Over Plænen

180 graders udsyn til Plænen, Glassalen, Koncertsalen og meget mere.

Ovenover Gasoline Grill ligger Tivoli’s bedst placerede lokaler. ’’Over Plænen’’ kan danne rammerne for et anderledes arbejdsmøde, den klassiske fejring eller den store fest der bare skal være lidt mere magisk end den sædvanlige.

Vores festlokale er smukt pyntet med gamle Tivoli-plakater og lysekroner, det tilstødende barlokale har udsigt til Ballongyngen og så er der den store terrasse hvor der er 180 graders udsigt ud over Plænen, Scenen, Glassalen og Koncertsalen. I vores udebar står tjenerne klar med kolde drikke og store smil!

I sommermånederne har i perfekt udsigt til de mange koncerter og de øvrige plæneaktiviteter, og i halloween- og julesæsonen har I udsigt ud over den smukke snedækkede landsby på plænen.

Så om I kommer til sommerfest eller julefrokost kan I mærke Tivolistemningen altid som aldrig før!

Hos Over Plænen serverer vi ærlig og dejlig mad som er tilpasset sæsonerne. Servicen er i øjenhøjde og vores fokus er på den gode stemning og autentisk hygge!

Over Plænen har plads til op imod 150 gæster, men vi skaber også gerne hyggelige rammer for mindre grupper. Vi hjælper gerne med at skræddersy den perfekte pakke til netop jeres arrangement, og er altid fleksible i forhold til jeres ønsker.

Er du interesseret i at booke Over Plænen til møde, selskab eller event, så kontakt bookrestaurant@tivoli.dk for at høre nærmere omkring jeres muligheder eller en fremvisning.

KØB BILLET

 

Kapacitet & fakta

  • Op til 150 personer siddende
  • Forplejning fra Tivoli
  • Gratis wifi og papir + pen
  • Standard AV udstyr (Projekter, Lærred, Flip-over/whiteboard)
Telefon +45 33 75 02 47
Loading icon
Tap for at aktivere kortet