Gennemfør en mission

Green Hat People

I bliver opdelt i hold af 5-6 personer, forsynet med en tablet. Når startskuddet lyder, skal i oprette en strategi for at fokusere på, hvad i synes er sjovt, og hvad i selv mener, i er gode til. Spillet går ud på at gennemføre 100 spændende missioner af forskellig art på begrænset tid. Der er flere opgaver end i kan nå, så sørg for at vælge den mission, der passer til din gruppes færdigheder for at vinde!

Missionerne er designet til at fremme samarbejdet, og til alle på holdet kan bidrage til at løse opgaver som:

  • Tag billede af ting, mennesker eller steder
  • Løs hurtige fakta, spørgsmål og gåder
  • Tag til udvalgte steder og løs missioner under tidspres i nærområdet
  • Løs udfordrende video- og lyd missioner
  • Træk på hjælp fra forbipasserende og brug byen som en spilleplade

Der er flere strategiske momenter og ved at vælge den vej, der er bedst for Jer, kan i besejre modstanderne. Vil du investere i hurtige, enkle spørgsmål eller de mere udfordrende, som giver flere point? Hvilke missioner skal I lade passere, og hvilke skal I satse på?

Det hold, der normalt vinder har forstået sig på styrken af samarbejde, viljen til at vinde og kreativitet og er som regel dem, der har haft det sjovest med hinanden!
Vi kan tilpasse spillet og hjælpe jer med at integrere Jeres egne problemstillinger og aktuelle udfordringer. Det får dine medarbejdere til at tænke og forstå budskabet på en nem og sjov måde.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk
Greenhat_tern
fællesskab og succesoplevelser i fokus

Coastzone

CoastZone – Danmarks største udbyder af teambuilding - og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, er der udviklet to koncepter specielt til den gamle have. 

Afhængig af koncept varer teambuilding fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København er der her en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne, eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende inden eller efter jeres besøg i København. 
Glæd jer til en teambuilding forløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

Herunder kan du læse mere om de to koncepter, der udbydes i Tivoli: 

Tivolis Sjæl: 
Haven er jeres spilleplade i denne aktive quiz, hvor I navigerer rundt ved hjælp af en tablet, som præsenterer opgaver, der bringer jeres fantasi i spil og gør jer klogere på Tivoli. Ideel som mødeafbræk eller til at lære hinanden bedre at kende. 
Udendørs i 2 timer.

Tivoli GPS Adventure: 
Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence i og omkring Tivoli, hvor I mærker spændingen mellem base og felt. 
Inde og ude i 3-4 timer.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

tern_hovedalleen
En magisk oplevelse

Lad konferencen nå nye højder

Hold Jeres næste konference i Tivoli, og giv Jeres gæster en magisk oplevelse. Tivolis konferencefaciliteter har åbent hele året, og vores 17 lokaler og sale rummer møder og konferencer fra 2 til 1626 personer.

I kan nu kombinere Jeres konference i Tivoli med en konferencemiddag i Cirkusbygningen.

Heldagsmøde i Tivoli 
Morgenmad, mineralvand m/u bobler, frugtkurv, kaffe/te hele dagen, buffet eller 2-retters frokost inkl. en vand samt eftermiddagspause med Nimbs hjemmelavede snacks. 

Middag i Cirkusbygningen 
Eksklusiv leje af Cirkusbygningen og garderobe, velkomstdrink, 3-retters menu & 3 glas øl/vin/vand, kaffe, te og isvand, standard teknikpakke og Wallmans internationale show. 

Samlet pakkepris pr. person fra 1699 kr.* 
*Prisen er gældende ved minimum 200 op til 1000 personer, søndag-onsdag. Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

thegreateastshow