Oplev Sommer i Tivoli

Vi glæder os til at se dig!

Kære gæst

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et Tivoli-besøg fuld af eventyrlige oplevelser, hvor vi med omtanke passer på hinanden.
Forlystelsessus, lækre fristelser to-go og blomsterlandskaber venter på dig - kom, når du har lyst. 

Vi har har taget en række COVID-19-hensyn for at passe godt på vores gæster og medarbejdere. Det betyder følgende for dit næste Tivoli-besøg:

 • Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Tivoli – for at lette indgangen for alle. 
  Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan komme i Tivoli uden en negativ test.
 • I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.
 • Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden tidspunktet for Tivoli-besøget.
 • Gæster skal reservere tur i udvalgte forlystelser via den digitale forlystelseskø i Tivolis app.

Læs mere om de forskellige tiltag på denne side, som vi opdaterer løbende.

Fra den 23. april har Tivoli åbent hver dag. Se åbningstiderne her.

På gensyn i Haven!

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal
Husk at medbringe negativ COVID-19-test

Tivoli er fra myndighedernes side pålagt et krav om, at gæster fra 15 år og opefter skal kunne forevise dokumentation for en negativ COVID-19-test. Dokumentation kan være fra enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen). Ved ankomst til Tivoli skal du fremvise et testresultat, der indeholder navn samt testtidspunkt, og du må meget gerne have dokumentationen klar ved indgangen, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil. Testen må højst være taget 72 timer før besøget, og du skal medbringe ID i form af enten kørekort, sundhedskort, pas eller anden offentligt udstedt ID. Vi opbevarer ingen af oplysningerne.

Der er enkelte undtagelser til at skulle fremvise en negativ COVID-19-test – læs mere om dem i vores FAQ længere nede på denne side.

Børn op til og med 14 år skal ikke fremvise en negativ test. 

Testcentre i nærheden
Der er flere steder i nærheden af Tivoli, hvor det er muligt at få taget en gratis COVID-19-test. DGI byens testcenter ligger tættest på Tivoli. Ved siden af Nimb har vi i samarbejde med Falck indrettet et teststed, hvor du kan få en COVID-19-test, inden dit besøg i Tivoli. Det er en antigentest, der giver svar inden for 15-30 minutter - og den bliver taget med kortere podepind. Testen koster 50 kr. og betales med kort. Testcentret har åbent fra kl. 11.00-20.00.

Se en fuld oversigt over, hvor du kan blive testet i nærheden af Tivoli.

Oversigt over testcentre

2103SITCoronaTest371x47201ny

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om, hvordan dit besøg i Tivoli bliver efter COVID-19.

 1. Skal jeg fremvise en negativ COVID-19-test for at komme i Tivoli?

  Ja. Tivoli er fra myndighedernes side pålagt krav om at vores gæster fra 15 år og opefter skal fremvise en negativ COVID-19-test, for at få adgang til Tivoli. Det vil sige, at man skal kunne forevise dokumentation for en COVID-19 test med et negativt resultat, som er foretaget inden for 72 timer før ankomsten til Tivoli. Testen skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat.

  Dokumentation for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen) er gyldig og adgangsgivende til besøg i Haven.

   

  Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden tidspunktet for Tivoli-besøget. 

  Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan komme i Tivoli uden en negativ test.

 2. Hvornår tæller de 72 timer fra?

  Når du ankommer til Tivoli, må din test maks. være 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet. Det vil sige, at hvis du bliver testet fredag klokken 15, så gælder testen indtil mandag klokken 15.

 3. Skal børn fremvise en negativ Covid-19-test for at komme i Tivoli?

  Nej, børn og unge til og med 14 år er fritaget fra at fremvise en negativ test.

 4. Skal jeg fremvise en test, hvis jeg er blevet vaccineret?

  Nej. Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan komme i Tivoli uden en negativ test.

 5. Opbevarer I mine testoplysninger?

  Nej. Vi har kun brug for at se dokumentationen kortvarigt og tjekke ID for at bekræfte din identitet. Vi nedskriver og opbevarer ingen oplysninger.

 6. Jeg er undtaget for at tage COVID-19-test, kan jeg komme i Tivoli?

  Der gælder følgende undtagelser for kravet om fremvisning af negativ COVID-19-test:

  - Børn under 15 år. 
  - Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test. 
  - Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. 
  - Personer, der tidligere har været smittet covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden tidspunktet for den pågældendes ankomst til kulturinstitutionen.

  Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan komme i Tivoli uden en negativ test.

 7. Skal jeg booke ankomsttid for at besøge Tivoli?

  Nej, det er ikke længere nødvendigt at reservere ankomsttid.

 8. Kan jeg købe billet på forhånd?

  Ja. Vi anbefaler, at man køber sin entrébillet, turpas og/eller Tivolikort hjemmefra. Der vil fortsat være mulighed for at købe billetter og Tivolikort på dagen ved indgangen og i Tivolis Box Office.

  Du kan købe dine billetter og turpas her.

 9. Kan man spise i Tivoli?

  Ja. Det er muligt at spise på restauranterne. Det er ikke længere nødvendigt at reservere bord for at kunne spise indenfor. Har du fremvist en negativ coronatest i vores indgange, behøver du ikke at fremvise dette på vores restauranter.

  Se listen over restauranter i Tivoli

 10. Er der nogen steder, hvor jeg skal bære mundbind?

  Ja. Det er påbudt at bære mundbind eller visir alle offentlige indendørs steder. Det vil sige i butikkerne, i Tivolis Box Office og ved toiletterne.

   

  Det er påkrævet at bære mundbind for personer over 12 år i alle forlystelser. Det er tilladt at bruge engangsmundbind eller stofmundbind, som dækker næse og mund. Gæster skal selv medbringe mundbind. Der kan være undtagelser til kravet om mundbind for personer som er fritaget for at bruge værnemidler. 

   

  Det er muligt at købe mundbind disse steder: ved Tivolis indgange, Box Office, Servicecenteret, Little Tivoli, i Turfoto ved Rutschebanen samt i Ballonhuset.

 11. Holder Tivolis butikker og spil åbent?

  Butikker og udendørs spil holder fortsat åbent. Spillehallerne er for nuværende lukket grundet de gældende restriktioner.

 12. Er alle forlystelser åbne?

  De fleste udendørs forlystelser er åbne. Indendørsforlystelserne Skærsilden, Den Flyvende Kuffert og Minen er lukket, grundet restriktionerne. Se en oversigt over åbne forlystelser.

   

  Vær opmærksom på, at der er krav om brug af mundbind i udvalgte forlystelser. I de forlystelser hvor mundbind er påkrævet, der skal man selv medbringe mundbind.

  Der skal bæres mundbind i disse forlystelser: Dæmonen, Mælkevejen, Radiobilerne, Vertigo, Aquila, TikTak, Rutschebanen og Monsunen. Der skal også bæres mundbind i Den Flyvende Kuffert og Minen, men disse forlystelser er midlertidigt lukket grundet restriktionerne. 

   

  Det er muligt at købe mundbind disse steder: ved Tivolis indgange, Servicecenter, Little Tivoli og ved fotoboderne. 

 13. Skal man booke tid til at prøve en forlystelse?

  Du skal booke tid til udvalgte forlystelser via Tivolis App. I Tivolis App kan du også se hvilke forlystelser, som kræver, at man booker tid.

 14. Hvordan stiller jeg mig i kø, hvis ikke jeg har en smartphone?

  Det er nødvendigt at bruge vores digitale forlystelseskø til udvalgte forlystelser i Tivoli. Du finder køen i Tivolis app. 

  Hvis du ikke har en smartphone, er det muligt at låne en i Tivoli Servicecenter mod et depositum på enten 1000 kr. eller billede ID. Bemærk, du skal være 18+ for at kunne låne en smartphone.

 15. Hvor finder jeg dagsprogrammet?

  Her kan du se dagens program.

Køb billet hjemmefra

Vi opfordrer til, at du tager Tivoli-eventyret på forskud og køber dine billetter og turpas hjemmefra. På den måde kan du nøjes med at bruge vores selvbetjeningsindgang med din forkøbte billet. 

KØB BILLET

 

 

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal

Digital forlystelseskø

Helt eventyrlig smart - når du vil prøve forlystelser

Vi har flyttet forlystelseskøen ind i Tivolis app, så vi undgår for tætte køer ved forlystelserne. Stil dig i digital kø til din næste forlystelsestur, og nyd ventetiden i den forårsklædte have med god afstand. Siger du ja til push-beskeder, giver vi dig besked, når det er din tur (til sus i Rutschebanen).

Sådan fungerer det

 • Download Tivolis app
 • Vælg "book tur" og den ønskede forlystelse 
 • Vælg "stil dig i kø". Her kan du også vælge, hvor mange personer I er
 • Nedtællingen begynder, så hold øje med hvornår du kan checke ind ved forlystelsen
 • Glæd dig og nyd turen!

Se alle forlystelser

transparent_2x2