Tivolirevyen 2024

Tivolirevyen er tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Glæd dig til knivskarp satire og store musikalske oplevelser.

Fra 6. juni 2024 - 14. juli 2024

Glassalen

Tivolirevyen er tilbage med stærkt musikalsk hold
45.000 skrålede af grin, da Tivolirevyen indtog Glassalen sidste sommer. Nu er et nyt forrygende revyhold klar til levere skarpe satiriske sange og drillende parodier.

Det stærke hold tæller Lisbet Dahl, Thomas Eje, Rikke Buch Bendtsen, Rikke Bilde, Mikkel Becker Hilgart, og James Price med orkester byder på et musikalsk skattekammer. En overdådig buket af talentfulde entertainere på danske revyscene.

Grundet sygdom erstattes Lisbet Dahl med Lone Rødbroe.

Velkommen til revy, som du kender og elsker den.

Foto/video: Camilla Winther og Tivoli TV.

Anmeldelser

“En meget vellykket TIVOLIREVY”

Kulturinformation

“En helstøbt revy med legende overskud”

iScene

“Tivoli Revyen 2024 er ganske enkelt særdeles underholdende”

Netavisen

“Et solidt comeback til Tivolirevyen”

Politiken

“Tivolirevyen er tilbage i topform

BT

“Succesen er hjemme”

Berlingske

“så veltimet og trimmet, at det er en fryd”

Kulturkupeen

“Tivolirevyen 2024 er blevet en velbalanceret, skarp og morsom revy”

Ungt teaterblod

“5 til Revyen, der igen holder revytraditioner i hævd”

Out & about

“en både smuk og festlig revy i klassisk stil”

Morten Hede

“...en velfortjent triumf for Lisbet Dahl og Tivoli”

Sceneblog

“En gennemført revy”

Teaterbussen

“fem stjerner fra Det Sku’ Du Se til et show i topklasse”

Det sku du se

“Et vanvittigt musikalsk og dygtigt hold ”

Kulturtid

“Årets Tivolirevy havde alle de elementer, en god revy skal have.”

Vi elsker serier

De medvirkende

2309TivoliRevyenTivolidkPortrtter300x300px2
Instruktør og kunstnerisk leder af Tivolirevyen Lisbet Dahl

Som en af Danmarks største revystjerner, er Lisbet Dahl mere end klar til at indtage Tivolirevyen: ”Jeg havde helt glemt, hvordan det var at stå på scenen igen foran publikum og helt ærligt så føltes det helt fantastisk at komme tilbage til Glassalen. Nu skal vi gøre det igen, og det bliver med et hold af dygtige skuespillere, der alle er  garanter for en morsom aften i teatret. Det ser jeg meget frem til”.

2309TivoliRevyenTivolidkPortrtter300x300px
Kapelmester James Price

Glæd dig til et glædeligt gensyn med selveste kapelmester James Price, der tidligere er blevet tildelt prisen som Årets Revykomponist. Bagkataloget rummer utallige revynumre, og han er altid garant for humor og musik i særklasse. I Tivolirevyen slår James Price revy-tonen an i selskab med sit forrygende orkester, og der er garanti for store musikalske oplevelser.

2309TivoliRevyenTivolidkPortrtter300x300px6
Komiker og skuespiller Thomas Eje

Thomas Eje kan finde på hvad som helst. Han er komiker, skuespiller, parodist, sanger, musiker, forfatter, kunstmaler, entertainer og meget mere. Og selvom han favner bredt, er han fantastisk god til det hele! I Tivolirevyen står han klar med sine mange musikalske evner og sin underfundige mimik.

2309TivoliRevyenTivolidkPortrtter300x300px3
Skuespiller Mikkel Becker Hilgart

Revytalentet Mikkel Becker Hilgart fik flot debut i dette års anmelderroste Bornholms Sommerrevy. Måske kender du ham allerede fra teaterforestillinger på bl.a. Det Kongelige Teater eller som karakteren Peter i TV2-serien Sygeplejeskolen? Det sprudlende revytalent glæder sig til at blæse dig bagover med forrygende sketches!

2309TivoliRevyenTivolidkPortrtter300x300px4
Skuespiller Rikke Bilde

Måske kender du hende for skarptslebne parodier på Mette Frederiksen, som mopset Irmapige eller fra Sort Samvittighed. Rikke Bilde er et blomstrende navn på den danske revyscene og har ved flere revyer vist, at hun har tæft for den skarpe punchline. Nu er den velsyngende entertainer klar med rappe oneliners i Tivolirevyen.

2309TivoliRevyenTivolidkPortrtter300x300px5
Skuespiller Rikke Buch Bendtsen

Rikke er et velkendt ansigt på revyscener landet over, og siden 2010 har hun medvirket i hele 18 revyer og været nomineret som Årets revyskuespillerinde i både 2016 og 2021. Når revy-talentet går på scenen, er publikum garanteret højt humør, danseglade rytmer og en kraftfuld stemme, så du kan godt gøre dig klar til festligt selskab.


TRgammel
Tivoli Sommerrevy gennem 140 år

Revy-tradition

Første gang Tivoli kunne præsentere revy var helt tilbage i 1884 under navnet Sommerrevyen, hvor Vilhelm Petersen med så stor succes lancerede revy i Haven.

Tidligere har navne som Carl Alstrup, Dirch Passer, Jørgen Ryg, Ulf Pilgaard, Trine Dyrholm, Preben Kristensen, Bodil Jørgensen, Søs Egelind og andre af tidens store skuespillere sat deres humoristiske fingeraftryk på revyerne.

Siden da har Tivoli opført mange succesfulde forestillinger i Glassalen, men den klassiske revy har ligget i dvale i mange år.

I 2014 var der premiere på Tam Tam i Glassalen, som var titlen på sommerrevyen.

Nu bygges der så igen videre på morskabstraditionerne anført af Lisbet Dahl, naturligvis også med et stærkt musikalsk islæt.

Osvald Helmuth og Max Hansen i Tivoli revyen 1957.
Foto: Willy Henriksen

 
Praktisk information

Dit Tivolirevyen besøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start. 

Forestillingens varighed
Ca. 2 timer inkl. en pause på 20 minutter.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 5 år.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

 

Forudbestil programmet

Du kan bestille programmet sammen med din billet som er fyldt med inspiration, ekstramateriale og flotte fotos mv. Programmet udleveres på spilledagen, og kan tages med hjem som et minde fra forestillingen   

                                               .

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilleperiode
6. juni 2024 - 14. juli 2024 

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.