pas på hinanden

Vi glæder os til at se dig!

Haven står i fuldt blomsterflor, og vi har set meget frem til at kunne slå fast, at vi slår portene op for jer den 8. juni. Det allervigtigste for os er, at vi åbner Tivoli på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger.

Praktiske forholdsregler:
Når du ankommer til Tivolis Hovedindgang, vil der være en selvbetjeningsindgang for dig som har Tivolikort eller forkøbt entrebillet.
Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen. Vi vil desuden sikre den nødvendige afstand med afstandsmarkeringer.

Som noget nyt kan du desuden bestille din frokost på forhånd, og så er forlystelseskøen blevet digital. Og så har vores altid imødekommende kontrollører fået ny uniform - i udvalgte forlystelser vil de nemlig bære ansigtsvisir.

Vi lover, at du på forsvarlig vis kan nyde din tur i Tivoli.

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal
Stå i kø - hver for sig

Digital forlystelseskø

Vi har glædet os til at præsentere vores nyeste feature!

Vi har nemlig flyttet forlystelseskøen ind i Tivolis app.
Det betyder, at når du fremover besøger den magiske Have, er køsystemet digitalt. Med et digitalt køsystem uden fysiske køer, følger endnu mere tid til sjov og hyggelige stunder med familie og venner. Når du har stillet dig i kø til din yndlingsforlystelse, kan du nyde ventetiden i grønne og blomstrende omgivelser. 

Sådan fungerer det:
      
 • Download Tivolis app*
 • