Inspiration til Tivolituren

Lad os gøre jeres Tivolitur endnu mere fantastisk

Tivoli Salgsafdeling har stor erfaring med at tilrettelægge gruppearrangementer af enhver art. Står du med ansvaret for et arrangement for minimum 15 personer, så lad Tivoli gøre det nemt og vellykket for dig. Vi giver gerne et tilbud på alt, hvad du har brug for – lige fra mødelokaler, bespisning og underholdning, til transport og overnatning.

Vi har også masser af fantasifulde idéer til, hvordan du og dine gæster får en endnu større oplevelse. Kom f.eks. godt fra start ved at have entrébilletterne klar på forhånd, så hele selskabet går uden om køen og direkte ind til alt det sjove.

Underholdning og arrangementer

OPLEV TIVOLI PÅ EN ANDERLEDES MÅDE

Guidede ture

Tag på en guidet rundtur gennem Tivolis gamle og historiefyldte have.

Tivoli – og historiens vingesus

En times guidet gåtur rundt i haven hvor du kan opleve overraskende sider af Tivolis historie helt fra begyndelsen i 1843.
Pris pr. person: 269 kr. – prisen er inkl. entré til Tivoli og guide i én time så du kan høre alt hvad guiden fortæller. Har du allerede Tivolikort eller entrébillet til Tivoli er prisen pr. person 149 kr.

Priserne er gældende for minimum 10 personer, er man færre end 10 personer, kan man sagtens booke tur alligevel, dog betaler man stadigvæk for 10 personer. Der er plads til 30 personer pr. guide.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Tivoli_Content_IMG_Template_370x472_Veteranbiler_Apcoa

StoryHunt i Tivoli

Opdag Tivolis skjulte fortællinger i dit eget tempo 

Hvad har drager fra Kina og dansk smørrebrød til fælles? Det kan du finde ud af på denne helt unikke StoryHunt i Tivoli.

Opdag Tivolis skjulte fortællinger gennem 14 unikke lydhistorier, hvor du bliver klogere på alt fra nazistiske angreb under 2. verdenskrig til danske designklassikere og Københavnsk madkultur.

Er du klar til at låse op for de skjulte historier i Tivoli? Så lad din StoryHunt begynde!

Book nu

Undtold-Stories
En skræddersyet optræden

Tivoli-Garden

Tivoli-Garden er en af få ting, der kan flyttes udenfor Haven. Garden spreder jævnligt glæde og Tivoli-stemning ved konferencer, bryllupper, messer, jubilæer, indvielser og meget andet. Tivoli-Garden kan optræde med alt fra 90 gardere i den store parade ned til bare 2 gardere fra fanevagten med gemakposter ved en indgang. Musikkorpset er et blæseorkester med 50 musikere, og Tamburkorpset er ca. 18 gardere på marchfløjter og trommer. Her har vi ensembler på 2, 4 eller 8 mand, der kan spille marcherende, stående eller siddende som det passer Jer bedst. 

Tivoli-Garden optræder altid i de ikoniske røde uniformer med bjørneskindshuerne, og ingen kan holde smilet tilbage, når de oplever garderne på 8-16 år spille og marchere som om, de aldrig havde bestilt andet. 

Vi skræddersyr vores optræden til hvert enkelt sted og anledning. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
TG_tern
GAK OG LØJER FOR ALLE ALDRE

5-kamp

Tivoli er meget mere end de kørende forlystelser. Rundt omkring i Haven finder du både store og små spillehaller og hyggelige spilleboder, hvor du kan konkurrere om præmier. Dyst i fem valgfrie spil og se hvem der får flest point. Prisen er 110 kr. pr. pers.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Læs mere

5kamp_tern
Nyd en køretur i Haven

Linie 8-sporvogn

Nyd en skøn køretur rundt i Haven med Linie 8, mens du oplever Tivoli fra en anden vinkel. 
Linie 8 er en lille gul sporvogn på gummihjul, som har givet Tivolis gæster hyggelige rundture siden 1969. Det er muligt at leje sporvognen eksklusivt for Jeres gruppe, hvor i kan blive hentet ved indgangen, og lade turen gå hen til det sted, i ønsker. OBS. Der kan max. sidde 14 pers. i hver vogn. 

Vær opmærksom på at der kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Linie8_tern
Lej Rutschebanen eller køb turpas og turbilletter

Find din yndlingsforlystelse

Nu kan du få en tur i din yndlings forlystelse sammen med dine venner eller kolleger. Det er muligt at vælge blandt alle Tivolis forlystelser. Man kan eksempelvis leje en rutschebane eksklusivt eller købe turpas til forlystelsen. Vær opmærksom på, at hvis der købes mere end 20 stk. turpas, tilbydes der grupperabat. 

Vil I blot mærke suget i maven fra én forlystelse, kan I købe billet til én tur i en valgfri forlystelse. Dette er et godt afbræk under mødet eller til at slutte dagen af med. 

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Rutschebane_tern

Teamdag i og udenfor Tivoli

fællesskab og succesoplevelser i fokus

Coastzone

CoastZone – Danmarks største udbyder af teambuilding - og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, er der udviklet to koncepter specielt til den gamle have. 

Afhængig af koncept varer teambuilding fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København er der her en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne, eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende inden eller efter jeres besøg i København. 
Glæd jer til en teambuilding forløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

Herunder kan du læse mere om de to koncepter, der udbydes i Tivoli: 

Tivolis Sjæl: 
Haven er jeres spilleplade i denne aktive quiz, hvor I navigerer rundt ved hjælp af en tablet, som præsenterer opgaver, der bringer jeres fantasi i spil og gør jer klogere på Tivoli. Ideel som mødeafbræk eller til at lære hinanden bedre at kende. 
Udendørs i 2 timer.

Tivoli GPS Adventure: 
Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence i og omkring Tivoli, hvor I mærker spændingen mellem base og felt. 
Inde og ude i 3-4 timer.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

tern_hovedalleen
En magisk oplevelse

Lad konferencen nå nye højder

Hold Jeres næste konference i Tivoli, og giv Jeres gæster en magisk oplevelse. Tivolis konferencefaciliteter har åbent hele året, og vores 17 lokaler og sale rummer møder og konferencer fra 2 til 1626 personer.

I kan nu kombinere Jeres konference i Tivoli med en konferencemiddag i Cirkusbygningen.

Heldagsmøde i Tivoli 
Morgenmad, mineralvand m/u bobler, frugtkurv, kaffe/te hele dagen, 2-retters menu, inkl. en vand, samt eftermiddagspause med Nimbs hjemmelavede snacks. 

Middag i Cirkusbygningen 
Eksklusiv leje af Cirkusbygningen og garderobe, velkomstdrink, 3-retters menu & 3 glas øl/vin/vand, kaffe, te og isvand, standard teknikpakke og Wallmans internationale show. 

Samlet pakkepris pr. person fra 1699 kr.* 
*Prisen er gældende ved minimum 200 op til 1000 personer, søndag-onsdag. Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

thegreateastshow
The_Gardens_icon

Kontakt

Vi er klar til at skræddersy jeres arrangement. Kontakt os på 33 75 02 47 eller på

business@tivoli.dk