Tivoli Varietéen 2020

There's no business like show business

Fra 16. september - 19. september

Glassalen

Køb billet

Tivoli udskyder premieren på Tivoli Varietéen på grund af corona. Rasmus Botoft og hele holdet bag Tivoli Varietéen glæder sig til at byde jer velkommen! Tivoli Varietéen bliver et overflødighedshorn af musik, underholdning og overraskelser i den ikoniske Glassalen. På grund af corona er premieren udskudt til 16. september.

Har du allerede sikret dig en billet?
Billetter til de oprindelige shows i april rykkes automatisk til september. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Tivoli Varietéen får premiere 16. september
Der bliver tale om fire originale shows, hvor Rasmus Botoft som gennemgående vært præsenterer publikum for en række underholdende overraskelser pakket ind i live musik. Ikke to aftener er ens. 

”Jeg har haft en drøm om at genoplive Tivoli Varietéen i Glassalen siden jeg var helt ung. Ambitionen er at publikum går glade ud i Tivoli, med et smil på læben, måske med en tåre i øjenkrogen med lyst til livet, med lyst til oplevelser. Oplyste opvakte og i godt humør. Og ingen aftener kommer til at være ens. Jeg glæder mig helt vildt” siger Rasmus Botoft. Klik på billedet herunder og fang en af de bedste pladser.

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingens varighed kendes ikke endnu.
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter.

 

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Billetter

Standardpriser:
195 - 395 kr.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.