19. november til den 2. januar. Bemærk dog, at vi holder lukket den 24. december. Husk coronapasset og det gode julehumør!

Se åbningstider

Børnenes fest

Julemagi for de yngste

Julemanden inviterer indenfor i den hyggelige stue, boderne frister med alverdens lækkerier, og børnevenlige juleforlystelser giver sus i de små maver. Når det er tid til en pause fra forlystelsernes snurren, kan hele familien dekorere honninghjerter hos Garden Deli.

Jul i børnehøjde

transparent_2x2
Det smager af jul

Godt til ganen

Duften af søde julegodter spreder sig, mens klassiske juleretter simrer i restauranterne. Stil den søde tand med overdådige julekager, nybagte æbleskiver eller knasende kanelpopcorn – helt perfekt i selskab med varm kakao, gløgg eller årets juleøl. Når den store sult melder sig, kan du besøge et af Havens mange spisesteder, eller snuppe en flæskestegssandwich ved Møllen på Plænen.

læs mere

2111JITTivoliDK371x472px02

Godt nytår

Skyd nytåret ind i Tivoli

Lad en stemningsfuld december slutte med et brag af en nytårsaften! Havens restauranter dækker op til festmiddag, og et fantastisk nytårsfyrværkeri lyser nattehimlen op. I Tivoli varer julen til den 2. januar, så du kan hoppe ind i det nye år omgivet af farverige dekorationer og tusindvis af julelys.

Læs mere

transparent_2x2