JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


19. nov. 2. jan.

Se videoen fra Jul i Tivoli 2020

En magisk jul

 

Kære gæst

Nåede du ikke i Haven for at opleve den eventyrlige julestemning eller ønsker du blot at genopleve den? Så har vi lavet en lille video til dig, som du kan se her. Vi ser frem til at give jer endnu flere magiske oplevelser til Jul i Tivoli.

På glædeligt gensyn i Tivoli til november!

 

Kom i julestemning

Nu tændes tusind julelys

Til Jul i Tivoli pynter vi op efter alle kunstens regler, så du kan opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, og juletræet foran Nimb glitrer med smukke farver. Du kan også gå på opdagelse på blandt Havens mange boder og smage på julens fristende lækkerier.

transparent_2x2
Magiske juleoplevelser

Juleunderholdning for store og små

Juletræstænding, lucialys i mørket, julestue hos julemanden, hyggelige juletoner og fortryllende lysinstallationer. Jul i Tivoli byder på masser af sjove, betagende og hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager hele familien. Vi ses til et ægte juleeventyr i Tivoli!

Julemanden_tern

Det smager af jul

Godt til ganen

Hvis duften af jul har spredt sig i luften og fået dine tænder til at løbe i vand, så kom ind, og smag på de mange lækre retter hos et af Havens mange spisesteder. Her kan du nyde en stemningsfyldt julemiddag eller festlig julefrokost i hyggelige omgivelser.

transparent_2x2
Tivoli skyder nytåret ind igen i år

Nytår i Tivoli

Lad en stemningsfuld december slutte på bedste vis med et brag af en nytårsaften. Havens restauranter dækker op til festmiddag, og et fantastisk nytårsfyrværkeri lyser nattehimlen op. Du kan selvfølgelig stadig opleve de udsmykkede juleboder og få den sidste julestemning med. I Tivoli elsker vi nytår og holder derfor åbent nytårsaftensdag fra kl. 11.00-00.30.

Copy of julefyrvarkeri_tern_tiny