pas på hinanden

Vi glæder os til at se dig!

Tivoli byder velkommen til et besøg fuld af sjove oplevelser, hvor vi med omtanke passer på hinanden. Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vores gæster på en forsvarlig måde og efter gældende retningslinjer. Derfor har vi lavet en række tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger.

Praktiske forholdsregler:
Når du ankommer til Tivolis Hovedindgang, vil der være en selvbetjeningsindgang for dig, som har Tivolikort eller forkøbt entrebillet. Vi anbefaler, at du køber billet hjemmefra.
Tivoli holder øje med antallet af gæster, og det kan ske, at portene bliver kortvarigt lukket, hvis der er mange besøgende på samme tid.

Vi har sørget for øget rengøring samt mange spritstationer i Haven. Vi vil desuden sikre den nødvendige afstand med afstandsmarkeringer, og "hold til højre" markeringer på trafikerede steder. Der kan forekomme ensretninger enkelte steder, hvis behovet opstår. Tivolis 82.000 m2 giver god plads til Tivolis gæster, og vi følger myndighedernes retningslinjer med 4m2 per gæst.

Grundet retningslinjerne vedrørende forsamlingsforbuddet er Rasmus Klump legepladsen midlertidigt lukket.

Opdaterede retningslinjer om mundbind:
Ved forlystelserne Tik Tak, Mælkevejen, Rutschebanen, Dæmonen, Vertigo, Monsunen, Aquila, Den flyvende Kuffert og Minen, bliver der udleveret gratis engangs-mundbind til hver tur, så du på forsvarlig vis kan nyde suset. Vi opfordrer vores gæster til også at bære mundbind i køen til forlystelserne.
Hvis du besøger et spisested i Haven, så skal du bære mundbind, når du er gående eller stående. Sidder du ved et bord, er det ikke et krav at bære mundbind. Du kan desuden bestille din mad på forhånd via Tivolis app.

Der skal også bæres mundbind ved de offentlige toiletter, samt i Glassalen, i Koncertsalen, på Nimb, i butikker og i spillehaller. 

Digital kø:
På langt de fleste forlystelser, vil du som gæst skulle stå i digital kø*, således at der ikke står flere i den fysiske kø, end der er plads til i den næste tur. Læs mere om digital kø nedenfor.

Tivolis imødekommende kontrollører har fået ny uniform – alle medarbejdere i forlystelserne vil nemlig bære ansigtsvisir. Vi passer på hinanden, så du på forsvarlig vis kan nyde din tur i Tivoli. Vi anbefaler alle vores gæster at downloade Smitte|stop app’en, så vi sammen kan bryde smittekæder.

*Der kan forekomme ændringer fra dag til dag.

Download Smitte|Stop app'en

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal
transparent_2x2

Reservér plads til dit julebesøg i Tivoli

Særligt ift. COVID-19

I Tivoli gør vi alt for at passe på hinanden. Vi ønsker, at vores gæster på forsvarlig vis kan besøge Tivoli, og at du som gæst vil opleve, at alle myndighedernes retningslinjer bliver fulgt. 

Til Jul i Tivoli er det nødvendigt, at du på forhånd reserverer plads til at besøge den juleudsmykkede have og har et gyldigt Tivolikort eller en entrébillet. Du kan altså ikke komme ind i Haven uden, du har en gyldig reservation. På den måde kan vi undgå for store forsamlinger, og samtidig give vores gæster betagende juleoplevelser i forsvarlige rammer.

Du må blive i Haven, så længe du har lyst til, frem til at vi lukker kl. 22.00. Reservationen er blot det tidsrum, du skal ankomme til Tivoli i.

Skulle det ske, at der ikke er flere ledige pladser den dag, du ønsker at besøge Tivoli - så anbefaler vi, at du løbende holder dig opdateret, da der kan blive frigivet pladser grundet afbestillinger.

Reservér plads nu

Stå i kø - hver for sig

Digital forlystelseskø

Vi har flyttet forlystelseskøen ind i Tivolis app.
Det betyder, at når du fremover besøger den magiske Have, er køsystemet digitalt for de fleste forlystelser*. Med et digitalt køsystem og mindre fysiske køer, følger endnu mere tid til sjov og hyggelige stunder med familie og venner. Når du har stillet dig i kø til din yndlingsforlystelse via Tivolis app, kan du nyde ventetiden i Tivolis betagende omgivelser. 

Sådan fungerer det:
      
 • Download Tivolis app**
 • Vælg "book tur" og den ønskede forlystelse. Her kan du også vælge, hvor mange personer I er.
 • Nedtællingen begynder, så hold øje med hvornår du kan checke ind ved forlystelsen.
 • Siger du ja til push-beskeder, giver vi dig besked, når det er din tur.
 • Glæd dig og nyd turen!
Psst. For yderligere guide, se videoen her på siden.
 
*Der kan forekomme ændringer i, hvilke forlystelser der bruger den digitale kø.

**Har du ikke en smartphone, er det muligt at låne en i Tivoli Servicecenter. Du skal være over 18 år, og udlån sker mod billed-ID eller et depositum på 1000 kr.


