Gemyse

Urban garden-restaurant midt i Tivoli.

Glem alt om overkogte grøntsager, for på Gemyse behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød.  Her er grønne, økologiske råvarer hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur. 

Fra morgen til aften kan du nyde godt af køkkenets præcise tilberedning af grøntsager, og kokkene er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verdenskøkkenet - vi tør godt love smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen.

Når man har friske og lokale kvalitetsgrøntsager, kan man lave fremragende mad. Derfor har Gemyse et tæt samarbejde med Aarstiderne, der leverer alle vores grøntsager. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtighed på samme tid.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 88 70 00 00
Website

Gemyse

  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar
  • Øko-mærkning
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytårsmenu på Gemyse:

Sig farvel til 2018 med manér med Gemyses udsøgte nytårsmenu, der byder på nytårsklassikere som torsk og oksemørbrad – dog nyfortolket en smule. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.
Gemyse ligger midt i smukke Tivoli. Derfor skal du købe entré, hvis du skal fejre nytår på Gemyse.

Kl. 17.30
Aftenen starter med snacks og bobler på Gemyse. Der vil være mulighed for at se Dronningen nytårstale.

Kl. 18.00
Middagen starter

Kl. 23.00
Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Snacks og velkomst i selskab med dronningen
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Gemyse inspireret af årstiden
2016, Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland

Rimmet torsk med blæksprutte og anisurter
2016, Pouilly-Fumé, Chateau de Tracy sur Loire, Pouilly-Fumé, Frankrig 

Variation af selleri med sofrito
Bloody Mary

Grillet oksemørbrad med hengemte bær og hybensyltede rødbeder
2014, Barbaresco, Castel Boglione, Piemonte, Italien

Hvid chokolademousse med citroncreme
2014, Les Pins, Chateau de Tirecul la Graviere, Monbazillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe og te

Fyrværkeri og champagne

1.795 kr. pr. person

Vegetar

Snacks og velkomst sammen med dronningen
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Gemyse inspireret af årstiden
2016, Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland

Grillede og syltede kål med rucolaemulsion 
2016, Pouilly-Fumé, Chateau de Tracy sur Loire, Pouilly-Fumé, Frankrig 

Variation af selleri med sofrito
Bloody Mary

Grydestegt blomkål med ristede nødder og æbler
2017, Chardonnay, Naturae, Gerard Bertrand, Languedoc-Roussillon, Frankrig

Jordskokker og sprød kokos
2014, Les Pins, Chateau de Tirecul la Graviere, Monbazillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe og te

Fyrværkeri og champagne

1795 kr. pr. person

Book bord

champagne_370x472
Tap for at aktivere kortet