Kære gæst. Eventuelle ændringer til forestillinger der finder sted efter 31.01.2022, vil blive meldt ud inden de nuværende restriktioner ophører. I tilfælde af ændringer, vil billetkøbere blive kontaktet af arrangøren. På gensyn.

Tivoli_Salene_logo_White
SHU-BI-DUA – The Musical vender tilbage! 2. februar · Tivolis Koncertsal

Megasuccesen SHU-BI-DUA – The Musical vender tilbage med en stor Danmarks turné! Musicalen solgte flere end 180.000 billetter og fik fantastiske anmeldelser! Nu kan publikum igen glæde sig til lyden af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot, Fed Rock, Stærk Tobak og Vuffeli-vov.

Christian Fuhlendorff - DET SJOVT 5. februar · Glassalen

Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

Michael Schøt - Dæmonkrati 26. februar · Glassalen

Komiker Michael Schøt indfører DÆMONKRATI i Danmark

Into the Woods 18. marts · Glassalen

Der var engang… Sådan begynder ethvert eventyr og musicalen Into The Woods er ingen undtagelse. Tag alle de bedste Brdr. Grimm eventyr du kender, ryst dem godt sammen, tilsæt fænomenale sangere, skuespillere og musikere – og krydr med et skarpt og forbløffende sceneshow, hvor selv Glassalens scenerum bliver transformeret – så har du opskriften på en storslået fortælling uden sidestykke.

She Loves You 25. marts · Tivolis Koncertsal

Verdenspremiere på den romantiske musical baseret på det elskede sangkatalog af John Lennon & Paul McCartney

The Simon & Garfunkel Story 26. april · Glassalen

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i UK og stående bifalds ovationer ved hver optræden – er The Simon and Garfunkel Story tilbage i Danmark i 2022.

Der er unikke strygeinstrumenter for millioner og klassisk musik i verdensklasse, når otte unge talenter og verdensstjernen Hartmut Rohde går på scenen i Glassalen i Tivoli.

Farlige Toner 30. april · Glassalen

Historien om dansk jazz

Niels Hausgaard ved ikke, hvor mange turnéer han har rejst, hvor mange koncerter han har spillet, eller hvor mange sange han har skrevet. Kun ved han, at det er mange.

Dyrene i Hakkebakkeskoven 12. maj · Glassalen

Nogle fortællinger kommer for at blive og bo i hjertet. Sådan er det med Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Tivoli Varietéen 9. juni · Glassalen

Rasmus Botoft inviterer til en underholdende aften med alverdens overraskelser, når Tivoli Varieteen vender tilbage i 2022

PLATT-FORM: Er vi gået for langt? 8. september · Glassalen

Den musikalske satiregruppe PLATT-FORM er tilbage med et nyt show i Glassalen i Tivoli i september 2022.

Pretty Woman - The Musical 14. september · Tivolis Koncertsal

Broadwaysuccesen Pretty Woman kommer til Danmark! Fra september 2022 kan du opleve en af de allerstørste Hollywood filmklassikere PRETTY WOMAN – som musical i Tivolis Koncertsal og efterfølgende på en stor Danmarksturné! Med NY musik af Bryan Adams og kæmpehittet ’Pretty Woman’ fra Roy Orbison.

Nøddeknækkeren 26. november · Tivolis Koncertsal

Tivoli er stolt af at kunne præsentere den klassiske juleballet Nøddeknækkeren for 5. gang.