Anarkist Bar

Øl med nerve og kant.

Tivoli har fået en helt ny ølbar, ANARKIST BAR. Den skiller sig ud fra mængden af københavnske ølbarer med sin stil. Både når det gælder sine egne ANARKIST ØL fra mikrobryggeriet af samme navn i Odense og øl fra flere andre danske mikrobryggerier.

ANARKIST er allerede kendt blandt ølentusiaster og alle andre, der sætter pris på at de helt særlige øl, som bryggeriet kan byde på. Det er øl med nerve og kant, der tør udfordre smagsløgene. Baren byder blandt andet på 24 forskellige øl på hanen og et udvalg at snacks og pizza. 

Der er mange vidt forskellige smage og varianter af egen bryg at vælge mellem på ANARKIST BAR. Men der også et kæmpe udvalg af specialbryggede øl fra ind- og udland på fad og i flaske.

ANARKIST BAR byder både velkommen til frokost og aften. Du kan nyde de gyldne dråber fra en af hanerne eller stedets bottle shop i den hyggelige bar, hvor du også kan spise. Der er mulighed for take-away, hvis du vil have smagsoplevelsen med hjem. 

Indgang fra hhv. Bernstorffsgade og Smøgen i Tivoli.  

Åbningstider:

Søndag - torsdag kl. 12-24
Fredag kl. 12-02
Lørdag kl. 12-01

ANARKIST BAR kan bookes til større og mindre events. Ved forespørgsler ang. ølsmagninger send en mail til anarkist@tivoli.dk. Bemærk venligst at man skal være min. otte personer til en ølsmagning.

Menu

Følg os på instagram

Ølsmagning på Anarkist Bar

Oplev præsentation af øl fra Danmarks førende mikrobryggerier

GAMMA BREWING COMPANY

Gamma Brewing Company er et mikrobryggeri der blev stiftet i 2015, men på trods af bryggeriets relative korte tid på ølscenen, har Gamma alligevel formået at gøre sig aldeles bemærket. Det er nærmest umuligt ikke at støde på Gamma, når man taler om god dansk mikrobryg. Derudover afspejler Gammas innovative tilgang til øl sig også på dåserne, som både er farverige og unikke - præcis som øllet. 

Dato: 28/4. Pris pr. person: 200 kr.

køb billet

MIDTFYNS BRYGHUS

Midtfyns Bryghus har opnået stor anerkendelse i både ind- og udland gennem deres kompromisløse og innovative tilgang til ølbrygning. Bryggeriet har bl.a. vundet European Beer Star samt World Beer Award, så det er helt sikkert en smagning værd. Sortimentet byder på mere end 20 forskellige øl, som alle er af høj kvalitet. 

Dato: 25/5. Pris pr. person: 200 kr.

KØB BILLET

tern_cuvee_carstensen

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Bar
Telefon 22237439
  • Handicapvenligt
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Åben uden for sæson
Loading icon
Tap for at aktivere kortet