Kalender

Jersey Boys

4. oktober · Tivolis Koncertsal

Den internationale musical succes JERSEY BOYS kommer endelig til Danmark! Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS.

Peter Pan

6. oktober · Glassalen

Tag med når Eventyrteatret forvandler Glassalen i Tivoli til ønskeøen, hvor eventyrlige væsener bor og fantasien hersker.

Crazy Christmas - The House of Uhygge

14. november · Glassalen

It’s dead funny! It’s fang-tastic and oozing with biting satire!

Et Juleeventyr

25. november · Glassalen

Kom i eventyrlig julestemning sammen med Eventyrteatret i en nyfortolkning af den udødelige klassiker ”Et juleeventyr”. En stemningsfyldt julemusical, som er fyldt med iørefaldende sange og forrygende dansetrin.

Snedronningen

30. november · Tivolis Koncertsal

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at Tivoli i julen 2023 præsenterer et gensyn med eventyrballetten Snedronningen

Nytårskoncerter i Tivoli

31. december · Tivolis Koncertsal

Spring ind i det nye år med en symfoni af toner i Tivolis Koncertsal. Vi byder det nye år velkommen med et festfyrværkeri af klassisk musik med Tivoli Copenhagen Phil og solisterne Susanne Elmark og Peter Lodahl.

Verdens problemer løst på 120 minutter - Brinkmann, Nørretranders og Willerslev

10. januar · Tivolis Koncertsal

Glæd dig til knivskarpe observationer og et virkeligt stærkt firkløver i inspirerende diskussion - måske som reaktion på netop dit dilemma.

MAGT

20. januar · Glassalen

Er det en fugl? Er det et forsinket SAS-fly? Nej, det er … SUPERMAGT! Danmarks yndlingssatiregruppe MAGT er klar til at indtage den danske verdensscene med et helt nyt show.

Linda P - Slutty Mary

1. februar · Glassalen

Linda P er tilbage, som du kender hende!

Lars Lilholt Solo 2024

17. februar · Tivolis Koncertsal

Oplev Lars Lilholt levere sine sange fra sit store bagkatalog, i akustiske, intime og afdæmpede versioner.

Askepot - The Musical

7. marts · Tivolis Koncertsal

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan Lion Musicals med både stolthed og ærefrygt næste år præsentere en af historiens største kærlighedshistorier på en helt ny, moderne og musikalsk måde – og ikke mindst med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Dyrene i Hakkebakkeskoven

23. marts · Glassalen

Se eller gense Pelle Koppels prisvindende nyopsætning af Thorbjørn Egners klassiker Dyrene i Hakkebakkeskoven med musik af Christian Hartmann, og syng med på alle de kendte sange som “Når en peberkagebager…” og “Hip hurra for Bamsefar…” og mange flere. Anbefales fra 5 år.

PLATT-FORM

3. april · Glassalen

Den musikalske satiregruppe PLATT-FORM vender tilbage til Glassalen.

Niels Hausgaard - "Åh, boomer"

19. april · Glassalen

Også denne gang har Niels sin fremragende pianist og jazzmand Martin Schack med på turen. Alt er næsten som det plejer, blot nye dage og helt nye aktuelle tekster.

Tivolirevyen

6. juni · Glassalen

Publikumssuccesen er tilbage! 45.000 skrålede af grin, da Tivolirevyen sidst indtog Glassalen. Nu vender Tivolirevyen tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Billetsalget er lige startet, så sæt kryds i kalenderen til knivskarp satire og store musikalske oplevelser.

Mick Øgendahl

11. september · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel

17. september · Glassalen

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.