Spørgsmål vedrørende dit besøg med pladsreservation i Tivoli

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende din pladsreservation.

 1. Hvornår åbnes der for pladsreservation?

  For de koncerter, der er omfattet af pladsreservation, vil pladsreservationen åbne mandag i samme uge.

  Pladsreservationen åbner kl. 12.00 for Tivolikort-holdere, der har tilmeldt sig Tivolis nyhedsbrev, og kl. 14.00 for alle andre gæster.

 2. Er der krav om pladsreservation til alle Fredagsrock-koncerter?

  I skrivende stund er der ikke pladsreservation til alle Fredagsrock-koncerter. De koncerter, der er omfattet af pladsreservation, fremgår af programmet her.

 3. Hvordan reserverer jeg plads?

  Linket til pladsreservation bliver frigivet på forsiden at fredagsrock.dk kl. 14.00 mandagen inden koncerten. Har du Tivolikort, og er du tilmeldt Tivolis nyhedsbrev, så modtager du en mail med tilmeldingslinket kl. 12.00 mandagen inden koncerten.

  For at kunne reservere plads kræver det, at du har oprettet en profil i pladsreservationssystemet.

  Bemærk: du kan ikke logge ind med din Mit Tivoli profil. 

   

 4. Kan jeg komme i Tivoli uden pladsreservation?

  Ja, du kan godt komme i Tivoli uden en pladsreservation. Pladsreservationen er kun nødvendig, såfremt du ønsker at deltage i udvalgte Fredagsrock-koncerter på Plænen eller til Tour de France-holdpræsentationen den 29. juni.

 5. Skal jeg reservere plads, hvis jeg har Tivolikort?

  Alle gæster, som ønsker at deltage i udvalgte Fredagsrock-koncerter på Plænen skal kunne fremvise en gyldig pladsreservation. Reservationen er gratis og skal ombyttes til et armbånd, når du skal ind til koncertområdet på Plænen.

  Hvis du ønsker at besøge Tivoli af andre årsager end Fredagsrock, kan du besøge Tivoli uden en pladsreservation med få undtagelser, herunder 50 Cent og Tour de France.

   

 6. Hvad gør jeg, hvis jeg skal have gæster med i Haven på mit Tivolikort Sølv eller Tivolikort Guld?

  Medbringer du en eller flere gæster på dit Tivolikort til de udvalgte Fredagsrock-koncerter, der kræver pladsreservation, skal både du og dine gæster kunne fremvise en gyldig pladsreservation ved indgangene til koncertområdet.

 7. Jeg kan ikke logge ind på min billetprofil. Hvad gør jeg?

  Profilen som du bestiller pladsreservation igennem, er ikke din Mit Tivoli profil. Så du skal blot oprette dig igen.

 8. Kan jeg reservere plads til flere?

  Ja, du kan reservere plads til i alt fem personer pr. reservation.

 9. Hvilke indgange kan jeg benytte?

  Der vil være adgang til Tivoli gennem Hovedindgangen på Vesterbrogade samt indgangen overfor Københavns Hovedbanegård på Bernstoffsgade.

 10. Skal vi gå ind samlet?

  Nej, det er ikke nødvendigt. Du får tilsendt stregkoder tilsvarende til det antal personer, du har reserveret til. På den måde kan I dele reservationerne med dem fra jeres gruppe, der eventuelt måtte ankomme til Plænen senere.

 11. Kan jeg risikere at koncertområdet bliver lukket, selvom jeg har reserveret plads på forhånd?

  Ja. Tivoli tager forbehold for, at det kan blive nødvendigt at lukke adgangen til Haven af sikkerhedsmæssige årsager og for at kunne give vores gæster et forsvarligt besøg. En pladsreservation er således ikke en garanti for adgang til Plænen.

 12. Kan jeg annullere mine reservationer?

  Ja, det kan du godt. Vi opfordrer kraftigt til, at du annullerer din(e) reservation(er), hvis du bliver forhindret i at deltage i koncerten, således vi kan tilbyde din reservation til andre, som ønsker at deltage.

 13. Jeg vil reservere plads til en anden Fredagsrock-koncert. Kan jeg det?

  Det er ikke muligt at reservere plads til de udvalgte Fredagsrock-koncerter, som kræver pladsreservation, før mandagen inden koncerten.