Inspiration til Tivolituren

Lad os gøre jeres Tivolitur endnu mere fantastisk

Tivoli Salgsafdeling har stor erfaring med at tilrettelægge gruppearrangementer af enhver art. Står du med ansvaret for et arrangement for minimum 15 personer, så lad Tivoli gøre det nemt og vellykket for dig. Vi giver gerne et tilbud på alt, hvad du har brug for – lige fra mødelokaler, bespisning og underholdning, til transport og overnatning.

Vi har også masser af fantasifulde idéer til, hvordan du og dine gæster får en endnu større oplevelse. Kom f.eks. godt fra start ved at have entrébilletterne klar på forhånd, så hele selskabet går uden om køen og direkte ind til alt det sjove.

Underholdning og arrangementer

OPLEV TIVOLI PÅ EN ANDERLEDES MÅDE

Guidede ture

Tag på en guidet rundtur gennem Tivolis gamle og historiefyldte have.

Tivoli – og historiens vingesus

En times guidet gåtur rundt i haven hvor du kan opleve overraskende sider af Tivolis historie helt fra begyndelsen i 1843.
Pris pr. person: 249 kr. – prisen er inkl. entré til Tivoli og guide i én time samt head set så du kan høre alt hvad guiden fortæller. Har du allerede Tivolikort eller entrébillet til Tivoli er prisen pr. person 149 kr.

Priserne er gældende for minimum 10 personer, er man færre end 10 personer, kan man sagtens booke tur alligevel, dog betaler man stadigvæk for 10 personer. Der er plads til 30 personer pr. guide.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

hovedindgang_370x472
Kom med på de skrå brædder

Bag om pantomimen

Bliv klogere på Pantomime som genre, om teatrets tilblivelse og prøv et dansetrin på de skrå brædder. Undervejs i rundvisningen fortælles historien om pantomimetraditionen i Danmark, dansernes hverdag og det tekniske apparat under scenen, der styres ved håndkraft. Rundvisningen varer ca. en time og kan eventuelt kombineres med en forestilling på Pantomimen.

Det er desværre ikke muligt at komme på guidet rundtur på Pantomimeteatret i november og december måned. Maks. Antal personer på rundvisningen er 10-30 personer. Vær opmærksom på, at der kræves entré til Tivoli og, at rundvisningen ikke er egnet for gangbesværede.
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
Pantomime_tern
En skræddersyet optræden

Tivoli-Garden

Tivoli-Garden er en af få ting, der kan flyttes udenfor Haven. Garden spreder jævnligt glæde og Tivoli-stemning ved konferencer, bryllupper, messer, jubilæer, indvielser og meget andet. Tivoli-Garden kan optræde med alt fra 90 gardere i den store parade ned til bare 2 gardere fra fanevagten med gemakposter ved en indgang. Musikkorpset er et blæseorkester med 50 musikere, og Tamburkorpset er ca. 18 gardere på marchfløjter og trommer. Her har vi ensembler på 2, 4 eller 8 mand, der kan spille marcherende, stående eller siddende som det passer Jer bedst. 

Tivoli-Garden optræder altid i de ikoniske røde uniformer med bjørneskindshuerne, og ingen kan holde smilet tilbage, når de oplever garderne på 8-16 år spille og marchere som om, de aldrig havde bestilt andet. 

Vi skræddersyr vores optræden til hvert enkelt sted og anledning. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
TG_tern
GAK OG LØJER FOR ALLE ALDRE

5-kamp

Tivoli er meget mere end de kørende forlystelser. Rundt omkring i Haven finder du både store og små spillehaller og hyggelige spilleboder, hvor du kan konkurrere om præmier. Dyst i fem valgfrie spil og se hvem der får flest point. Prisen er 110 kr. pr. pers.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Læs mere

5kamp_tern
Nyd en køretur i Haven

Linie 8-sporvogn

Nyd en skøn køretur rundt i Haven med Linie 8, mens du oplever Tivoli fra en anden vinkel. 
Linie 8 er en lille gul sporvogn på gummihjul, som har givet Tivolis gæster hyggelige rundture siden 1969. Det er muligt at leje sporvognen eksklusivt for Jeres gruppe, hvor i kan blive hentet ved indgangen, og lade turen gå hen til det sted, i ønsker. OBS. Der kan max. sidde 14 pers. i hver vogn. 

