SIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG


8. april. 25. sep. 2022

Nyd de smukke omgivelser

Den magiske Have

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. 

Skønne steder

Tivoli_generelteaser_370x472

Sommer og sus i maven

Sommersjov en masse

Er du til de rolige eller mere vilde forlystelser? I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen, nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Monsunen. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanti for fart, spænding og leg.

Se forlystelser

Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

Gå ombord i alverdens lækre fristelser og kulinariske oplevelser. Der er noget for enhver smag, og flere restauranter har mange vegetariske og veganske retter på menuen. Når den søde trang melder sig, kan du altid gå efter duften af varme, nybagte churros... Velbekomme.

Se spisesteder

Fin_mad_tern

Stjerneregn på sommeraftnerne

Lørdagsfyrværkeri

I Tivoli elsker vi fyrværkeri, og derfor fyrer vi op for det helt store fyrværkerishow på lørdage i sommersæsonen. Glæd dig til smukke farver, skøn musik og masser af overraskelser på himlen i sommernatten. Fyrværkerishowet opleves bedst i området omkring Det store Springvand eller på Plænen.

transparent_2x2
Sommertoner

Musikoplevelser for alle

Om du er til jazz, rock eller klassisk spiller ingen rolle – i Tivoli kan du opleve en bred vifte af sommerkoncerter.

Vi byder på symfonier til Sommerklassisk, jazzede livetoner til OnsdagsJazz, og på Nimbs eksklusive tagterrasse kan du opleve livemusik, der emmer af sommerblues. Lillefredag byder på fest, farver og nye boblende musiktalenter – og hver fredag inviterer vi til Fredagsrock på Plænen!

Tern_TG_1