Gemyse

Økologisk grønt med knald på smagen.

På Gemyse er grønne, økologiske råvarer hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur. Her behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød. 

Fra morgen til aften kan du nyde godt af køkkenets præcise tilberedning af grøntsager, og kokkene er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verdenskøkkenet - vi tør godt love smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen.

Når man har friske og lokale kvalitetsgrøntsager, kan man lave fremragende mad. Derfor har Gemyse et tæt samarbejde med Aarstiderne, der leverer alle vores grøntsager. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtighed på samme tid.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Internationalt
Telefon 88 70 00 00
Website

www.gemyse.dk

  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar
  • Øko-mærkning
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Nytårsmenu på Gemyse: 

17.30 Dørene åbner, snacks & drinks
18.00 Dronningens nytårstale, velkomst & snacks

Snacks
Østers med glaskål og citrusurter
Falafel med ristet gær
Sprød kinaradise med grønt og goma
Cocktail og bobler

18.30 Til bords, middagen starter

Starter
Gemyse med fermenterede æbler og syltede sennepskorn
La Revolution du Cidré, Denmark, Ciderrevolution

Forret
Jomfruhummerterrine, aromatiske urter og bisque
2018 Chardonnay, Chablis, Frankrig, Joseph Drouhin

Mellemret
Røget aubergine med sort trompethat og malt-polenta
2018 Riesling, Kremstal, Østrig, Dominique Stagård

Hovedret
Pighvar med stegt kål og fumé
2016 Gamay, Morgon, Beaujolais, Frankrig, Jean-Paul Thévenet

Dessert
Kokossorbet med bergamotte og hvid chokolade
2018 Moscato Bianco, Puglia, Italien, Marchesi Antinori S.P.A

22.00 Tak for i aften

Kransekage og champagne

Pris: 1895 kr. pr. person inkl. cocktail- og vinmenu, og entré til Tivoli

Book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet