Orangeriet

Klassisk, let, eksotisk og nostalgisk stil.

Orangeriet er holdt i en klassisk, let, eksotisk og nostalgisk stil,  som man kender det fra botaniske haver. Rundt om bygningen etableres grønne anlæg, hvor gæsterne kan slå sig ned. Orangeriet bliver ramme for udendørs koncerter, hvor gæsterne kan lytte siddende eller stående. Der bliver tale om en lille intimscene med dertilhørende siddepladser, hvor gæsterne vil komme helt  tæt på musikoplevelsen. 

Inde i Orangeriet, der også fungerer som væksthus, vil der bl.a. være sarte træer, buske og sjældne blomster, der vil give gæsterne oplevelser for alle sanserne.

Tivolis udviklingsafdeling har arbejdet med projektet i flere år og er glade for at afsløre resultatet. Arkitekten bag Orangeriet, Jesper Andersen, siger: 

”Vi har ladet os inspirere af orangerier i udlandet, men også af bygninger som Glassalen  og Palmehuset i Botanisk Have. Vi har fundet frem til et udtryk, som vil gøre Orangeriet i Tivoli til en særlig oplevelse for alle sanser. Det kommer til at emme af  tradition og fornyelse, som vi ved gæsterne holder af.”

Orangeriet er beliggende i området bag Nimb Terrasse ved broen over Tivoli-søen.

Loading icon
Tap for at aktivere kortet