Saporium

Det japanske Tårn

Fra Toscanas jord til julebordet

Til jul rykker den Michelin-stjernede restaurant Saporium fra Toscana ind i Det Japanske Tårn, og inviterer på en uforglemmelig gastronomisk juleoplevelse. Under ledelse af den talentfulde køkkenchef Ariel Hagen præsenterer Saporium en særlig menu, hvor klassiske italienske traditioner møder moderne kulinarisk kreativitet. 

Med afsæt i restaurantens jord til bord-filosofi og dybe respekt for naturens rytme skaber Hagen retter, der hylder Toscanas råvarer og smage – med overraskende twists og elegante detaljer, der peger mod nye kulinariske horisonter.  

Besøg Saporium i Det japanske Tårn fra 14. november til 15. december.

Michelin-juleglimt fra de italienske marker

Bag om Saporium

Saporium udspringer af det danskejede luksushotel Borgo Santo Pietro i Toscana. Bag køkkenet står Ariel Hagen, hvis gastronomiske rejse begyndte i bedstemoderens køkken, hvor han lærte Toscanas madtraditioner at kende. Siden førte det ham til nogle af Europas mest anerkendte restauranter, bl.a. det trestjernede St. Hubertus.

Allerede i sit første år på Saporium modtog han både en Michelin-stjerne og den prestigefyldte Green Star for bæredygtighed. I dag skaber Hagen en unik gastronomisk oplevelse med en kærlig respekt for naturens råvarer. 

Meget mere Michelin

  • COME
  • Odette
  • TRI
  • Smoked Room
  • Maison Dali by Tristin Farmer