Vi glæder os til at se jer...

Salene er en fælles betegnelse for alt det, der sker året rundt på scenerne i Koncertsalen og Glassalen. Her kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af forestillinger og arrangementer.

Tilmeld nyhedsbrev

Empty

Information om Corona-virus 

Vi følger nøje med i corona-krisens udvikling og myndighedernes konkrete anbefalinger i den forbindelse. Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod alle gæster på en sikker og forsvarlig måde.

Lad os sammen sørge for en god oplevelse i Salene.
Når du besøger os så opfordrer vi til at vise hensyn og holde god afstand. Hav eksempelvis billetterne klar allerede, når du ankommer, så undgår vi kødannelse ved indgangen. Billetten kan fremvises printet eller direkte på mobiltelefonen. Vi sørger for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene.

Husk venligst at tjekke din e-mail, inden dit besøg.
Grundet Covid-19 er der foretaget ændringer i mange af vores aktuelle arrangementer. Det kan også være gældende for det arrangement du har billetter til. Til nogle arrangementer er der udsendt nye billetter - ligesom nogle arrangementer er blevet rykket til nye datoer. Alle billetkøbere er blevet kontaktet direkte via e-mail. Vi beder dig derfor venligst om at tjekke den e-mailadresse du har brugt ved billetkøbet.

Kontakt OS

Kommende arrangementer i Salene

Nøddeknækkeren Tivolis Koncertsal
Det magiske julebånd Glassalen
The Bodyguard - The Musical - UDSKUDT TIL JANUAR Tivolis Koncertsal
Ørkenens Sønner Glassalen
Crazy Christmas 2021 Glassalen