20. maj - 24. august

Når Tivoli tager sommerdragten på, klinger den klassiske musik igen i Haven, som den har gjort det siden 1843. 

Glæd dig til at opleve klassisk musik på højeste niveau til TorsdagsKlassisk, hvor Tivoli Copenhagen Phil spiller med internationale solister og dirigenter, koncertrækken Stjernepianister med solopianister i verdensklasse, Gæstekoncerter med besøg af orkestre fra ind- og udland – og ikke mindst en perlerække af klassiske verdensstjerner til Stjernestunder Festival.

Som noget helt nyt i år åbner og lukker vi sæsonen med Mesterstykker i Tivoli, hvor Mathias Hammer præsenterer de største klassiske mesterværker i to forskellige programmer, og så kan du opleve Thure Lindhardt i koncertforestillingen Afgørende Øjeblikke #3 – ”Den forbudte kærlighed”, som handler om Tjajkovskijs turbulente liv.

Vi rykker også den klassiske musik ud under åben søndagshimmel til Plænekoncerter, og inviterer til Con Amore Festival med en række af Danmarks bedste amatørensembler og -kor i Tivolis Koncertsal med fri adgang for Havens gæster.

Læs mere om koncepterne herunder.

Se det fulde program Vælg 3 koncerter - spar 20 %

transparent_2x2
SK_TK_Artistbilleder_Christoph_Eschenbach_600x600

Vi er stolte af at præsentere en perlerække af klassiske koncerter i Tivolis Koncertsal med Havens eget symfoniorkester Tivoli Copenhagen Phil. Hver torsdag optræder efterspurgte internationale dirigenter og solister på podiet, og der er masser af musikalske højdepunkter at se frem til.

Udforsk TorsdagsKlassisk

SK_MIT_Artistbilleder_Mathias_Hammer_600x600

Mathias Hammer har under overskriften Mesterstykker i Tivoli samlet gode historier om de største komponister og deres mest ikoniske værker, og med musikalsk indsigt sørger han for den helt rigtige stemning i Tivolis Koncertsal.

Udforsk Mesterstykker i Tivoli

SK_AO_Artistbilleder_Thure_Lindhardt_600x600

Oplev Thure Lindhardt i koncertforestillingen Afgørende Øjeblikke #3, som handler om Tjajkovskij og "Den forbudte kærlighed".

Læs mere

SK_SP_Artistbilleder_Arcadi_Volodos_600x600

SommerKlassisk byder også igen i år på et stærkt pianist-program med klaverrecitals med internationale topsolister

Glæd dig blandt andre til at opleve den blot 18-årige musikalske komet Yunchan Lim, som sidste år vandt den prestigefulde Van Cliburn International Piano Competition. Også Arcadi Volodos er at finde i Tivolis Koncertsal, hvor han spiller en hyldest til pianisten Alicia de Larrocha.

Udforsk Stjernepianister

2303SKSSF1fabeldyrsrammeLiseDavidsen600x600px

Det er med stolthed, at vi i august igen kan præsentere et tæt pakket festivalprogram med klassisk musik i Tivoli. Festivalens titel, Stjernestunder Festival, skal forstås helt bogstaveligt, for programmet er fyldt med en perlerække af klassiske verdensstjerner.

Udforsk Stjernestunder Festival

SK_GK_Artistbilleder_Katia_Marielle_Labeque_600x600

Vi byder højsommeren velkommen med storslåede besøg fra gæsteorkestre i Tivolis historiske rammer.

Programmet i år byder både på besøg fra ind- og udland i form af blandt andre Gstaad Festival Orchestra og Concerto Copenhagen i Glassalen med et historisk Lumbye-koncept.

Udforsk Gæstekoncerter

SK_PK_Artistbilleder_Plnekoncerten_600x600

Kan det blive mere ’Tivolisk’ end at sidde under åben himmel og nyde god musik på Plænen? Traditionen tro inviterer vi til klassiske koncerter i det fri – tre gange i løbet af sommeren.

Læs mere

SK_CA_Artistbilleder_Con_Amore_600x600

Oplev nogle af kongerigets største unge musikstjerner, når vi overlader scenen i Tivolis Koncertsal til et udvalg af landets bedste talenter og amatørorkestre. Con Amore er en koncentreret festival med besøg af alt fra helt unge Suzuki-børn over morgendagens professionelle musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til fremragende amatørensembler. 

Udforsk Con Amore Festival