SMAG PÅ TIVOLI FOOD HALL

En weekend med gode smagsoplevelser

Den 9. og 10. november får du en unik mulighed for at smage dig igennem Food Hall'ens mangfoldighed af lækker mad. Med vores særlige smagekort kan du besøge tolv udvalgte madstader og opleve alverdens køkkener - fra asiatisk streetfood til fransk landkøkken.

Der serveres hapsere og små smagsportioner, der tilsammen udgør et stort måltid for den sultne. Men du er naturligvis også velkommen til at dele smagekortet med en ledsager.

køb billet

transparent_2x2
Tivoli_FoodHall_2019_08_DJ_TivoliDK_600x400px_01

27. september ROSA LUX
4. oktober ANDERS RØMER
11. oktober KARSTEN LOUD
25. oktober RASMUS BACKHAUS
1. november KENNETH BAGER
8. november BUDA
15. november TELLSTRÖM (SE)
22. november JEAN VON BADEN
29. november LOU VAN

Gratis adgang fra gaden.

Forlystelser der smager

Tivoli Food Hall

I Tivoli Food Hall på hjørnet af Tivoli finder du nøje udvalgte madstader, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser.

Du kan opleve alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island.

Tivoli Food Hall er åben hele året med gratis adgang.

Stader
BobbaBella Fastfood af råvarer fra klippeøen

BobbaBella er den bornholmske Michelin-restaurant Kadeaus første grillbar, der med inspiration fra 80’erne serverer lækker fastfood med et moderne tvist.

Chicks by Chicks Økologisk kylling tilberedt på rôtisserie

Hos Chicks by Chicks brænder de for bæredygtighed, økologi og kvalitet, og der er altid velsmagende rôtisserie-kylling på menuen.

Cock's & Cows Burgers og cocktails ud over det sædvanlige

Hos Cock’s & Cows er der kræset for detaljerne. Her serverer de klassiske burgere med et moderne twist, og du er med de mange varianter garanteret en burger, der behager og betager dine smagsløg. Kombinér burgeren med en økologisk cocktail på fad – også kaldet B-tail.

Gló Sundhedstsunamien har fundet vej til Tivoli

Du er, hvad du spiser, og hos det islandske madkoncept Glò er målet derfor at skabe sunde og velsmagende måltider, som styrker krop og sind. Maden tager udgangspunkt i det grønne køkken og byder på noget for enhver smag.

Gorm's Gastronomisk håndværk og italienske råvarer
Tynd bund, sprød skorpe og friske råvarer. Gorm’s pizza er noget ud over det sædvanlige. Et unikt håndværk - tilsat de bedste gastronomiske ægteskaber. Der er dømt ægte pizzalove hos Gorm’s.
Hallernes Smørrebrød Højtbelagt håndværkssmørrebrød
Her er der altid fokus på sæsonens friske råvarer, når der serveres traditionelt smørrebrød i moderne fortolkning. Hallernes Smørrebrød bygger højt i stedet for bredt og går op i, at alt på et stykke passer sammen - i smag og udseende.
Kung Fu Street Food Asiatisk fusionsmad af høj kvalitet
Hos Kung Fu Street Food er stilen uformel, utraditionel og nutidig. Maden er inspireret af det japanske gadekøkken med sidespring til Kina og resten af Asien.

Videoer og billeder fra stadeholdere

La Baracca La Baracca serverer italienske specialiteter.

Hos La Baracca møder italienske og danske råvarer hjertet af det italienske køkken. Nyd klassiske pastaretter, der er lavet ud fra italienske familieopskrifter med et godt glas italiensk vin og slut af med en klassisk Tiramisu. 

Le Petit Vinbar Autentisk vinbar med en international atmosfære
Der er dømt hygge og stemning - om end du er til et glas vin eller champagne. Le Petit Vinbar serverer kvalitetsdrikkevarer samt nøje udvalgte madretter med et globalt islæt
Letz Sushi Bæredygtig sushi
Perfektion, kreativitet, håndværk og smag – det er kombinationen, der gør LETZ SUSHI til noget særligt. Sushien laves af økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr, af kompetente sushikokke, som har masser af faglig ekspertise.
TAPA DEL TORO Et stykke af Spanien
Spanske delikatesser, kolde øl og enkle omgivelser. Hos Tapa Del Toro er god mad og afslappet stemning i centrum, og her er du garanteret en autentisk oplevelse.
The Bird & The Churchkey Toast, gin and beer is the name of the game
Hos The Bird & The Churchkey finder du en kærlig nytænkning af toast, ølentusiasme og extentrisk ginnørderi. Menuen byder på gourmettoast, et velassorteret udvalg af gin & tonics og Kissmeyer-øl på hanen.
Wakha Nordafrikansk stemning
Hos Wakha bydes der på lune fladbrød med marokkansk spice. Vinen er i højsædet med både øko- og naturvine, og du kan også nyde smagfulde, spanske øl og andre lækre drikkevarer.
Zócalo Fresh Happy Mex

Hos Zócalo er der mexicansk mad på menuen, fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer. Med et bredt udvalg af alt fra vegetariske retter til børnemenuer, er der autentisk mad for enhver smag.

Anmeldelser

“Udvalget af fastfood er betragteligt. Stort set alt, hvad der kan spises med fingrene, fås her.”

Berlingske

“Masser af lækkerier for børn i Tivoli Food Hall.”

Børn i Byen

“Det er lykkedes Tivoli at sammensætte en rigtig god buket af velsmagende koncepter.”

Børsen

“Man kan få mad og skal ikke vente i timevis. Kvaliteten er over middel for dansk gademad, hvad der også kan hænge sammen med, at flere af aktørerne er meget erfarne folk.”

Jyllands-Posten

“Glasbygningen flimrer, glitrer og sitrer, og det er næsten lige så underholdende at stå ude og se ind, som det er at stå inde og se ud. Alle steder kan man se og blive set - helt i Tivolis ånd.”

Magasinet KBH

“Tivolis madhal med varer fra en række af byens bedste restauratører er den sikre anbefaling, man trygt vil give en nyankommen, der skal ud og smage på byen.”

Politiken

åbningstider

Mandag - Torsdag
Alle stader kl. 11.00-23.00

Fredag
Alle stader kl. 11.00-24.00

 

Lørdag
Alle stader kl. 11.00-24.00

Søndag
Alle stader kl. 11.00-23.00

En gave der smager

Masser af lækre spisesteder

Køb et gavekort og oplev en verden af smage i Tivoli Food Hall.

køb gavekort

Vapiano_tern