Anarkist Bar

Øl med nerve og kant.

ANARKIST BAR skiller sig ud fra mængden af københavnske ølbarer med sin stil. Både når det gælder sine egne specialøl fra mikrobryggeriet af samme navn i Odense og øl fra et væld af andre danske mikrobryggerier. 
 
ANARKIST BAR byder på øl med nerve og kant, der tør udfordre smagsløgene. Baren byder blandt andet på 26 forskellige øl på hanerne, over 40 forskellige øl fra den store bottle shop og et udvalg af snacks og nordisk inspirerede pizzaer – byens bedste, hvis vi selv skal sige det! 
 
ANARKIST BAR byder både velkommen til frokost og aften. Du kan nyde de gyldne dråber fra en af hanerne eller stedets bottle shop i den hyggelige bar, hvor du også kan spise. Der er også mulighed for take-away, hvis du vil have smagsoplevelsen med hjem.  
 
Indgang fra hhv. Bernstorffsgade og Smøgen i Tivoli.   

Åbningstider: 

Søndag-torsdag kl. 12-24
Fredag-lørdag kl. 12-01 

ANARKIST BAR kan bookes til større og mindre events. Ved forespørgsler ang. ølsmagninger send en mail til anarkist@tivoli.dk. Bemærk venligst at man skal være min. otte personer til en ølsmagning, og der er ingen udskænkning til personer under 18 år.  

Om sommeren kan du nyde maden på den åbne terrasse med udsigt til den smukke Have.

Køkkenets åbningstider: Kl. 12.00 - 22.00.

Se menukort

Book bord

Følg os på instagram

Ølbanko på Anarkist Bar

ØLBANKO? JA TAK!

Skal du med og potentielt vinde en masse lækre præmier? Som altid serverer vi et lækkert udvalg af craft beer under hele arrangementet i 1,5 time. Det bliver en aften af kaliber - husk vi har øl for enhver smag. Hvem skal du have med?

Skal du spise hos os inden, anbefaler vi at du kommer i god tid, så I kan spise færdig til spilstart. Det gør det hele går lidt nemmere – og så er du også spilleklar! Føler du dig heldig?

OBS: Der er kun et begrænset antal pladser. Så skynd dig at bestille plads før din nabo!

KØB BILLET  

tern_cuvee_carstensen

Intim ølsmagning på Anarkist Bar

Smag sæsonbaserede og nye releases

Hver tredje torsdag afholder vi små ølsmagninger i det ’lyserøde rum’ på vores første sal, hvor der kun er plads til 30 personer. På den måde holder vi det hyggeligt og intimt.

Ølsmagningens emne vil være relativt sæsonbaseret og skifte alt efter, hvad vi har af nye releases mv. Udgangspunktet er en god snak om god øl, håndværket bag og generelt en rejse gennem øllets univers. Der er også rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så tag gerne din nysgerrige (og tørstige) hat på.

Du kommer til at smage på otte forskellige øl, og der vil desuden serveres salte snacks. Vi bruger mellem 45-60 minutter, hvor efter du med fordel kan besøge baren nedenunder og fortsætte hyggen evt. med lidt pizza.

Vi ses til en hyggelig eftermiddag.
Tørstige hilsner, Anarkist Bar.

køb billet

2209AnarkistTivoliDKTern370x472px

PRISER & FAKTA

Prisniveau $$
Kategori Bar
Telefon 22237439
  • Handicapvenligt
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Åben uden for sæson
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Book Bord

Året nærmer sig sin ende, og det er tid til at byde velkommen til det nye år på den mest uforglemmelige måde. Hos Anarkist Bar er vi klar til at give dig en aften fyldt med fest, glæde og uforglemmelige øjeblikke.

𝐃𝐚𝐭𝐨:
31. december 2023

𝐓𝐢𝐝𝐬𝐩𝐮𝐧𝐤𝐭:
18.30 - 00.00

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦

𝐅𝐫𝐢 𝐟𝐥𝐨𝐰 𝐚𝐟 𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚 𝐨𝐠 𝐝𝐫𝐢𝐤𝐤𝐞𝐯𝐚𝐫𝐞𝐫:

𝐅𝐫𝐢 𝐛𝐚𝐫:
Vores bar vil være åben fra 18.30 til 24.00, hvor du helt selv bestemmer hvilken øl du vil have - og hvor mange. Det er det man kalder fri bar. Vi har desuden også fri bar i Norhlund økologiske cocktails.

𝐅𝐫𝐢 𝐬𝐮𝐫𝐝𝐞𝐣𝐬𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚:
Fra kl. 19.00 til 21.00 kan du glæde dig til vores lækre surdejspizzaer, vi serverer som sharing style og selvfølgelig med et hav af smagsvarianter, der vil tilfredsstille dine smagsløg.

𝐃𝐉:
Vores DJ sørger for den perfekte musik til aftenen fra kl. 18.30 til 24.00. Det bliver en kæmpe fest!

𝐏𝐫𝐢𝐬:
Det koster 1195,- pr. person at deltage
Inkl. fri flow af surdejspizza, fri bar i craft beer og økologiske cocktails fra Norhlund og bobler

Når klokken slår midnat, og det nye år officielt begynder, lukker arrangementet og vi sender dig ind i det nye år med 𝐞𝐭 𝐠𝐥𝐚𝐬 𝐬𝐩𝐫𝐮𝐝𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐛𝐥𝐞𝐫, som en særlig gave med på vejen videre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Så kom og fejr nytåret sammen med os på Anarkist Bar.

OBS:
Arramentet inkluderer ikke entré til Tivoli

Privat nytårsaften på Anarkist Bar 1. sal
Skal dit nytår være ekstra specielt i år? Så har vi den perfekte løsning til dig! Anakist 1. sal åbner dørene til et eksklusivt nytårsarrangement, hvor I kan holde nytåret helt privat - uden at skulle tænke på madlavning, indkøb eller rengøring.

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet