SANNE - THE MUSICAL

SANNE - THE MUSICAL bliver den vilde, rå og gribende livshistorie om hele Danmarks Rockmama - med alle hendes største hits!

Fra 19. september 2019 - 19. oktober 2019

Tivolis Koncertsal

Nu kan fans glæde sig til at opleve historien om hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen som musical for første gang - selvfølgelig med mange af hendes udødelige hits.

Forestillingen starter på nulpunktet. Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. Hendes verden styrter sammen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge. Hun forsøger at holde fast i det hun kender, hun forsøger at huske, hvem hun er. Sanne må gennemleve hele sin livshistorie for at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken. Der har været mange kriser og problemer. Hvordan har hun klaret dem? Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater. Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80´ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne, Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne der står alene i verden. Sanne der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

SANNE – THE MUSICAL er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Instruktør: Martin Lyngbo
Dramatiker: Line Mørkeby
Scenograf: Benjamin La Cour
Koreograf: Peter Friis
Kapelmester: Joakim Pedersen
Kreativ executiv producent: Thomas Langkjær

Hovedcast

Sanne (yngst): Andrea Heick Gadeberg
Sanne (mellem): Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen
Sanne (ældst): Gry Trampedach

Praktisk information

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele
Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Forestillingens varighed er ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
I sæson: Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen.

Uden for sæson: Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er enkelte af Tivolis restauranter åbne:

Læs mere her.

Tivoli Box Office

Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.