Anarkist Bar

Øl med nerve og kant.

ANARKIST BAR skiller sig ud fra mængden af københavnske ølbarer med sin stil. Både når det gælder sine egne specialøl fra mikrobryggeriet af samme navn i Odense og øl fra et væld af andre danske mikrobryggerier. 
 
ANARKIST BAR byder på øl med nerve og kant, der tør udfordre smagsløgene. Baren byder blandt andet på 26 forskellige øl på hanerne, over 40 forskellige øl fra den store bottle shop og et udvalg af snacks og nordisk inspirerede pizzaer – byens bedste, hvis vi selv skal sige det! 
 
ANARKIST BAR byder både velkommen til frokost og aften. Du kan nyde de gyldne dråber fra en af hanerne eller stedets bottle shop i den hyggelige bar, hvor du også kan spise. Der er også mulighed for take-away, hvis du vil have smagsoplevelsen med hjem.  
 
Indgang fra hhv. Bernstorffsgade og Smøgen i Tivoli.   

Åbningstider: 

Søndag-torsdag kl. 12-24
Fredag-lørdag kl. 12-01 

ANARKIST BAR kan bookes til større og mindre events. Ved forespørgsler ang. ølsmagninger send en mail til anarkist@tivoli.dk. Bemærk venligst at man skal være min. otte personer til en ølsmagning, og der er ingen udskænkning til personer under 18 år.  

Om sommeren kan du nyde maden på den åbne terrasse med udsigt til den smukke Have.

Køkkenets åbningstider: Kl. 12.00 - 22.00.

Se menukort Se snacks

Book bord

Følg os på instagram

Ølbanko på Anarkist Bar

ØLBANKO? JA TAK!

Skal du med og potentielt vinde en masse lækre præmier? Som altid serverer vi et lækkert udvalg af craft beer under hele arrangementet i 1,5 time. Det bliver en aften af kaliber - husk vi har øl for enhver smag. Hvem skal du have med?

Skal du spise hos os inden, anbefaler vi at du kommer i god tid, så I kan spise færdig til spilstart. Det gør det hele går lidt nemmere – og så er du også spilleklar! Føler du dig heldig?

OBS: Der er kun et begrænset antal pladser. Så skynd dig at bestille plads før din nabo!

KØB BILLET  

tern_cuvee_carstensen

Intim ølsmagning på Anarkist Bar

Smag sæsonbaserede og nye releases

Hver tredje torsdag afholder vi små ølsmagninger i det ’lyserøde rum’ på vores første sal, hvor der kun er plads til 30 personer. På den måde holder vi det hyggeligt og intimt.

Ølsmagningens emne vil være relativt sæsonbaseret og skifte alt efter, hvad vi har af nye releases mv. Udgangspunktet er en god snak om god øl, håndværket bag og generelt en rejse gennem øllets univers. Der er også rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så tag gerne din nysgerrige (og tørstige) hat på.

Du kommer til at smage på otte forskellige øl, og der vil desuden serveres salte snacks. Vi bruger mellem 45-60 minutter, hvor efter du med fordel kan besøge baren nedenunder og fortsætte hyggen evt. med lidt pizza.

Vi ses til en hyggelig eftermiddag.
Tørstige hilsner, Anarkist Bar.

køb billet

2209AnarkistTivoliDKTern370x472px

PRISER & FAKTA

Prisniveau $$
Kategori Bar
Telefon 22237439
  • Handicapvenligt
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Åben uden for sæson
Loading icon
Tap for at aktivere kortet