Vi glæder os til igen at kunne byde dig velkommen...

Salene er en fælles betegnelse for alt det, der sker året rundt på scenerne i Koncertsalen og Glassalen. Her kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af forestillinger og arrangementer.

Tilmeld nyhedsbrev

Empty

Information om Corona-virus 

Vi følger nøje med i corona-krisens udvikling og myndighedernes konkrete anbefalinger i den forbindelse. Så snart vi kan melde noget ud om de forestillinger, der er programsat i den kommende tid, vil alle berørte gæster blive kontaktet direkte via e-mail med nærmere information.

Vi takker på forhånd for jeres tålmodighed.

Kommende arrangementer i Salene

Stjernestunder Klassisk musikfestival i Tivoli

Niels Hausgaard Glassalen
Robin Hood Glassalen
Crazy Christmas 2020 Glassalen
Nøddeknækkeren Tivolis Koncertsal
Det magiske julebånd Glassalen
The Bodyguard - The Musical - UDSKUDT TIL JANUAR Tivolis Koncertsal
Se video: Rasmus Botoft er Tivoli Varietéens konferencier

Tivoli Varietéen ♥ 17. - 19. september

"Tivoli Varietéen var klar til at blive skudt afsted den 1. april - vi stod trippende inde i Glassalen men så lukkede Corona Danmark ned. Varietéen var allerede inden Corona noget ganske særligt, men nu føles det som om tiden er endnu mere rigtig til at genoplive de klassiske varieté aftener i Glassalen, hvor solister og artister lægger vejen forbi. Jeg glæder mig så meget til fire unikke aftener i Glassalen til september. Det føles som om tiden er moden til at give den klassiske varieté et comeback" siger Rasmus Botoft der er Tivoli Varietéens konferencier. 

Vælg de bedste pladser Find Varietéen på Facebook