Pirateriet

Pirateriets mad er ikke stærk, den er velsmagende og kan med sikkerhed nydes af både store og små pirater! Skal tørsten slukkes har restauranten et stort udvalg af gode og sjove drinks til hele familien.

Fortvivl ikke når restauranten siger, at krydderierne er fra de varme lande. Maden her er ikke stærk, den er velsmagende og kan med sikkerhed nydes af både store og små pirater!

På Pirateriet hedder det: Better for belly to bust than good wittle to waste (hellere at maven sprænges, end at god mad går til spilde).

Vi tager i mod reservationer for selskaber på 10 personer eller over. Mindre selskaber kan ikke reservere bord. Vær opmærksom på, at menu skal forudbestilles.

Kontakt venligst stri@tivoli.dk for bordreservation.

Menu

Historien om Pirateriet:

Fregatten "Sct. Georg III" er bygget efter 1700-tallets danske fregatter. Den er 27 meter lang og der er 25 meter fra vandoverfladen til toppen af stormasten, der vejer tre tons. Hele skibet vejer små 100 tons. Det er bygget af  200 år gamle lærketræer, mens masterne er af 100 år gammelt Douglasfyr fra Fyn. 

Tivolis første fregat blev søsat i 1887. Dengang var Tivoli-søen større, så man skulle ro ud til skibet. Det blev et yndet tilholdssted for byens skuespillere og andre kunstnere, men "Sct. Georg I" holdt kun til 1901, da den blev skruet ned under en barsk isvinter. 

I anledning af Tivolis 90-års fødselsdag byggede Haven "Sct. Georg II", men i en noget skrabet udgave. Skibet holdt heller ikke længe: I maj 1940 faldt det simpelthen fra hinanden og historien går, at den dame, der var endt ude i søen, blev reddet i land af en tysk matros. 

"Sct. Georg III" er bygget på Hvide Sande Skibs- og Bådbyggeri efter de bedste danske håndværksprincipper. Som det ligger i søen har det gode skib kostet 10  mio. kr.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Familie
Telefon 22 72 57 45
  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive:

Spyd med nakkefilet af dansk velfærdsgris, tomat, peberfrugt, chorizo, samt sæsonens grønt og kartofler med dip på bordet. Serveres med valgfri sodavand eller et glas af husets vin 
Børnemenu: Kødboller med grøntsagsstave og kartofler. Serveres med en valgfri sodavand. 

Tern_billede_3
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Hovedret: Grillet spyd serveret med grøn salat, sprødstegte kartofler med aioli og salsa - vælg mellem kylling eller gris.

Dessert: Piratens Bananasplit

Pris: 215 kr.

køb MENU

Tap for at aktivere kortet