På hjørnet af Tivoli finder du 15 nøje udvalgte madboder og en mangfoldighed af smagsoplevelser – fra økologiske kyllinger, marokkanske fladbrød og luksusburgere til mexicanske tacos, klassiske danske stykker smørrebrød, asiatisk street food, fransk landkøkken, frisk pasta og sprøde salater.
I Tivoli Food Hall afholder vi løbende events, underholdning og tasting tours. Hold øje med siden her og Tivoli Food Hall på Instagram.
Tivoli Food Hall er åbent hele året med gratis adgang.
2. januar - 30. marts
Søndag - torsdag: kl. 11.00-21.00
Fredag - lørdag: kl. 11.00-22.00
Hos Chicks by Chicks brænder de for bæredygtighed, økologi og kvalitet, og der er altid velsmagende rôtisserie-kylling på menuen.
Cocks & Cows er stedet at besøge for at spise lækre burgere, sprøde fritter og cocktails to go eller to stay. Her serveres en bred vifte af klassiske og moderne burgere, inklusive vegetariske og veganske muligheder. Kombinér din burger med en iskold øl eller en lækker cocktail på flaske for at fuldende oplevelsen. Forkæl de mindste med en Kids Combo med saftig oksekødsburger eller håndlavede nuggets af velsmagende kyllingelår fra danske kyllinger.
Vi glæder os til at vise dig, hvordan en Dhaba fungerer på dansk jord. Drøm dig til Indien. Udvælg dine favoritter fra vores kort og sammensæt din egen menu. Tag smagsoplevelserne ind. Og lad vore kokke bringe dig smag og glæde fra de fjerne verdensdele.
Hos La Baracca kan du møde hjertet af det italienske køkken. Nyd klassiske pastaretter, der er lavet ud fra italienske familieopskrifter med et godt glas italiensk vin og slut af med en klassisk Tiramisu.
Hos Le Petit Paris føles det næsten som at være i byernes by, Paris. Montrerne er fyldt med baguettes, grillede surdejssandwich, hindbærtærter, citrontærter, macarons og éclaires. Kaffemaskinen snurrer i baggrunden og den ene café au lait efter den anden ryger over disken. Hos Le Petit Paris, kan man tage sig en hurtig snack, et billigt måltid, eller en god kop kaffe med kage.
Fast-gourmet seafood med halve hummere, lobster rolls og fiskeburgere med et asiatisk twist - og kølig hvidvin og bobler til at ledsage herlighederne. Menuen er tilpasset sæsonen, så du kan nyde østers til nytår, pil-selv-rejer til sommer og meget mere.
“Tivolis madhal med varer fra en række af byens bedste restauratører er den sikre anbefaling, man trygt vil give en nyankommen, der skal ud og smage på byen.”
Politiken“Udvalget af fastfood er betragteligt. Stort set alt, hvad der kan spises med fingrene, fås her.”
Berlingske“Man kan få mad og skal ikke vente i timevis. Kvaliteten er over middel for dansk gademad, hvad der også kan hænge sammen med, at flere af aktørerne er meget erfarne folk.”
Jyllands-Posten“Glasbygningen flimrer, glitrer og sitrer, og det er næsten lige så underholdende at stå ude og se ind, som det er at stå inde og se ud. Alle steder kan man se og blive set - helt i Tivolis ånd.”
Magasinet KBH