Grøften

Grøften er kendt for det klassiske danske smørrebrød, friskpillede fjordrejer, labskovs, hele stegte rødspætter og andre klassikere….og menukort specielt til børn.

Grøften åbnede i 1874 under navnet Teatercaféen, men på grund af beliggenheden i lavningen, var navnet Grøften mere nærliggende. Med sine rødternede duge og kulørte lamper bringer restauranten en nostalgisk kolonihave-stemning frem og ikke mindst minder om barndommens Tivoli-ture hos mange.

Grøften serverer både smørrebrød og varm mad fra kl. 12.00 - 22.00 alle ugens dage. Det en god idé at reservere bord enten på telefon eller e-mail.

Specielle bemærkninger: Vi tilbyder glutenfri brød.

Særlige bemærkninger: Vi tilbyder sukkerfri dessert.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 33 75 06 75
Website

www.grøften.dk

  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Glutenfri
  • Sukkerfri

Tivoli Dining Week

Kulinariske oplevelser i Tivoli fra 31. januar - 6. februar.

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Tivoli Dining Week på Grøften:

FORRET 
Blomkålssuppe m. urter og citronolie.

HOVEDRET 
Farseret unghanebryst m. urtesauce på tomat og oliven.

DESSERT 
Grøftens tre-farvede is m. vafler og culis.

køb menu

TDW_400-x-200

Valentinsmenu

Prøv en lækker menu i romantikkens tegn d. 14. februar på en af de udvalgte restauranter.

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Valentinsmenu i Grøften:

Et glas mousserende vin 

Blomkålssuppe m/ urter og citronolie

Farseret unghanebryst m/ urtesauce på tomat og oliven

Grøftens tre-farvede is m/ vafler og culis

Pris pr. person: 395 kr.

BOOK bord

Valentin_tern
Loading icon
Tap for at aktivere kortet