JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


15. november 5. januar

Mærk suset i maven fra alle vores forlystelser

Oplev magien

Julen er et magisk eventyr i Tivoli! Juletræerne skinner i smukke farver, funklende lys lyser op i den mørke tid, boderne bugner med julegodter, og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner.

Vi glæder os til at sprede julestemningen til dig og dine kære, og invitere dig med til jul i København.

Se åbningstider Se program

JIT22_SS_Intro
transparent_2x2

OPLEV JULEN GENNEM BØRNEØJNE

Julemagi for de yngste

Julemanden inviterer indenfor i sit hyggelige hus, boderne frister med alverdens lækkerier og børnevenlige juleforlystelser giver sus i de små maver. Når det er tid til en pause fra forlystelsernes snurren, kan hele familien nyde Havens magiske udsmykning og nogle af de børnevenlige forestillinger i Glassalen og i Tivolis Koncertsal. 

Køb billet

NYD JULEN

Forkæl dig selv i Haven

Gå en tur gennem Haven, kig på den funklende udsmykning, nyd den traditionelle og gammeldags julestemning, og leg madanmelder i boderne, der bugner med julegodter. Sæt tænderne i honningkager, æbleskiver, risengrød, marcipan, pandekager, flæskestegssandwich og meget andet. Når du har forkælet dine smagsløg til den helt store guldmedalje, kan du svinge forbi de fem nye juleboder, der indeholder særlige fund.

Se spisesteder

JIT22_SS_Tivolinyderne
transparent_2x2

Skøjtebanen

Træd ud på glat is

Tag dine kære i hånden, og træd ud på glatis i de smukkeste juleomgivelser. 
Som noget helt nyt byder Jul i Tivoli nemlig på en 350 m2 stor kunstskøjtebane foran Tivolis Koncertsal, hvor du kan teste dine piruetter og tricks på isen rundt om det funklende juletræ.
Når mørket falder på bliver skøjteturen endnu mere magisk i skæret fra det smukkeste nordlys, der danser henover den mørke vinterhimmel.

Læs mere

Forestillinger der gør julen særlig

Julens forestillinger

Tag familien eller en du holder af med til en Tivolis magiske juleforestillinger.

Du kan enten blive betaget af Snedronningen, som er tilbage i Tivoli igen, eller synge julen ind med Tivoli-Gardens julekoncert eller slutte året af med manér til nytårskoncerter i Tivoli.

Få det store overblik her

JIT22_BF_Underholdning
transparent_2x2

Fejr nytår i Tivoli

Lad Tivolis restauranter stå for menuen

Nyd nytårsmiddagen i Tivoli sammen med venner og familie, og kast lidt ekstra tryllestøv over din nytårsaften med byens største og mest overdådige menukort.

Om du foretrækker en nytårsmenu med et drys af Michelin, vegetarretter eller andet, finder du det i restauranterne.

Se menuer her

Filtrér Alle
Periode