Nytårskoncerter i Tivoli

Spring ind i det nye år med en symfoni af toner i Tivolis Koncertsal. Vi byder det nye år velkommen med et festfyrværkeri af klassisk musik med Tivoli Copenhagen Phil og operastjernerne Susanne Elmark og Peter Lodahl.

31. december 2023

Tivolis Koncertsal

Tivoli byder velkommen til en flot fejring af det nye år med festlige nytårskoncerter. Oplev et symfonisk festfyrværkeri, når Tivoli Copenhagen Phil, under ledelse af dirigenten Tecwyn Evans, byder på et festligt, klassisk Wienerrepertoire med udpluk af Verdi, Lehár, Strauss, Kalman og Reesen - og naturligvis Lumbye i smuk forening med de internationale anerkendte operasolister Susanne Elmark og Peter Lodahl. Der vil derudover være indslag fra Tivoli Balletteater under ledelse af Peter Bo Bendixen.

Vi inviterer til to koncerter den 31. december kl. 13.30 og 17.00, hvor der vil blive serveret bobler og kransekage. H.M. Dronningens nytårstale kl. 18.00 vises efter pausen på den sene koncert.

Kom og fejr nytåret på festligste vis med skøn musik, sang og dans. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Tivolis Koncertsal.

Billetten giver også adgang til Tivoli.

Program

Tivoli Copenhagen Phil Dirigent: Tecwyn Evans Solister: Susanne Elmark, sopran og Peter Lodahl, tenor Dansere: Tivoli Balletteater ledet af balletchef Peter Bo Bendixen Udpluk fra to af Verdis operaer, tre af Lehárs operetter foruden arier og wienervalse af Johann Strauss, Emil Reesen, Kalman og Tivolis egen H.C. Lumbye.

Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på koncertdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før koncertens start.

Koncertens varighed
Koncerten varer ca. 2 timer inkl. en pause.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

 


OVERSIGT OVER AKTUELLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.