Tivoli Fejrer Islands Nationaldag

Oplev islandsk kultur og musik

17. juni

Haven

Tivoli fejrer Islands Nationaldag fredag d. 17. juni.

Islands Nationaldag er den nyeste mærkedag i eventserien Tivoli Fejrer, og vi glæder os til, for første gang, at hylde den islandske kultur og musik. På denne særlige dag vil Haven være spækket med alt det bedste fra vores nordiske naboer.

I det kreative og kunstneriske hjørne på Orangeriet
Hvis der er noget Island har, så er det dygtige og kreative kunstnere. Allerede i skrivende stund er frivillige strikkeentusiaster i fuld sving med at strikke en guirlande af vimpler, der skal hænges op ved Orangeriet den 17. juni.

Orangeriet indtages fra kl. 16.00, hvor man kan opleve et dygtigt islandsk kor. Dernæst bliver scenen givet videre til den islandske tekstil designer og kunstner Ýrúrarí. Her kan man deltage i en spændende workshop og få gode ideer til, hvordan man kan opfriske sin slidte sweater. Kl. 20.00 er det med komikken i fokus, når den islandske stand-up komiker Vilhelm Neto indtager Orangeriet.

Kl. 19.00 spiller det islandske soulband Moses Hightower på Plænen.
Aftenens Fredagsrocknavn er den dygtige sanger og sangskriver Tina Dickow, som kan opleves på Plænen fra kl. 22.00.

I samarbejde med Den Islandske Ambassade og Icelandair glæder vi os til, at vi for første gang kan fejre Islands Nationaldag i Tivoli den 17. juni.

Program

Orangeriet
16.00: Oplev smuk musik fra islandsk kor
16.30: Workshop med den islandske tekstil designer Ýrúrarí
20.00: Stand-up med Vilhelm Neto

Plænen
19.00: Moses Hightower
22.00: Tina Dickow

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
17. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli