Book bord

Spisesteder

Få et overblik og se ledige restauranter i Tivoli her

transparent_2x2

Vær opmærksom på at det er et krav fra myndighederne at gæster til Havens restauranter skal være i besiddelse af et gyldigt Coronapas. Passet skal fremvises ved ankomst til Tivoli.

Mindre selskaber

Ønsker du at bestille bord op til 9 personer, så kan du booke online nedenfor eller kontakte den enkelte restaurant. 

Bemærk at det ikke er alle vores restauranter, der tager imod individuelle reservationer, men det er muligt at booke de fleste til grupper.

Større selskaber

Er I 10 personer eller flere så send din forespørgsel til bookrestaurant@tivoli.dk – Mandag - fredag kl. 09.00 - 17.00 besvarer vi din forespørgsel indenfor 24 timer.

Er I 9 personer eller flere der ønsker at booke én af Nimbs restauranter eller lokaler så er du velkommen til at sende din forespørgsel til event@nimb.dk.

Er I op til 8 personer, kan I bestille bord online på www.nimb.dk eller ringe til os på 88 70 00 00, mandag - fredag kl. 9.00-18.00. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel indenfor 24 timer. Du kan også kontakte os på restaurantbooking@nimb.dk.

Filtrér Alle
Type
Køkken
Priser
Særlige forhold
transparent_2x2

Nytår på menuen

Gastronomisk nytår i fortryllende omgivelser

Tivolis restauranter inviterer til festmiddag i fortryllende omgivelser! Tilsæt aftenen en omgang kulinarisk stjernedrys med lækre nytårsmenuer, og skyd det nye år i gang til synet af byens fineste festfyrværkeri. Du kan også overraske dine gæster med en fuldendt middagsoplevelse, hvis I vil starte aftenen hjemme. Nimb har sammensat en nytårsmenu, der kun skal varmes og anrettes – inden de bedste råvarer finder vej til jeres nytårsbord. 

NYTÅRSMENUER  Nimb at home