Pirateriet

Velkommen om bord!

På Pirateriet serverer piraterne velsmagende mad inspireret af det spanske køkken. Vi serverer grillede spyd, steaks og meget mere for både store og små pirater! Se den fulde menu her:

Menu

Hvis I ønsker at bestille et bord, skal I være flere end 10 personer og forudbestille maden til kaptajnen på: ssvh@tivoli.dk

Er I færre end 10 personer, så reserverer vi ikke et bord; men mød endelig bare op, så skal vi nok finde et bord til jer.

NB. Pirateriet er lukket under Vinter i Tivoli. Glæd dig til foråret hvor du igen kan stå til søs på fregatten, Sct. Georg III.

Historien om Pirateriet:

Fregatten "Sct. Georg III" er 27 meter lang, og der er 25 meter fra vandoverfladen til toppen af stormasten, der vejer tre tons. Hele skibet vejer små 100 tons.

Tivolis første fregat blev søsat i 1887. Dengang var Tivoli Søen større, så man skulle ro ud til skibet. Det blev et yndet tilholdssted for byens skuespillere og andre kunstnere, men "Sct. Georg I" holdt kun til 1901, da den blev skruet ned under en barsk isvinter. 

I anledning af Tivolis 90-års fødselsdag byggede Haven "Sct. Georg II", men i en noget skrabet udgave. Skibet holdt heller ikke længe. I maj 1940 faldt det simpelthen fra hinanden.

"Sct. Georg III" er bygget på Hvide Sande Skibs- og Bådbyggeri og har ligget i Tivoli-søen siden 1993. Som det ligger i søen har det gode skib kostet 10 mio. kr.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Familie
Telefon 22 72 57 45
  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive:

Spyd med nakkefilet af dansk velfærdsgris, tomat, peberfrugt, chorizo, samt sæsonens grønt og kartofler med dip på bordet. Serveres med valgfri sodavand eller et glas af husets vin.
Børnemenu: Kødboller med grøntsagsstave og kartofler. Serveres med en valgfri sodavand.

Tern_billede_3
Tap for at aktivere kortet