Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

Price-familien har været med til at etablere pantomime-traditionen i Tivoli og har derfor et helt særligt bånd til den gamle have. I dag ærer de to madglade brødre det forhold ved at byde indenfor til smagfulde møder og selskaber i deres klassiske dansk-franske bistro.

Brødrenes restaurant i Tivoli inklusive terrassen ud til Plænen giver et væld af muligheder for at huse selskaber, fester, receptioner, møder og meget mere. I restauranten er der plads til 250 gæster til spisning, ligesom der er adgang til et separat selskabslokale med plads til 65 gæster. Til receptioner, hvor serveringerne foregår stående og den store terrasse er i brug, er der plads til endnu flere.

Åbningstider: Tjek aktuelle åbningstider på Brdr. Prices website

De lyse og højloftede lokaler er indrettet med billeder, plakater og genstande, der knytter sig til pantomime- og cirkusdelen af familien, blandt andet et portræt af "Sommerfugleklovnen", en kopi af maleriet af den franske maler Renoir.

Udover alt det bedste fra det dansk-franske bistrokøkken - den ægte Price-mad - er restauranten også leveringsdygtig i gode vine og cocktails til at slå den festlige tone an - for eksempel i forbindelse med Fredagsrock og anden underholdning i haven.

Kapacitet & fakta

  • Privat selskabslokale: Max 65 personer
  • Restaurant: Max 250 personer
  • Terrasse: Max 75 personer
Telefon +45 38 41 51 51
Loading icon
Tap for at aktivere kortet