Kilden i Haven

Økologiske danske sæsonråvarer.

Bag gryderne i Kildens køkken står køkkenchef Christian Hoffmann, som har en fortid på Restaurant Almanak i Operaen, og hans ambition med ”Kilden i Haven” er, at kærligheden til det grønne og bæredygtige og de skiftende sæsoner skal kunne smages og ses på tallerkenerne.

Kilden i Havens aftenkort kan bedst beskrives som en hyldest til Danmark og sæsonerne, hvor smage og råvarer er hentet langs de danske kyster og i markens muld. Menuen tager udgangspunkt i økologiske danske sæsonråvarer, som bliver forlænget og forædlet med traditionelle teknikker som syltning, saltning, røgning og fermentering og løftet med særligt udvalgte luksusråvarer som trøfler og kaviar.

Der er også fokus på det gode vinkort med både naturvine og de bedste klassiske vine, Europa har at byde på.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Telefon 28 79 70 58
  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar
  • Øko-mærkning

Tivolirevy & Menu

Oplev den skønne Tivolistemning inden lattermusklerne slippes løs til et brag af et show i Glassalen. 

 

Tivolirevy & Menu på Kilden i Haven:

Køkkenchefens udvalgte tre retters menu.
Pris pr. person: 395 kr.

Vær opmærksom på at menu prisen er ekskl. billet til forestillingen. Billetten til forestillingen skal købes separat og giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

KØB BILLET

book bord

glassalen_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet