Dak Wichangoen tryller med Limfjordens råvarer

Tivoli Food Festival

Dak Wichangoen tryller med Limfjordens råvarer

Madglæde og inspiration – direkte fra Limfjorden

Tag med på en smagsrejse, når den passionerede kok Dak Wichangoen folder sig ud i køkkenet og tryller med friske råvarer fra Limfjorden. Her er blåmuslinger, sprøde grøntsager og lokale delikatesser hovedpersoner i et gastronomisk univers, hvor smag, nysgerrighed og kreativitet går hånd i hånd.

Kom helt tæt på processen – fra råvare til færdig ret – og få et indblik i, hvordan du med enkle teknikker kan løfte dine egne retter til nye højder. Lær at lave velsmagende grundsaucer fra bunden og få inspiration til, hvordan du kan give dine grøntsager et ekstra pift med nye smagskombinationer og tilberedningsmetoder.

Limfjorden gemmer på et skatkammer af lækre, tilgængelige råvarer, som du nemt kan bringe ind i dit eget køkken. Uanset om du er ny i køkkenet eller søger ny inspiration, er der masser at hente – både for smagsløgene og madglæden.

Dak Wichangoen er en passioneret kok, som er uddannet i det klassiske køkken hos Jesper og Michael Koch i Århus, men med rødder i det thailandske køkken. For Dak er mad en livsstil - en måde at udtrykke sig på og samtidig skabe forbindelse og minder med dem, man sidder til bords med. Derudover er Dak en fremtrædende figur i TV-programmet “MasterChef”.

  • Spilletid

    21. maj kl. 18.30

  • Sted

    Fællesteltet på Plænen

  • Pris

    Gratis med Tivoli entré

Mere som dette