Anarkist Bar

Øl med nerve og kant.

Tivoli har fået en helt ny ølbar, ANARKIST BAR. Den skiller sig ud fra mængden af københavnske ølbarer med sin stil. Både når det gælder sine egne ANARKIST ØL fra mikrobryggeriet af samme navn i Odense og øl fra et væld af andre danske mikrobryggerier.

ANARKIST er allerede kendt blandt ølentusiaster og alle andre, der sætter pris på at de helt særlige øl, som bryggeriet kan byde på. Det er øl med nerve og kant, der tør udfordre smagsløgene. Baren byder blandt andet på 26 forskellige øl på hanen, over 40 forskellige øl fra den store bottle shop og et udvalg at snacks og pizza. 

Der er mange vidt forskellige smage og varianter af egen bryg at vælge mellem på ANARKIST BAR. Men der også et kæmpe udvalg af specialbryggede øl fra hele Danmark både på fad og i flaske.

ANARKIST BAR byder både velkommen til frokost og aften. Du kan nyde de gyldne dråber fra en af hanerne eller stedets bottle shop i den hyggelige bar, hvor du også kan spise. Der er mulighed for take-away, hvis du vil have smagsoplevelsen med hjem. 

Indgang fra hhv. Bernstorffsgade og Smøgen i Tivoli.  

Åbningstider:

Søndag-torsdag kl. 12-00
Fredag-lørdag kl. 12-01

ANARKIST BAR kan bookes til større og mindre events. Ved forespørgsler ang. ølsmagninger send en mail til anarkist@tivoli.dk. Bemærk venligst at man skal være min. otte personer til en ølsmagning.

Menu

Følg os på instagram

Ølbanko på Anarkist Bar

JULESPECIAL...HO HO HO!

Så afholder vi endnu en af vores populære ølbanko, denne gang i en jule-special! Det bliver vidst ikke meget bedre! Vi gik udsolgt sidst, så nu prøver vi igen!VI kører den ind med klassiske julehits, julepræmier og ikke mindst JULEØL! Der bliver selvfølgelig også rig mulighed for at smage lidt andet – men det bliver jul med jul på.Som altid serverer vi fri øl i 1,5 time under hele arrangementet – så mød gerne tørstig op!

Hvis du kommer inden, kan du i baren få et lille bankotilbud, hvis du viser din billet. Så skal du nemlig ikke tænke på aftensmaden. Tilbuddet består af en surdejspizza med én valgfri øl til for kun 100 kr.

OBS: Der er kun et begrænset antal pladser. Så skynd dig at bestille plads før din nabo!

Dato: 24/11 kl. 19.00 - 20.30. Pris pr. person 250 kr. (ekskl. billetgebyr)

KØB BILLET  

Julemanden_tern

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Bar
Telefon 22237439
  • Handicapvenligt
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Åben uden for sæson
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Nytårsmenu på Anarkist Bar:

Spis & drik alt du kan overkomme, med DJ der spiller op til fest.

Fri bar fra kl. 18.30-24.00. Fri pizza fra kl. 18.45-21.00

Pris pr. person: 895 kr. 

book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet