Transparent-(2)

Tivoli Food Hall

På hjørnet af Tivoli finder du 15 nøje udvalgte madstader og en mangfoldighed af smagsoplevelser – fra økologiske kyllinger, marokkanske fladbrød og luksusburgere til mexicanske tacos, asiatisk street food, fransk landkøkken, frisk pasta og sprøde salater fra Island. 

I Tivoli Food Hall afholder vi løbende events, underholdning og tasting tours. Hold øje med siden her og Tivoli Food Hall på Instagram.

Tivoli Food Hall er åbent hele året med gratis adgang.

Åbningstider

27. september - 13. oktober 

Søndag – torsdag: 11.00-21.00
Fredag – lørdag: 11.00-22.00

14. oktober - 7. november

Søndag – torsdag: 11.00-22.00
Fredag – lørdag: 11.00-23.00 

FROKOSTTILBUD 
Alle hverdage kl. 11.00 - 16.00

Frokosttilbud

SPIS FROKOST I TIVOLI FOOD HALL FOR KUN KR. 99,-

Frokosttilbud mandag til fredag: 
En ret + drikkevare af eget valg for kun 99 kr. hverdage mellem kl. 11-16.

Vælg mellem smagsoplevelser fra alverdens lande og nyd en velfortjent pause i Tivoli Food Hall – for eksempel på vores store udendørs terrasse med udsigt til Haven. Du kan vælge frokosttilbud med eller uden entré til Tivoli. 

køb her

Vapiano_tern
Tivoli Food Hall Tour

Lækkerier fra tre forskellige spisesteder

Hvert sted får du en indbydende, lille ret og en drikkevare bestemt af den pågældende restaurant. Kan nydes på stedet eller for eksempel på vores store udendørs terrasse med udsigt til Haven. Du kan vælge Tivoli Food Hall Tour med eller uden entré til Tivoli. 

køb her

2108TivoliFoodhallTivoliDK371x472px02
Sushikursus for børn

Lær at lave sushi i efterårsferien med Letz Sushi

Letz Sushi og Tivoli Food Hall inviterer børn, med aldersgrænsen på 12 år, på sushikursus. Alle børn får lov til at lave fem ruller med ekspertise fra Letz Sushis dygtige kokke. Vi garanterer ikke at I bliver lige så dygtige som dem – men vi garanterer at det bliver sjovt og lærerigt!

Adgang til Tivoli Food Hall er gratis for alle og man behøver derfor ikke entrebillet til Tivoli for at deltage i sushikurset. Der er adgang til Tivoli Food Hall fra Bernstorffsgade (overfor Københavns hovedbanegård) eller fra Tivoli. Kurserne foregår enten d. 19. eller d. 21. oktober hos Letz Sushi i Tivoli Food Hall fra kl. 14.00-15.30. Vi glæder os til et par sjove og lærerige dage med jer.

Pris pr. barn: 250 kr.

køb billet 19/10 KØB BILLET 21/10

2109FBTivoliDKTern370x472pxSushi
På tværs af Pinot Noir

En smagfuld vinoplevelse sammen med Husted Vin

Tivoli Food Hall og Husted Vin lægger op til en aften, hvor vi sammen skal på en rejse på tværs af Pinot Noir. Det bliver en smagfuld vinoplevelse i et gastronomisk madmekka, som efterfølgende kan udforskes i Tivoli Food Hall.

Adgang til Tivoli Food Hall er gratis for alle og man behøver derfor ikke entrebillet til Tivoli for at deltage i denne vinsmagning. Det er adgang til Tivoli Food Hall fra Bernstorffsgade (overfor Københavns hovedbanegård) eller fra Tivoli. Vinsmagningen finder sted hos Whaka d. 11. november kl. 16.30. 

Pris pr. person 275 kr. 

køb billet

Vinotek_tern
Pasta & Pensler i Tivoli Food Hall

Vil du lære din date at kende i kreative og hyggelige rammer?

Mangler dig og dine venner en anderledes aften med kreativitet, lækker mad og vino? Eller måske du bare har lyst til at fordybe dig noget kreativt? Så tag med, når Kammersjukklubben inviterer til en aften med upcycling af genbrugsfund i Tivoli Food Hall. Vi har været rundt i lokale genbrugsbutikker og håndplukke en masse fine genbrugsfund, som skal have nyt liv.

Med i prisen får du - Et unikt upcyclet genbrugsfund med hjem - Alle materialer du skal bruge (herunder pensel, palette, maling mm.) - En aperol - En lækker servering spaghetti pomodoro og burrata - To glas naturvin.

Adgang til Tivoli Food Hall er gratis for alle og man behøver derfor ikke entrebillet til Tivoli for at deltage i sushikurset. Der er adgang til Tivoli Food Hall fra Bernstorffsgade (overfor Københavns hovedbanegård) eller fra Tivoli. Arrangementet afholdes d. 13. november hos La Baracca i Tivoli Food Hall fra kl. 18.00. Vi glæder os til at se jer.

Pris pr. person: 280 kr. (ekskl. billet gebyr).

køb billet

Guide_tern
Brunch og bæredygtighed i Tivoli Food Hall

Tag med til en søndag morgen i kreativitetens tegn

Vi har været rundt i lokale genbrugsbutikker og håndplukke en masse genbrugsfund som skal have nyt liv. Med et par penselstrøg er du med til at tænke bæredygtigt, upcycle og udfolde dig kreativt. Vi har forvandlet en lille del af Tivoli Food Hall til den dejligste oase med kulørte lamper og hyggelig stemning.

Med i prisen får du: - Et unikt upcyclet genbrugsfund med hjem - Alle materialer du skal bruge (herunder pensel, palette, maling mm.) - Morgenbuffet fra Gorm’s bestående af: • Friskbagt brød m. smør • Croissant eller kanelsnegl. • Italiensk landskinke (cotto) • Parmaskinke • Ventricina (paprika pølse) • Vesterhavsost. • Hjemmelavet pesto og romesco. • Frisk frugt. - Kaffe og te.

Adgang til Tivoli Food Hall er gratis for alle og man behøver derfor ikke entrebillet til Tivoli for at deltage i denne vinsmagning. Det er adgang til Tivoli Food Hall fra Bernstorffsgade (overfor Københavns hovedbanegård) eller fra Tivoli. Brunchen finder sted i Tivoli Food Hall d. 14. november fra kl. 10.00. 

Pris pr. person 270 kr. (ekskl. billet gebyr).

køb billet

2105AOCTivoliDK371x472px01
Stader
Chicks by Chicks Økologisk kylling tilberedt på rôtisserie

Hos Chicks by Chicks brænder de for bæredygtighed, økologi og kvalitet, og der er altid velsmagende rôtisserie-kylling på menuen.

Cock's & Cows Burgers og cocktails ud over det sædvanlige

Hos Cock’s & Cows er der kræset for detaljerne. Her serverer de klassiske burgere med et moderne twist, og du er med de mange varianter garanteret en burger, der behager og betager dine smagsløg. Kombinér burgeren med en økologisk cocktail på fad – også kaldet B-tail.

French Market En lille bid af Frankrig
En lille bid af Frankrig og et glas vin i baren. Køkkenet byder på klassiske franske brasserieretter som tartare de bouef, salade chevre chaude og creme brulée. Her kan man for en stund føler sig hensat til Paris, Lyon eller Nice. Menuen og vinkortet er enkelt, men godt, og ved komfuret er der, som altid, masser af varme og kærlighed
 
Gló Sundhedstsunamien har fundet vej til Tivoli

Du er, hvad du spiser, og hos det islandske madkoncept Glò er målet derfor at skabe sunde og velsmagende måltider, som styrker krop og sind. Maden tager udgangspunkt i det grønne køkken og byder på noget for enhver smag.

Gorm's Gastronomisk håndværk og italienske råvarer
Tynd bund, sprød skorpe og friske råvarer. Gorm’s pizza er noget ud over det sædvanlige. Et unikt håndværk - tilsat de bedste gastronomiske egenskaber. Der er dømt ægte pizzalove hos Gorm’s.
Hallernes Smørrebrød Højtbelagt håndværkssmørrebrød
Her er der altid fokus på sæsonens friske råvarer, når der serveres traditionelt smørrebrød i moderne fortolkning. Hallernes Smørrebrød bygger højt i stedet for bredt og går op i, at alt på et stykke passer sammen - i smag og udseende.
Kung Fu Street Food Asiatisk fusionsmad af høj kvalitet
Hos Kung Fu Street Food er stilen uformel, utraditionel og nutidig. Maden er inspireret af det japanske gadekøkken med sidespring til Kina og resten af Asien.
Københavner Grillen Mad med kærlighed til grillbarskulturen
Der er døbt retro fra før der var noget der hed “street food”, “fastfood” og “burger”. Her kan du få en ristet pølse, en hotdog eller en bøfsandwich naturligvis med en Cocio til! Alt sammen lavet med stor kærlighed til den danske grillbarskultur, som mange husker den fra 70’erne og 80’erne, men med væsentligt bedre råvarer end dengang.
 
La Baracca La Baracca serverer italienske specialiteter

Hos La Baracca kan du møde hjertet af det italienske køkken. Nyd klassiske pastaretter, der er lavet ud fra italienske familieopskrifter med et godt glas italiensk vin og slut af med en klassisk Tiramisu. 

Letz Sushi Bæredygtig sushi
Perfektion, kreativitet, håndværk og smag – det er kombinationen, der gør LETZ SUSHI til noget særligt. Sushien laves af økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr, af kompetente sushikokke, som har masser af faglig ekspertise.
Lobster Shack Lækker seafood tilpasset sæsonerne

Fast-gourmet seafood med halve hummere, lobster rolls og fiskeburgere med et asiatisk twist - og kølig hvidvin og bobler til at ledsage herlighederne. Menuen er tilpasset sæsonen, så du kan nyde østers til nytår, pil-selv-rejer til sommer og meget mere.

Wakha Nordafrikansk stemning
Hos Wakha bydes der på lune fladbrød med marokkansk spice. Vinen er i højsædet med både øko- og naturvine, og du kan også nyde smagfulde, spanske øl og andre lækre drikkevarer.
WokWok Thailandsk street food, m.m.
Oplev thailandsk street food og følelsen af at sidde i Bangkok og få sig et hurtigt måltid mad. Retterne er tilpasset europæiske smagsløg, men med mulighed for at du selv kan gøre dem stærkere. WokWok serverer også hjemmelavede lemonader, thai ice tea og friskpresset juice samt cocktails. 
Zócalo Fresh Happy Mex

Hos Zócalo er der mexicansk mad på menuen, fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer. Med et bredt udvalg af alt fra vegetariske retter til børnemenuer, er der autentisk mad for enhver smag.

“Udvalget af fastfood er betragteligt. Stort set alt, hvad der kan spises med fingrene, fås her.”

Berlingske

“Masser af lækkerier for børn i Tivoli Food Hall.”

Børn i Byen

“Det er lykkedes Tivoli at sammensætte en rigtig god buket af velsmagende koncepter.”

Børsen

“Man kan få mad og skal ikke vente i timevis. Kvaliteten er over middel for dansk gademad, hvad der også kan hænge sammen med, at flere af aktørerne er meget erfarne folk.”

Jyllands-Posten

“Glasbygningen flimrer, glitrer og sitrer, og det er næsten lige så underholdende at stå ude og se ind, som det er at stå inde og se ud. Alle steder kan man se og blive set - helt i Tivolis ånd.”

Magasinet KBH

“Tivolis madhal med varer fra en række af byens bedste restauratører er den sikre anbefaling, man trygt vil give en nyankommen, der skal ud og smage på byen.”

Politiken
Gorm's

Hør Gorm Wisweh fortælle om, hvorfor Gorm's har valgt at være i Tivolis Food Hall.

Videoer og billeder fra Tivoli Food Hall