JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


16. nov. 5. jan.

Kom på sporet af magien

Begynd julerejsen i Hjulkøbing

Kom med på en magisk julerejse fra Hjulkøbing station. Den juleudsmykkede stationsbygning er rykket ind på Plænen og emmer af hyggelig julestemning med lækkerier og julemad for enhver smag. Foran den finder du lokomotiv og vogne, der bugner af godter og gaveidéer.

Klar til afgang

Hjulkoebing_station_aften_tern

Kom i julestemning

Nu tændes tusind julelys

Til Jul i Tivoli pynter vi op efter alle kunstens regler, så du kan opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, og juletræet foran Nimb glitrer med smukke swarovski-krystaller. Du kan også gå på opdagelse på Honningkageslottet eller smage på julens fristende lækkerier.

Kom i julestemning

transparent_2x2
Magiske juleoplevelser

Juleunderholdning for store og små

Juletræstænding, lucialys i mørket, julestue hos julemanden, hyggelige juletoner og fortryllende lysinstallationer. Jul i Tivoli byder på masser af sjove, betagende og hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager hele familien. Vi ses til et ægte juleeventyr i Tivoli!

Se programmet

Julemanden_tern

Det smager af jul

Godt til ganen

Hvis duften af jul har spredt sig i luften og fået dine tænder til at løbe i vand, så kom ind, og smag på de mange lækre retter hos et af Havens mange spisesteder. Her kan du nyde en stemningsfyldt julemiddag eller festlig julefrokost i hyggelige omgivelser.

Se alle spisesteder Julemenuer

transparent_2x2
Ju-hu-huuuul

Snup en tur i forlystelserne

Du har alle muligheder for at få sug i maven, se Tivoli fra oven og blive rundtosset igen og igen. Alle forlystelser er nemlig åbne hele julen. Til Jul i Tivoli har vi også de særlige juleforlystelser Nissetoget, Skovkarrusellen og Snemanden.

Se alle forlystelser

tern_JIT_forlystelser_2019

Tivoli skyder nytåret ind

Masser af fyrværkeri

Den 25.-27. december kan du se himlen blive lyst op af de smukkeste julefarver under fyrværkerifestivalen, og på årets sidste dag fejrer vi det forgangne år og skyder det nye år i gang. Havens mange spisesteder tilbyder lækre nytårsmenuer, så du kan slappe af og nyde en festlig aften. 

Skyd nytåret ind Nytårsmenuer

transparent_2x2