Gemyse

Økologisk grønt med knald på smagen.

På Gemyse er grønne, økologiske råvarer hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur. Her behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød. 

Fra morgen til aften kan du nyde godt af køkkenets præcise tilberedning af grøntsager, og kokkene er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verdenskøkkenet - vi tør godt love smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen.

Når man har friske og lokale kvalitetsgrøntsager, kan man lave fremragende mad. Derfor har Gemyse et tæt samarbejde med Aarstiderne, der leverer alle vores grøntsager. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtighed på samme tid.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 88 70 00 00
Website

Gemyse

  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar
  • Øko-mærkning
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Nytårsmenu på Gemyse: 

17.30 Dørene åbnes

18.00 Velkomst, snacks og Dronningens nytårstale i Gemyses Saloner

Velkomst
Østers med glaskål og citrusurter
Falafel med saag
Tortilla med butternut-squash og yuzu
Brusende Lemonade: Vodka – Citron – Sirup – Champagne
Slåen & Salvie: Sloe Gin – Ananas-salvie – Citron – Sparkling tea

18.30 Middag i Gemyses restaurant ved bl.a. langborde

Første forret
Gemyse med mokka og urter
NV Lancelot Royer, Cuvee Reserve RR, Champagne

Anden forret
Jomfruhummerterrine med aromatiske urter og bisque
Hibiscus-øl, Gemyse, Danmark

Mellemret
Dampet pighvar med radiser, valle og dildolie
2018 Cigalus Blanc, Gerard Bertrand, Languedoc, Frankrig

Hovedret
Oksemørbrad med kål, trøffel og pebersauce
2016 Chateauneuf du Pape, Domaine de la Consonniere, Rhone, Frankrig

Dessert
Panna cotta på hvid chokolade med citrontimian-sorbet og ristede nødder
NV Cava Nectar Blanc Reserva, Juvé Y Camps, Penedés, Spanien

22.30 Tak for i aften
Med kransekage og champagne ”to go” inden nytårsfyrværkeri kl. 23.00 på Plænen
Herefter er der mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar.

Pris pr. person: 1895 kr.  inkl. cocktail- og vinmenu, entré og lækkerier til fyrværkeriet.

BOOK bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet