Tivoli Fejrer Islands Nationaldag

Oplev islandsk kultur og musik

17. juni 2022

Kl: 11:00

Haven

Islands Nationaldag er den nyeste mærkedag i eventserien Tivoli Fejrer, og vi glæder os til, for første gang, at hylde den islandske kultur og musik. På denne særlige dag vil Haven være spækket med alt det bedste fra vores nordiske naboer.

1000 vimpler strikket af islandsk uld
Frivillige strikkeentusiastister er lige nu i fuld gang med at strikke en masse vimpler, der skal danne Tivolis længste guirlande strikket af islandsk uld. Målet er 1000 vimpler, og synet kan nydes den 17. juni.

I det kreative og kunstneriske hjørne på Orangeriet
Hvis der er noget Island har, så er det dygtige og kreative kunstnere.
Orangeriet indtages fra kl. 16.00, hvor man kan opleve et dygtigt islandsk kor. Dernæst bliver scenen givet videre til den islandske tekstil designer og kunstner Ýrúrarí. Her kan man deltage i en spændende workshop og få gode ideer til, hvordan man kan opfriske sin slidte sweater. Kl. 20.00 er det med komikken i fokus, når den islandske stand-up komiker Vilhelm Neto indtager Orangeriet.

Kl. 19.00 spiller det islandske soulband Moses Hightower på Plænen.
Aftenens Fredagsrocknavn er den dygtige sanger og sangskriver Tina Dickow, som kan opleves på Plænen fra kl. 22.00.

Gastronomisk oplevelse i Det Japanske Tårn
I anledning af Islands nationaldag den 17. juni, er der mulighed for at opleve en enestående islandsk spiseoplevelse i Tivoli. Islands største kokkenavn, Gunnar Gislason, har slået sig sammen med vinderen af Michelin guidens Young Chef Award, Christoffer Sørensen fra Studio, for sammen at skabe dansk/islandsk magi på tallerkenerne i anledningen af nationaldagen. Du kan læse nærmere, se menuen samt købe billetter til den gastronomiske oplevelse HER

Smag islandsk kage på Cakenhagen
I anledning af Islands Nationaldag har Cakenhagen designet en unik kage til at markere denne særlige dage. Kagen er en islandsk skyr cheesecake med naturens røde bær. Få dig en særlig sød oplevelse og kom forbi Cakenhagen den 16. 17. og 18 juni, hvor kagen kan købes.

I samarbejde med Den Islandske Ambassade, Icelandair og Visit Iceland glæder vi os til, at vi for første gang kan fejre Islands Nationaldag i Tivoli den 17. juni.

Program

Orangeriet 16.00: Oplev smuk musik fra islandsk kor 16.30: Workshop med den islandske tekstil designer Ýrúrarí 20.00: Stand-up med Vilhelm Neto Plænen 19.00: Moses Hightower 22.00: Tina Dickow