Book bord

Spisesteder

Få et overblik og se ledige restauranter i Tivoli her

transparent_2x2
Mindre selskaber

Ønsker du at bestille bord op til 9 personer, så kan du booke online nedenfor eller kontakte den enkelte restaurant. 

Bemærk at det ikke er alle vores restauranter, der tager imod individuelle reservationer, men det er muligt at booke de fleste til grupper.

Større selskaber

Er I 10 personer eller flere så send din forespørgsel til bookrestaurant@tivoli.dk – Mandag - fredag kl. 09.00 - 17.00 besvarer vi din forespørgsel indenfor 24 timer.

Er I 9 personer eller flere der ønsker at booke én af Nimbs restauranter eller lokaler så er du velkommen til at sende din forespørgsel til event@nimb.dk.

Er I op til 8 personer, kan I bestille bord online på www.nimb.dk eller ringe til os på 88 70 00 00, mandag - fredag kl. 9.00-18.00. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel indenfor 24 timer. Du kan også kontakte os på restaurantbooking@nimb.dk.

Filtrér Alle
Type
Køkken
Priser
Særlige forhold
transparent_2x2

Nytår på menuen

Gå i Tivoli nytårsaften og nyd en lækker middag!

Tivolis restauranter byder indenfor til en festlig nytårsaften i fortryllende omgivelser. Tilsæt kulinarisk stjernedrys til din aften, og slut af med byens flotteste festfyrværkeri! Restauranterne vil løbende opdatere deres nytårsmenuer. Vær opmærksom på, at prisen på nytårsmenuerne ikke inkluderer entré til Tivoli, samt at alle restauranter lukker kl. 22.00.