GAK OG LØJER FOR ALLE ALDRE

5-kamp

Tivoli er meget mere end de kørende forlystelser. Rundt omkring i Haven finder du både store og små spillehaller og hyggelige spilleboder, hvor du kan konkurrere om præmier. Dyst i fem valgfrie spil og se hvem der får flest point. Prisen er 110 kr. pr. pers.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Læs mere

5kamp_tern
Nyd en køretur i Haven

Linie 8-sporvogn

Nyd en skøn køretur rundt i Haven med Linie 8, mens du oplever Tivoli fra en anden vinkel. 
Linie 8 er en lille gul sporvogn på gummihjul, som har givet Tivolis gæster hyggelige rundture siden 1969. Det er muligt at leje sporvognen eksklusivt for Jeres gruppe, hvor i kan blive hentet ved indgangen, og lade turen gå hen til det sted, i ønsker. OBS. Der kan max. sidde 14 pers. i hver vogn. 

Vær opmærksom på at der kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Linie8_tern
Lej Rutschebanen eller køb turpas og turbilletter

Find din yndlingsforlystelse

Nu kan du få en tur i din yndlings forlystelse sammen med dine venner eller kolleger. Det er muligt at vælge blandt alle Tivolis forlystelser. Man kan eksempelvis leje en rutschebane eksklusivt eller købe turpas til forlystelsen. Vær opmærksom på, at hvis der købes mere end 20 stk. turpas, tilbydes der grupperabat. 

Vil I blot mærke suget i maven fra én forlystelse, kan I købe billet til én tur i en valgfri forlystelse. Dette er et godt afbræk under mødet eller til at slutte dagen af med. 

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Rutschebane_tern