Nimb Brasserie

Nimb Brasserie byder gæster velkommen på et af landets største, men også mest intime og afslappende brasserier, hvor den gode oplevelse og det gode måltid er i højsædet.

Atmosfæren er lys og nordisk; maden er ukrukket og afslappet; smagen er i udsøgt fransk brasserietradition; omgivelserne er venlige og indbydende; udsigten er eventyrlig; råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre, nøje udvalgte. Og oplevelsen? Den er som et fransk brasserie i en dansk eventyrhave: Helt unik.

Brasseriet er et af Danmarks største og har plads til 250 gæster. Lokalet er delt op i forskellige sektioner, som gør det lige så hyggeligt at sidde få som mange gæster samlet. Sid med udsigt til Tivoli, og nyd morgenmad, frokost eller middag.

Med servering dagligt fra kl. 7-22 favner Nimb Brasserie hele døgnet og sætter dig i centrum med kulinarisk kvalitet, stort udvalg og personlig service i husets bedste ånd.

Restauranten holder åbent hele året.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Fransk
Telefon 88 70 00 00
Website

Nimb Brasserie

  • Åben uden for sæson
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Børnemenu
  • Sukkerfri
  • Laktosefri

Business lunch

Prøv en lækker frokost med to retter og kaffe serveret indenfor en time.

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Business lunch på Nimb Brasserie

To-retters forretningsfrokost serveret på 45 minutter - spørg venligst tjeneren om dagens menu

Pris pr. person 275 kr. 

Btb_frokoststempel_470
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytårsmenu på Nimb Brasserie:

Kl. 19.00
Middagen starter i Nimb Brasserie

Menu
Hors d'oeuvres
Sprød kroket med emulsion
Gillardeau-østers med ponzu-sauce
NV Deutz Rosé Brut Champagne

Forret
Rørt taskekrabbesalat med citronpuré, glaskål og wasabi
2018 Grüner Veltliner Urban, Stagård, Kremstal, Østrig

Mellemret
Vesterhavstorsk med choucroute, beurre blanc på champagne og kaviar
2017 Meursault, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig

Hovedret
Beef Wellington med saltbagt selleri, syltede tyttebær og trøffelsauce
2015 Château Fombrauge, Saint-Emilion Grand Cru, Bordeaux, Frankrig

Dessert
Gâteau au chocolat serveret med macarons, sorbet og eksotisk frugt
2018 Muscat de Rivesaltes, Gerard Bertrand, Frankrig

Fyrværkeri og champagne

Kl. 23.00: Stort nytårsfyrværkeri affyres fra taget af Tivolis Koncertsal. Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Pris pr. person: 2.195 kr. inkl. vinmenu

book bord

 

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet