JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


17. november 31. december

Mærk suset i maven fra alle vores forlystelser

Oplev magien

Julen er et magisk eventyr i Tivoli! Juletræerne skinner i smukke farver, funklende lys lyser op i den mørke tid, boderne bugner med julegodter, og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner. Vi glæder os til at sprede julestemningen til dig og dine kære.

Køb billet til Jul i Tivoli

JIT22_SS_Intro
transparent_2x2

OPLEV JULEN GENNEM BØRNEØJNE

Julemagi for de yngste

Julemanden inviterer indenfor i sit hyggelige hus, boderne frister med alverdens lækkerier og børnevenlige juleforlystelser giver sus i de små maver. Når det er tid til en pause fra forlystelsernes snurren, kan hele familien nyde Havens magiske udsmykning og nogle af de børnevenlige forestillinger i Glassalen og i Tivolis Koncertsal. 

NYD JULEN

Forkæl dig selv i Haven

Gå en tur gennem Haven, kig på den funklende udsmykning, nyd den traditionelle og gammeldags julestemning, og leg madanmelder i boderne, der bugner med julegodter. Sæt tænderne i honningkager, æbleskiver, risengrød, marcipan, pandekager, flæskestegssandwich og meget andet. Når du har forkælet dine smagsløg til den helt store guldmedalje, kan du svinge forbi de fem nye juleboder, der indeholder særlige fund.

JIT22_SS_Tivolinyderne