Jersey Boys 2023

Den internationale musical succes JERSEY BOYS kommer endelig til Danmark! Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS.

Fra 4. oktober 2023 - 21. oktober 2023

Tivolis Koncertsal

De havde looket, attituden – og en lyd som ingen andre. De var født i New Jersey, men erobrede hele verden. Den internationale smash-hit musical JERSEY BOYS fortæller den sande historie om det globale musikfænomen Franki Valli & The Four Seasons. En historie om succes, venskab, penge, kærlighed - og bagsiden af det hele. Fra New Jerseys slumkvarter til verdensberømmelse og The Rock and Roll Hall of Fame.

En smart impresario samler fire musikalsk begavede arbejderdrenge fra New Jerseys slumkvarter. De kunne være endt i ungdomsfængsel, men i stedet begynder de at skrive deres egen musik, forsøger at skabe deres helt egen unikke sound og drømmer om at erobre verden. Da deres gennembrud endelig bliver en realitet, og superhittet “Sherry” brager igennem overalt, går alt omkring dem amok, og inden de er fyldt 30 år, har de solgt over 175 mio. album over hele verden. De nyder succesen, pengene og opmærksomheden – ikke mindst fra kvinderne. Men så begynder nedturene. Interne stridigheder, personlig tragedie og gammel mafia-gæld. Det bliver begyndelsen til enden… men musikken lever for evigt.

Credits:
● Musik: Bob Gaudio
● Sangtekster: Bob Crewe
● Manuskript: Marshall Brickman og Rick Elice
● Instruktør: Thomas Agerholm
● Scenograf: Benjamin La Cour
● Kapelmester: Morten Vestergaard
● Creative Executive Producer: Thomas Langkjær
● Produktionsselskab: Lion Musicals

Rolleliste:
● Frankie Valli: Mikkel Hoé Knudsen
● Tommy DeVito: Johannes Nymark
● Bob Gaudio: Søren Torpegaard
● Nick Massi: Jesper Paasch

International hitmusical JERSEY BOYS får danmarkspremiere næste år

Stærkt syngende cast på scenen

Når den internationale hitmusical JERSEY BOYS får danmarkspremiere næste år, bliver det med Mikkel Hoé Knudsen, Johannes Nymark, Søren Torpegaard og Jesper Paasch i hovedrollerne som det legendariske boyband Frankie Valli and The Four Seasons.

Praktisk information

Dit musicalbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
I perioden fra den 4. oktober til den 11. oktober er der adgang til Tivolis Koncertsal via Tivolis Hovedindgang, men Tivoli har lukket.

Tivoli åbner for Halloween sæsonen fra den 12. oktober til 5. november 2023. Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.
 
Åbningstider i Koncertsalen
Døren åbnes en time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingen varer ca. 2. timer og 40 min. inkl. pause.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgaderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.


 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilleperiode
4. oktober 2023 - 22. oktober 2023.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.