Dyrene i Hakkebakkeskoven

Oplev en forestilling, der samler generationer.
Dyrene i Hakkebakkeskoven er medrivende familieteater baseret på Egners klassiske historie og de kendte og elskede sange. Fra 5 år.

Fra 29. april - 16. maj

Glassalen

Køb billet

Hakkebakkeskoven er fuld af forskellige dyr. Klatremusen, der elsker musik; Harepus, der bager kager; Den rare Bamsefar; og den lille Skovmus, der bare gerne vil have, at alle er gode venner. Dyrene lever i fordragelighed under skovens love. Men noget truer freden. Mikkel Ræv elsker at spise sine naboer og kun ved at holde sammen – forskelle til trods – kan skovens øvrige dyr klare skærene.

Dyrene i Hakkebakkeskoven handler om nogle af livets største temaer: Om at holde sammen, passe på hinanden – og se styrken i vores forskelligheder. Men selvom temaerne er store, er Pelle Koppels opsætning legende let, humoristisk og fuld af små musikalske mesterværker.

”Det har været et bevidst valg at tage udgangspunkt i tegningerne fra bogen, samt at dyrke en til tider nærmest stilistisk spillestil. Ved samtidig, at lade karaktererne optræde med (dyre)masker på, har det været håbet at kunne vække Thorbjørn Egners streg og karakterer scenisk til live i en grad, jeg ikke tidligere har set det gjort…”, fortæller instruktør Pelle Koppel.

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Teater V.

Anbefales fra 5 år. Ungdomsbilletter fra 80 kr. Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause

Manuskript Thorbjørn Egner. Musik og sange Christian Hartmann og Thorbjørn Egner. Oversættelse Halfdan Rasmussen. Instruktion og bearbejdelse Pelle Koppel.

Tankerne bag forestillingen

Se video

”Det har været et bevidst valg at tage udgangspunkt i tegningerne fra bogen, samt at arbejde med en til tider nærmest stilistisk spillestil. Ved samtidig, at lade karaktererne optræde med masker på, er det lykkes at vække Thorbjørn Egners streg og karakterer scenisk til live i en grad, jeg ikke tidligere har set det gjort…”, fortæller instruktør Pelle Koppel.

Køb billetter online

Torsdag 6. maj 2021 kl. 10.00

Skoleforestilling

Der er udarbejdet undervisningsmateriale til forestillingen.
Når du har afsendt din bestilling, vender vi tilbage med en bekræftelse.

Bestil skolebilletter

Tankerne bag forestillingen

”Det har været et bevidst valg at tage udgangspunkt i tegningerne fra bogen, samt at arbejde med en til tider nærmest stilistisk spillestil. Ved samtidig, at lade karaktererne optræde med masker på, er det lykkes at vække Thorbjørn Egners streg og karakterer scenisk til live i en grad, jeg ikke tidligere har set det gjort…”, fortæller instruktør Pelle Koppel.

I 2019 skrev anmelderne

“”Der er meget godt at komme efter i Hakkebakkeskoven. De medvirkende benytter sig af kærlig iver og fysisk spil for at engagere børn og barnlige sjæle og med de fine kostumer ender portrætteringen af de magiske væsener i skoven med at blive særligt overbevisende. ””

Scenekanten.com

“"Dyrene i Hakkebakkeskoven tager børn alvorligt som publikum - og leverer det bedste!"”

Børnibyen.dk

“”Hjertevarmt eventyr. Der er fuld fart på dansespjæt og lumskeri på scenen, hovedsangene høres, og aktørerne er i god kontakt med publikum””

Frederiksborg Amts Avis

“”De iørefaldende sange har fået et moderne tvist, som den yngste del af publikum synes at værdsætte” ”

Cphculture.dk

“”Forestillingen rummer masser af fantasi, leg, sange, tolerance, retfærdighed og ikke mindst sympati og medmenneskelighed”.”

Etcetera.dk

“”Børnene, særligt de små, morer sig. De nyder de velkendte figurer, og de kan synge med på klassiske sange.””

Ungt teaterblod
Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause.
 
Aldersanbefaling
Anbefalet fra 5 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år. 
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Teater V.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Spilletider og billetter

Spilleperiode
29. april 2021 - 16. maj 2021.
Se spilletider.
Særforestilling for skoler og institutioner 6. maj.

Standardpriser
150-370 kr.

Børn og unge (under 25 år)
80-230 kr.

Priserne er inkl. gebyr.
Der tilbydes desuden rabat til grupper på min. 10 personer

køb billetter

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.