Vær opmærksom på at der kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Linie8_tern
Lej Rutschebanen eller køb turpas og turbilletter

Find din yndlingsforlystelse

Nu kan du få en tur i din yndlings forlystelse sammen med dine venner eller kolleger. Det er muligt at vælge blandt alle Tivolis forlystelser. Man kan eksempelvis leje en rutschebane eksklusivt eller købe turpas til forlystelsen. Vær opmærksom på, at hvis der købes mere end 20 stk. turpas, tilbydes der grupperabat. 

Vil I blot mærke suget i maven fra én forlystelse, kan I købe billet til én tur i en valgfri forlystelse. Dette er et godt afbræk under mødet eller til at slutte dagen af med. 

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Rutschebane_tern

Teamdag i og udenfor Tivoli

fællesskab og succesoplevelser i fokus

Coastzone

CoastZone – Danmarks største udbyder af teambuilding - og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, er der udviklet to koncepter specielt til den gamle have. 

Afhængig af koncept varer teambuilding fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København er der her en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne, eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende inden eller efter jeres besøg i København. 
Glæd jer til en teambuilding forløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

Herunder kan du læse mere om de to koncepter, der udbydes i Tivoli: 

Tivolis Sjæl: 
Haven er jeres spilleplade i denne aktive quiz, hvor I navigerer rundt ved hjælp af en tablet, som præsenterer opgaver, der bringer jeres fantasi i spil og gør jer klogere på Tivoli. Ideel som mødeafbræk eller til at lære hinanden bedre at kende. 
Udendørs i 2 timer.

Tivoli GPS Adventure: 
Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence i og omkring Tivoli, hvor I mærker spændingen mellem base og felt. 
Inde og ude i 3-4 timer.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

tern_hovedalleen
Filmteambuilding i Tivoli

Filmteambuilding

Skal I ryste jeres team sammen på en anderledes måde og vil I prøve noget, hvor I bliver udfordret på jeres kreative evner? Så er Filmteambuilding helt sikkert noget for jer. 

Filmteambuilding er organisationsudvikling og teambuilding i en samlet pakke. Med Filmteambuilding laver I jeres egne firmafilm med et fagligt tema relateret lige præcis til jeres organisation. Det kunne for eksempel handle om jeres værdier, jeres strategi eller hvorfor lige netop jeres arbejdsplads er Danmarks bedste, som kunne være temaer for jeres firmafilm. Og med Tivoli som jeres filmset, så får I en helt unik lokation at optage jeres film i. Filmteambuilding er til jer som ønsker at give medarbejderne en uforglemmelig dag og udvikle teamsamarbejdet på tværs i organisationen.

Filmteambuilding laves i teams af ca. 10 personer, hvor I skal udtænke, planlægge, være skuespillere og optage jeres egne film. Vi redigerer og giver filmene et professionelt film look inden vi til slut viser jer filmene til et kæmpe awardshow, hvor der også skal uddeles awards for de bedste præstationer.

Ønsker I at blive endnu klogere på jeres arbejdsplads og blive rystet sammen på en anderledes og sjov måde så kontakt os og hør nærmere, hvordan vi kan arrangere årets dag for jeres organisation i Tivoli.
teambuilding_salg_2020
En magisk oplevelse

Lad konferencen nå nye højder

Hold Jeres næste konference i Tivoli, og giv Jeres gæster en magisk oplevelse. Tivolis konferencefaciliteter har åbent hele året, og vores 17 lokaler og sale rummer møder og konferencer fra 2 til 1626 personer.

I kan nu kombinere Jeres konference i Tivoli med en konferencemiddag i Cirkusbygningen.

Heldagsmøde i Tivoli 
Morgenmad, mineralvand m/u bobler, frugtkurv, kaffe/te hele dagen, 2-retters menu, inkl. en vand, samt eftermiddagspause med Nimbs hjemmelavede snacks. 

Middag i Cirkusbygningen 
Eksklusiv leje af Cirkusbygningen og garderobe, velkomstdrink, 3-retters menu & 3 glas øl/vin/vand, kaffe, te og isvand, standard teknikpakke og Wallmans internationale show. 

Samlet pakkepris pr. person fra 1699 kr.* 
*Prisen er gældende ved minimum 200 op til 1000 personer, søndag-onsdag. Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

thegreateastshow
The_Gardens_icon

Kontakt

Vi er klar til at skræddersy jeres arrangement.
Kontakt os på 33 75 02 47
eller på

business@tivoli.dk