Price's Diner

Amerikansk “comfort-food”.

Brdr. Price ønsker med deres nye diner at skabe et spisested, hvor det ikke kun er menukortet, der signalerer diner, men hvor også omgivelserne spiller en stor rolle. Det skal være en samlet oplevelse at spise i dineren, og de vil gerne både kilde dine smagsløg og øvrige sanser. 

Madstilen er amerikansk “comfort-food”, hvor du både kan støde på burgers, french fries, hotdogs, fried chicken, milkshakes, ice cream sundae og klassiske sandwiches. Dinerens kød er dansk kødkvæg fra Kildegaarden, pølserne er slagterfremstillet efter brødrenes egen opskrift, og deres smelteost er lavet på basis af vesterhavsost fra Thise.

Kom ind og nyd den nye diner i Tivoli, som er et sted, hvor hele familien kan samles om et hyggeligt og sjovt måltid.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Internationalt
  • Handicapvenligt
  • Børnemenu

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive:

Cheeseburger med pommes frites. 
Børnemenu: Børnehamburger med pommes frites. 
Dessert: *Classic sundae med chokoladesauce.

 *Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3

Tivoli Dining Week

Unikke madoplevelser i vinterriget - du kan stadig nå det

Der er smæk på smag og kulinariske oplevelser under Tivoli Dining Week, der varer fra 1.-7. februar. Menukortene byder på gourmetmåltider med alt fra velsmagende klassikere med et twist og retter, du måske aldrig har smagt før. Se det store udvalg af restauranter og menuer herunder. Du booker en plads ved at vælge en restaurant og klikke 'Køb menu'.

Pris pr. person for en lækker 3-retters menu er 300 kr., inkl. entré til Tivoli, ekskl. billetgebyr - så du også kan få fornøjelsen af den vinterklædte Have, når sulten er stillet. 

køb menu

Tivoli Dining Week på Price’s Diner:

Forret: Clam Chowder
Klassisk muslingesuppe fra New England med bacon og masser af rødder. Serveres med surdejsbrød. 

Hovedret: Smokey Spareribs
Glaseret med vores egen barbecuesauce. Hertil hjemmelavet coleslaw og bagt kartoffel med bearnaisesmør

Dessert: New Yorker style cheesecake med lun solbær coulis

køb menu

TiVOLI_DINING-WEEK_LOGO_V2_SORT-2
Tap for at aktivere kortet