Kærlighed til mad, Norge og traditioner

Kærlighed til mad, Norge og traditioner
På denne særlige dag har vi fornøjelse af norske Håkon Solbakk hele to gange i Tivoli. Første gang når han gæster HTH Livekøkken til Tivoli Food Festival, og igen når vi får besøg af ham på Orangeriet, hvor Sara Brink vil interviewe ham. Samtalen vil handle om Håkons tilknytning til Norge, hans vej til at blive Stjernekok, norske traditioner i forbindelse med 17. maj og meget mere.
Interviewet er en del af programmet til Norges Nationaldag i Tivoli – du kan se resten af programmet her: Tivoli fejrer Norges Nationaldag
Spilletid
17. maj kl. 17.45
Sted
Orangeriet
Pris
Gratis med Tivoli entré
Om Håkon Solbakk
Håkon Solbakk er kok og køkkenchef på den eksklusive restaurant Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim. Med en Michelin-stjerne på sit CV og titlen som nordisk mester i kokkekunst fra 2022, har han markeret sig som en af Norges mest talentfulde kokke. I seks år har han været en del af det norske kokkelandshold og er kendt for sin kompromisløse præcision, innovative tilgang og passion for nordiske råvarer.

Om Sara Brink
Sara Brink Larsen (f. 1987) er seniorrådgiver i Food org. og har tidligere været presseansvarlig for blandt andet Meyers og Alchemist. Hun arbejder desuden som moderator, anbefaler restauranter på sin Instagramprofil @sarabrinkies og er optaget af alt, der er dyrket og tilberedt med omhu og omtanke.
