Vi glæder os til at se jer!

Blå Mandag i Tivoli

En uforglemmelig dag

Velkommen i de voksnes rækker

Skal du snart konfirmeres? Så saml alle dine venner og klassekammerater, og skab den største Blå Mandag-fest i Tivolis sjove, flotte og hyggelige omgivelser. Her kan du møde konfirmander fra hele landet og få en uforglemmelig dag med alle dem, du holder af.

tivoliindgang_370x472

En sjov dag i én samlet pakke

Blå mandag med vennerne

Er I 10 eller flere, der skal følges ad? Så kan I nu købe en særlig Blå Mandag-pakke med mulighed for masser af sjov. Pakken indeholder entré og Turpas Plus  og tilbuddet gælder udvalgte mandage fordelt henover sommersæsonen 2022 fra maj til september. 

I kan også prøve Tivolis PULS-pakke, hvor I får både entré, Turpas, mad og drikkevarer til en god pris. Så skynd dig at samle alle vennerne, og planlæg jeres Blå Mandag nu!

transparent_2x2

Spring billetkøen over

Få mere ud af dagen

Brug ikke denne vigtige dag på at vente i kø! Hvis du har planer om at besøge Tivoli igen inden for det næste år, kan du med fordel investere i et Tivolikort Wild, som giver et Turpas til forlystelserne, hver gang du besøger Tivoli. 

Tivolikort Wild

transparent_2x2
Forlystelser for alle

Fart, spænding og sjov

Hvem bliver mon årets konfirmand? Dyst mod dine venner i de mange boder, eller test dit mod i de vilde forlystelser. Mærk suset i Rutschebanen – en af Tivolis mest populære forlystelser – eller nyd den flotte udsigt fra Ballongyngen.

Se alle forlystelser

tern_blmandag_forlystelser

For alle med en sød tand

Når du bliver lækkersulten

Under Blå Mandag skal der ikke mangle noget, og sukkerdepoterne skal være fyldt godt op! Rundt omkring i Haven finder du alt fra lune churros til karamelliserede popcorn.

Se udvalget

transparent_2x2
Godt til ganen

Slut dagen af i samlet flok

Når aftenen nærmer sig, skal maverne mættes. Slut dagen af i samlet flok, og book bord på en af Tivolis mange lækre restauranter. Her finder I alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter. Velbekomme!

Se alle spisesteder

tern_blmandag_mad

De kære forældre

En hyggelig dag i Haven

De nyudklækkede konfirmander hygger sig i Haven, men hvad skal man dog give sig til som forældre? Fortvivl ej, for i Tivoli er der noget for alle aldre. Lad dig friste af Illums Bolighus’ smukke interiør, nyd roen ved det betagende Haveanlæg ved Pergolaen, eller nup en frokost på et af Havens mange spisesteder. Er der et indre legebarn gemt i dig, kan du også prøve kræfter med de mange sjove forlystelser. 

Haven    Butikker    Spisesteder 

transparent_2x2