Price's Diner

Amerikansk “comfort-food”.

Brdr. Price ønsker med deres nye diner at skabe et spisested, hvor det ikke kun er menukortet, der signalerer diner, men hvor også omgivelserne spiller en stor rolle. Det skal være en samlet oplevelse at spise i dineren, og de vil gerne både kilde dine smagsløg og øvrige sanser. 

Madstilen er amerikansk “comfort-food”, hvor du både kan støde på burgers, french fries, hotdogs, fried chicken, milkshakes, ice cream sundae og klassiske sandwiches. Dinerens kød er dansk kødkvæg fra Kildegaarden, pølserne er slagterfremstillet efter brødrenes egen opskrift, og deres smelteost er lavet på basis af vesterhavsost fra Thise.

Kom ind og nyd den nye diner i Tivoli, som er et sted, hvor hele familien kan samles om et hyggeligt og sjovt måltid.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Internationalt
  • Handicapvenligt
  • Børnemenu
  • Vegetar
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Nytårsmenu på Price’s Diner Tivoli:

SNACKS

Surdejsbrød og skinkesmør / Kyllingechips med svampemayo / Croquette af pulled pork med pork-rub mayo / Rejecocktail med avocadocreme og caviar.
Vin: Spumante Brut, Vallebelbo Italien

FORRET

Krabbesalat serveret med agurk i dild, agurk i crudite, hjertesalat og sprøde croutoner.
Vin: 2018 Sauvignon Blanc, Astrolabe, Marlborough

HOVEDRET

Oksemørbrad og en halv hummer (Surf´n´turf). Serveres med trøffelsauce, samt knoldselleri i tre variationer: confiteret knoldselleri marineret i timian, puré på knoldselleri tilsmagt med brunet smør samt råmarineret knoldselleri i julienne. Hertil marineret i persille og tomat.
Vin: 2017 Valpolicella Ripasso Superiore, Ca Vendri

DESSERT

Chokoladefondant, popcornis, hindbærcoulis og karameliserede popcorn.
Kaffe/te

Pris pr. person: 1.095 kr. (ekskl. billetgebyr)

book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet