Vis
Vis

Gemyse

Urban garden-restaurant midt i Tivoli.

Glem alt om overkogte grøntsager, for på Gemyse behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød.  Her er grønne, økologiske råvarer hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur. 

Fra morgen til aften kan du nyde godt af køkkenets præcise tilberedning af grøntsager, og kokkene er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verdenskøkkenet - vi tør godt love smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen.

Når man har friske og lokale kvalitetsgrøntsager, kan man lave fremragende mad. Derfor har Gemyse et tæt samarbejde med Aarstiderne, der leverer alle vores grøntsager. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtighed på samme tid.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon +45 88 70 00 00
Website

Gemyse

  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar

Dining Week i Tivoli

Nyd en lækker middag. 

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Dagens Dining Week-måltid består af tre smagfulde vegetarretter, som serveres ”family style” til deling rundt om bordet.

Retterne er tilberedt af sæsonens økologiske grøntsager og inspireret af marken, haven og smage fra hele verdenen. Der indgår altid grøntsager og urter fra vores egen have - både helt friske, men også grønt, som har været hengemt, fermenteret eller syltet. Til de grønne serveringer kan vælges dagens kød, og middagen sluttes af med en vinterinspireret dessert.

Nyd de mange sanseindtryk og nærværet omkring måltidet.

Book bord

DW-logo_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

To retter baseret på sæsonens bedste råvarer og nøje udvalgt af køkkenchefen, inkl. ét glas øl eller vin.

Pris: 345 kr.

Køb menu 

Tap for at aktivere kortet