 

Køb billet hjemmefra

Forbered dit besøg

Vi opfordrer til, at du tager Tivoli-eventyret på forskud og køber dine billetter og turpas hjemmefra. På den måde kan du nøjes med at bruge vores selvbetjeningsindgang med din forkøbte billet.  

Husk at det er nødvendigt at reservere plads til dit Tivoli-besøg i julesæsonen. Det er kun muligt at besøge Tivoli med en gyldig reservation. Løsningen forventes at være klar i uge 46. Når det er muligt at reservere plads, kan du finde yderligere informationer her på siden og på forsiden af Tivoli.dk. 

For yderligere information om COVID-19, læs mere her.

Køb billet

transparent_2x2

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om, hvordan dit besøg i Tivoli bliver efter COVID-19.

 1. Skal man booke tid for at komme i Tivoli?

  Ja, du skal reservere plads til at besøge Jul i Tivoli. Tidsrummet du reserverer er blot det tidsrum, du skal ankomme til Tivoli i. Du må blive lige så længe, du har lyst, frem til at vi lukker kl. 22.00.

  Reservér plads her.

 2. Hvilke forlystelser har åbent?

  Myndighederne har godkendt at alle forlystelser, på nær to, kan køre. 

  De lukkede forlystelser er Skærsilden samt VR i Dæmonen. De holder lukket som konsekvens af myndighedernes retningslinjer for forlystelser.

  Vær opmærksom på, at du skal stille dig i digital forlystelseskø via din Tivoli app.

 3. Skal man have mundbind på?

  Hvis du besøger et spisested i Haven, så skal du bære mundbind, når du er gående eller stående. Sidder du ved et bord, er det ikke et krav at bære mundbind

  Der kræves mundbind i følgende forlystelser: Tik Tak, Mælkevejen, Rutschebanen, Dæmonen, Vertigo, Monsunen, Minen, Aquila og Den flyvende kuffert.

  Tivoli udleverer gratis engangs-mundbind til hver tur i disse forlystelser. Vi opfordrer til, at der også bæres mundbind i køen til forlystelserne.

  Alle andre forlystelser i Tivoli kræver ikke mundbind.

  *Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i dette fra dag til dag.

  Der er desuden krav om mundbind i Glassalen, Koncertsalen, på Nimb, i butikkerne samt i spillehallerne.

 4. Skal jeg bruge Tivolis app for at stille mig i kø?

  Ja. Det er nødvendigt at bruge Tivolis app for at stå i kø til Tivolis forlystelser. Tivoli kan fjerne og tilføje forlystelser til den digitale forlystelseskø alt efter behov.

  Det er muligt at låne en telefon i servicecentret mod et depositum på enten 1000 kr. eller billede ID. Du skal være 18+ for at kunne låne en smartphone.

   

   

 5. Hvordan stiller jeg mig i kø, hvis ikke jeg har en smartphone?

  Det er nødvendigt at bruge vores digitale forlystelseskø til udvalgte forlystelser i Tivoli. Du finder køen i Tivolis app. 

  Hvis du ikke har en smartphone, er det muligt at låne en i Tivoli Servicecenter mod et depositum på enten 1000 kr. eller billede ID. Bemærk, du skal være 18+ for at kunne låne en smartphone.

 6. Hvordan overholder I retningslinjerne ved forlystelserne?

  Ved hjælp af vores digitale forlystelseskø og afstandsmarkeringer ved indgangen til forlystelserne, skaber vi forsvarlige rammer, når du skal prøve dine yndlingsforlystelser. Den fysiske kø afpasses til at rumme det antal gæster, der er plads til på den næste tur.

  Ved alle forlystelser vil kontrollørerne bære Tivoli-visirer. Derudover er der opstillet sprit ved alle forlystelser, og kontrollørerne har ekstra fokus på at skabe en forsvarlig og hygiejnisk oplevelse. 

 7. Hvordan sikrer I, at der ikke opstår kø ude foran Tivoli?

  Når du skal besøge Jul i Tivoli er det nødvendigt, at du på forhånd har reserveret plads til at komme i Haven. Det er altså ikke muligt at komme ind uden en gyldig pladsreservation. 

  Tivoli indsætter vagter ved indgangene, som skal være med til at sikre, at der ikke opstår store forsamlinger.

 8. Er det muligt at lade min telefon i Haven?

  Ja, det er muligt at lade din telefon i Haven.Ved Banegårdsindgangen i Bernstorffsgade finder du en oplader station. Det er også muligt at købe en opladt powerbank til 89 kr. i Tivolis Servicecenter.

Koncerter i Salene

Din koncertbillet gælder som en pladsreservation og giver adgang til Haven på dagen. Derfor behøver du ikke at reservere plads.

Når du er til koncerter i Salene, skal du af sikkerhedsmæssige årsager huske at:

 • Bruge mundbind, når du ikke sidder ned 
 • Blive siddende på din plads
 • Gangarealet må kun benyttes til og fra toilettet – ikke til ophold
 • Gå kun én pr. gruppe på toilettet ad gangen
 • Det desværre er slut med at synge eller danse

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kontrollørerne i området.

Vi glæder os til at se dig!

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal