Anarkist Bar

Øl med nerve og kant.

Tivoli har fået en helt ny ølbar, ANARKIST BAR. Den skiller sig ud fra mængden af københavnske ølbarer med sin stil. Både når det gælder sine egne ANARKIST ØL fra mikrobryggeriet af samme navn i Odense og i indretningen af lokalerne i Tivolis tidligere Biergarten.

ANARKIST er allerede kendt blandt ølentusiaster og alle andre, der sætter pris på at de helt særlige øl, som bryggeriet kan byde på. Det er øl med nerve og kant, der tør udfordre smagsløgene. Baren byder blandt andet på den frugtige og ufiltrerede Hazy IPA, den friske frugtbombe, Bloody Weizen, og Naked Gold, en ren og maltet, sprød lagerøl. 

Der er mange vidt forskellige smage og varianter af egen bryg at vælge mellem på ANARKIST BAR. Men der også et kæmpe udvalg af specialbryggede øl fra ind- og udland på fad og i flaske.

ANARKIST BAR byder både velkommen til frokost og aften, og åbner hver dag kl. 12. Du kan nyde de gyldne dråber fra en af hanerne eller stedets bottle shop i den hyggelige bar, hvor du også kan spise. Der er mulighed for take away, hvis du vil have smagsoplevelsen med hjem. 

Indgang fra hhv. Bernstorffsgade og Smøgen i Tivoli.  

Åbent året rundt fra 12-24. Snacks og vegetar. Kan bookes til større og mindre events. Ved forespørgsler ang. ølsmagninger send en mail til anarkist@tivoli.dk. Bemærk venligst at man skal være min. otte personer til en ølsmagning.

Menu

PRISER & FAKTA

Prisniveau Under 100 DKK
Kategori Bar
Køkken Internationalt
Telefon 22237439
  • Handicapvenligt
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Åben uden for sæson
Loading icon
Tap for at aktivere kortet