Oplev Sommer i Tivoli

Vi glæder os til at se dig!

Kære gæst

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et Tivoli-besøg fuld af eventyrlige oplevelser, hvor vi med omtanke passer på hinanden. 

Vi har har taget en række COVID-19-hensyn for at passe godt på vores gæster og medarbejdere. Det betyder følgende for dit næste Tivoli-besøg:

 • Alle gæster fra og med 15 år skal vise gyldigt coronapas enten via MinSundhed eller coronapas-appen. Hvis fremvisningen af gyldigt coronapas sker på andre måder, er der også krav om fremvisning af ID.
 • Gæster der er fuldt vaccineret eller har fået første vaccinestik minimum 14 dage og maksimum 42 dage forinden kan komme i Tivoli uden en negativ test mod forevisning af et gyldigt coronapas samt offentligt udstedt ID.
 • Hvis man har været smittet med COVID-19, skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 8 måneder inden tidspunktet for Tivoli-besøget.
 • Gæster skal i særlige situationer reservere tur i forlystelserne via den digitale forlystelseskø i Tivolis app. Der vil være skiltning ved forlystelsen, hvis det er tilfældet.

Læs mere om de forskellige tiltag på denne side, som vi opdaterer løbende.
Vi anbefaler alle gæster at downloade appen smitte|stop til hjælpe for smitteopsporing. 

Tivoli har åbent hver dag. Se åbningstiderne her.

På gensyn i Haven!

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal
Husk at medbringe negativ COVID-19-test

Tivoli er fra myndighedernes side pålagt et krav om, at gæster fra 15 år og opefter skal fremvise dokumentation for en negativ COVID-19-test - enten antigentest eller PCR-test - der er taget maks. 72 timer før besøget. Du kan vise testresultatet via MinSundhed eller coronapas-appen. Hvis fremvisningen af gyldigt coronapas sker på andre måder, er der også krav om fremvisning af ID.

Der er enkelte undtagelser til at skulle fremvise en negativ COVID-19-test – læs mere om dem i vores FAQ længere nede på denne side. 

Testcentre i nærheden
Der er flere steder i nærheden af Tivoli, hvor det er muligt at få taget en gratis COVID-19-test. DGI byens testcenter ligger tættest på Tivoli. Ved siden af Nimb har vi i samarbejde med Falck indrettet et teststed, hvor du kan få en COVID-19-test, inden dit besøg i Tivoli. Det er en antigentest, der giver svar inden for 15-30 minutter. Testen koster 50 kr. og betales med kort. Testcentret har åbent alle dage fra kl. 11.00-20.00, på nær fredage kl. 11.00-21.00.

Se en fuld oversigt over, hvor du kan blive testet i nærheden af Tivoli.

Oversigt over testcentre

2103SITCoronaTest371x47201ny

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om, hvordan dit besøg i Tivoli bliver efter COVID-19.

 1. Skal jeg fremvise en negativ COVID-19-test for at komme i Tivoli?

  Ja. Tivoli er fra myndighedernes side pålagt krav om, at vores gæster fra 15 år og opefter skal fremvise en negativ COVID-19-test for at få adgang til Tivoli. Det vil sige, at man skal kunne forevise dokumentation for en COVID-19-test med et negativt resultat, som er foretaget inden for 72 timer før ankomsten til Tivoli. Testen skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat.

  Dokumentation for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen) er gyldig og adgangsgivende til besøg i Haven.

  Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden tidspunktet for Tivoli-besøget. 

  Gæster der er fuldt vaccineret eller har fået første vaccinestik minimum 14 dage og maksimum 42 dage forinden kan komme i Tivoli uden en negativ test mod forevisning af et gyldigt coronapas.

 2. Hvornår tæller de 72 timer fra?

  Når du ankommer til Tivoli, må din test maks. være 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet. Det vil sige, at hvis du bliver testet fredag klokken 15, så gælder testen indtil mandag klokken 15.

 3. Skal børn fremvise en negativ Covid-19-test for at komme i Tivoli?

  Nej, børn og unge til og med 14 år er fritaget fra at fremvise en negativ test.

 4. Skal jeg fremvise en test, hvis jeg er blevet vaccineret?

  Nej. Gæster der er fuldt vaccineret eller har fået første vaccinestik minimum 14 dage og maksimum 42 dage forinden kan komme i Tivoli uden en negativ test mod forevisning af et gyldigt coronapas.

 5. Opbevarer I mine testoplysninger?

  Nej. Vi har kun brug for at se dokumentationen kortvarigt og tjekke ID for at bekræfte din identitet. Vi nedskriver og opbevarer ingen oplysninger.

 6. Jeg er undtaget for at tage COVID-19-test, kan jeg komme i Tivoli?

  Der gælder følgende undtagelser for kravet om fremvisning af negativ COVID-19-test:

  - Børn under 15 år. 
  - Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19-test. 
  - Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19-test. 
  - Personer, der tidligere har været smittet COVID-19, som kan fremvise dokumentation for en COVID-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden tidspunktet for den pågældendes ankomst til kulturinstitutionen.

  Gæster der er fuldt vaccineret eller har fået første vaccinestik minimum 14 dage og maksimum 42 dage forinden kan komme i Tivoli uden en negativ test mod forevisning af et gyldigt coronapas.

 7. Skal jeg booke ankomsttid for at besøge Tivoli?

  Nej, det er ikke længere nødvendigt at reservere ankomsttid.

 8. Kan jeg købe billet på forhånd?

  Ja. Vi anbefaler, at man køber sin entrébillet, turpas og/eller Tivolikort hjemmefra. Der vil fortsat være mulighed for at købe billetter og Tivolikort på dagen ved indgangen og i Tivolis Box Office.

  Du kan købe dine billetter og turpas her.

 9. Kan man spise i Tivoli?

  Ja. Det er muligt at spise på restauranterne. Det er ikke længere nødvendigt at reservere bord for at kunne spise indenfor. Har du fremvist en negativ coronatest i vores indgange, behøver du ikke at fremvise dette på vores restauranter.

  Se listen over restauranter i Tivoli

 10. Er der nogen steder, hvor jeg skal bære mundbind?

  Nej. Der er ikke længere krav om, at Tivolis gæster skal bære mundbind. Gæster, der stadig måtte ønske at bære mundbind, er selvfølgelig velkomne til dette.

 11. Holder Tivolis butikker og spil åbent?

  Butikker, udendørs spil, samt Tivolis spillehaller er alle åbne som normalt.

 12. Er alle forlystelser åbne?

  Stort set alle vores forlystelser er åbne. Se en oversigt over åbne forlystelser.

   

 13. Skal man booke tid til at prøve en forlystelse?

  Du skal i særlige situationer reservere din tur i forlystelser via Tivolis App. I Tivolis App kan du også se hvilke forlystelser, som kræver, at man booker tid. Der vil være skiltning ved forlystelsen, hvis det er tilfældet.

 14. Hvordan stiller jeg mig i kø, hvis ikke jeg har en smartphone?

  Det er fortsat nødvendigt at bruge vores digitale forlystelseskø til udvalgte forlystelser i Tivoli. Du finder den digitale forlystelseskø i Tivolis app. 

  Hvis du ikke har en smartphone, er det muligt at låne en i Tivoli Servicecenter mod et depositum på enten 1000 kr. eller billede ID. Bemærk, du skal være 18+ for at kunne låne en smartphone.

 15. Hvor finder jeg dagsprogrammet?

  Her kan du se dagens program.

Køb billet hjemmefra

Vi opfordrer til, at du tager Tivoli-eventyret på forskud og køber dine billetter og turpas hjemmefra. På den måde kan du nøjes med at bruge vores selvbetjeningsindgang med din forkøbte billet. 

KØB BILLET

 

 

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal