Grøften

Grøften er kendt for det klassiske danske smørrebrød, friskpillede fjordrejer, labskovs, hele stegte rødspætter og andre klassikere….og menukort specielt til børn.

Grøften åbnede i 1874 under navnet Teatercaféen, men på grund af beliggenheden i lavningen, var navnet Grøften mere nærliggende. Med sine rødternede duge og kulørte lamper bringer restauranten en nostalgisk kolonihave-stemning frem og ikke mindst minder om barndommens Tivoli-ture hos mange.

Grøften serverer både smørrebrød og varm mad fra kl. 12.00 - 22.00 alle ugens dage. Det en god idé at reservere bord enten på telefon eller e-mail.

Specielle bemærkninger: Vi tilbyder glutenfri brød.

Særlige bemærkninger: Vi tilbyder sukkerfri dessert.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 33 75 06 75
  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Glutenfri
  • Sukkerfri
Julestemning i den Gamle Have

Julemenu  

NB. Tilbuddene gælder fra 16. november. Prisen på julemenu er eksklusiv entré til Tivoli, med mindre andet er angivet.

Julemenu i Grøften: 

Grøftens Juleplatte

Grøftens sild
Stegt rødspættefilet m/ remoulade
Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing
Flæskesteg m/ rødkål
Frikadelle m/ surt
Fransk landbrie m/ tørret frugt

Pris pr. person: 235 kr

Luksus Juleplatte

Karrysild m/ æg, løg og kapers
Stegt rødspættefilet m/ remoulade
Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing
Grøftens sylte m/ rødbeder og sennep
Grøftens hønsesalat m/ bacon
Flæskesteg m/ rødkål
Lun medister m/ grønlangkål
Fransk landbrie m/ tørret frugt

Pris pr. person: 325 kr

Det Store Julebord (min. to kuverter)

To slags sild
Håndpillede søkogte rejer m/ mayonnaise
Stegt rødspættefilet m/ remoulade
Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing
Grøftens sylte m/ rødbeder og sennep
Lun leverpostej m/ bacon og champignon
Flæskesteg m/ rødkål
Lun medister m/ grønlangkål
Æbleflæsk m/ tørsaltet bacon og Belle de Boskoop-æbler
Rosa stegt berberiandebryst m/ pluk af confiterede berberiandelår
Risalamande m/ kirsebærsauce og mandelsplitter

Pris pr. person: 435 kr

book bord

julemand_tern_tiny
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Nyårsmenu i Grøften: 

Vi mødes kl. 19.00 og fejrer et brag af en aften. Kl. 23.00 begynder Tivolis festfyrværkeri og den bedste udsigt får I fra Plænen – 1 min. gang fra Grøften. Køkkenet er åbent til kl. 21:00 og Grøften til kl. 22:45.

4-retter

Hummerbisque - Skaldyrs-æg royal, cognac, flødeskum og fennikel crudités

Tournedos Rossini - Oksemørbrad, pommes Anna, portvinssauce, trøffel og stegt foie gras

Gammel Knas - Kompot, kiks og knækbrød

Mørk chokolademousse - Saltkaramel, rugbrødsknas og citronsorbet

3-retter

Jordskoksuppe - Jordskokchips, bønner, saltcitron og rosenpeber (vegansk)

Selleribøf - Saltbagt selleri, brændte løg, morkelsauce og trøffel (vegansk)

Ananas carpaccio - Skiver af ananas, rom karamel, frugt knas og citronsorbet (vegansk)

Pris pr. person: 3 / 4 retter 699 / 799 kr.

book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet