SIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG


22. marts. 22. september 2024

Tivoli_generelteaser_370x472
Få en magisk oplevelse

Gå på opdagelse i Haven

Farverige blomster, dansk sommer og et hav af sjove aktiviteter. Sommer i Tivoli er noget helt specielt. Kom og nyd stemningen i Haven, smag på delikatesser til Tivoli Food Festival eller kom og syng med til Fredagsrock. Glæd dig til en sommer fyldt med sjov, hygge og underholdning for både store og små.

transparent_2x2

Masser af sjov for de mindste

Tivoli for børn

Nu kan du få Turpas Mini, der giver adgang til Tivolis mindste forlystelser. Turpas Mini kan bruges af alle, og er især en stor nyhed blandt vores mindste gæster. Som gæster i haven har I også fri adgang til Rasmus Klumps Verden, som er et legeunivers for børn i alle aldre. Her kan du se den nye forestilling "Rasmus Klump leger teater," hvor Rasmus Klump og hans venner fortæller spændende historier skrevet af H.C. Anderesen.

Guide til børnefamilier

Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

Gå ombord i alverdens lækre fristelser og kulinariske oplevelser. Der er noget for enhver smag, og flere restauranter har mange vegetariske og veganske retter på menuen. Når den søde trang melder sig, kan du altid gå efter duften af varme, nybagte churros... Velbekomme.

Se spisesteder

Fin_mad_tern

Stjerneregn på sommeraftnerne

Lørdagsfyrværkeri

Spektakulært fyrværkeri lyser nattehimlen op hver lørdag hele sommeren. Glæd dig til smukke farver, skøn musik og masser af overraskelser på himlen i sommernatten. Fyrværkerishowet opleves bedst i området omkring Det store Springvand eller på Plænen.

læs mere

transparent_2x2
Sommertoner

Musikoplevelser for alle

Om du er til jazz, rock eller klassisk spiller ingen rolle – i Tivoli kan du opleve en bred vifte af sommerkoncerter.

Vi byder på symfonier til Sommerklassisk, jazzede livetoner til OnsdagsJazz, og på Nimbs eksklusive tagterrasse kan du opleve livemusik, der emmer af sommerblues. Lillefredag byder på fest, farver og nye boblende musiktalenter – og hver fredag inviterer vi til Fredagsrock på Plænen!

Tern_TG_1