Et Juleeventyr

Kom i eventyrlig julestemning sammen med Eventyrteatret i en nyfortolkning af den udødelige klassiker ”Et juleeventyr”. En stemningsfyldt julemusical, som er fyldt med iørefaldende sange og forrygende dansetrin.

Fra 25. november 2023 - 17. december 2023

Glassalen

Der er både gys og grin, når de tre juleånder opsøger den stenrige Nisse for at lære ham, at livet og ikke mindst julen handler om gavmildhed og næstekærlighed. Til sidst indser og forstår han, at han har givet afkald på sin store kærlighed, for at dyrke sine penge. Men heldigvis finder han glæden ved at give til andre og kan fejre julen med familie og venner.

Eventyrteatrets opsætning i Glassalen i Tivoli af ”Et juleeventyr” er en nyfortolkning af Charles Dickens klassiske historie. Dramatiseret af Bo Skødebjerg med musik af Stuart Goodstein.

Handlingen
Tre juleånder opsøger den stenrige og super nærige nisse, for at belære ham om, at julen er hjerternes fest. Den gamle gnier får én nat til at ændre sin slette karaktér, og med hjælp fra juleånderne får han mulighed for at besøge både sin fortid og sin fremtid. De smertelige besøg får ham til at erkende, at han er et ubarmhjertigt menneske, der både har givet afkald på sit livs kærlighed og hele sin nissefamilie til fordel for sit umættelige pengebegær.

EVENTYRTEATRET
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 til 20 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familieunderholdning.

Årets juleforestilling tager børn og forældre med på en rejse ind i en forunderlig fortælling og et spændende univers, og tryllebinder alle fra start til slut.

Forestillingen varer 1 time og er uden pause

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingen varer 1 time og er uden pause.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Spilleperiode
25. november 2023 - 17. december 2023.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.