Pirateriet

Velkommen om bord!

På Pirateriet serverer piraterne velsmagende mad inspireret af det spanske køkken. Vi serverer grillede spyd, steaks og meget mere for både store og små pirater! Se den fulde menu her:

Menu

Hvis I ønsker at bestille et bord, skal I være flere end 10 personer og forudbestille maden til kaptajnen på: ssvh@tivoli.dk

Er I færre end 10 personer, så reserverer vi ikke et bord; men mød endelig bare op, så skal vi nok finde et bord til jer.

Særlige bemærkninger: Vi tilbyder vegetarret.

Historien om Pirateriet:

Fregatten "Sct. Georg III" er 27 meter lang, og der er 25 meter fra vandoverfladen til toppen af stormasten, der vejer tre tons. Hele skibet vejer små 100 tons.

Tivolis første fregat blev søsat i 1887. Dengang var Tivoli Søen større, så man skulle ro ud til skibet. Det blev et yndet tilholdssted for byens skuespillere og andre kunstnere, men "Sct. Georg I" holdt kun til 1901, da den blev skruet ned under en barsk isvinter. 

I anledning af Tivolis 90-års fødselsdag byggede Haven "Sct. Georg II", men i en noget skrabet udgave. Skibet holdt heller ikke længe. I maj 1940 faldt det simpelthen fra hinanden.

"Sct. Georg III" er bygget på Hvide Sande Skibs- og Bådbyggeri og har ligget i Tivoli-søen siden 1993. Som det ligger i søen har det gode skib kostet 10 mio. kr.

Julefrokost på Pirateriet

Julestemning i fregattens kabys

 

Nyd en lækker julefrokost i unikke omgivelser på Tivoli Søen, når Pirateriet disker op med klassisk julemad.

Julemenuen kan bestilles til selskaber på mindst 15 gæster alle dage i julesæsonen (16. november til 5. januar) 
29. november og 23. december kan julemenuen også bestilles af to gæster eller flere. Husk at booke bord.  

Menu:

Karrysild med løg og kapers
Rødspættefilet med remoulade og citron
Røget laks med æg royale

Lun leverpostej med bacon og champignon
Ribbensteg med hjemmesyltet rødkål
Stegt andebryst i skiver med bagte æbler og svesker
Salat af grønkål, æbler og valnødder vendt i dijon-vinagrette

Risalamande med kirsebærsovs – og mandelgave

Frisk brød, smør og fedt

Kaffe/Te 

Fri bar med øl, vin og sodavand 

Pris pr. person 895 kr.  (eksklusiv entré til Tivoli og billetgebyr til Dinnerbooking)

BOOK BORD

julemand_tern_tiny

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Familie
Telefon 22 72 57 45
  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

Tilbuddene er gyldige under Halloween i Tivoli fra 11. oktober - 3. november.

All Inclusive:

Spyd med nakkefilet af dansk velfærdsgris, tomat, peberfrugt, chorizo, samt sæsonens grønt og kartofler med dip på bordet. Serveres med et glas vin, øl eller sodavand.

Børnemenu: Kødboller med grøntsagsstave og kartofler. Serveres med et glas sodavand eller juice. Dessert*: Vanilleis med guldmønter af chokolade.

*Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3
Loading icon
Tap for at aktivere kortet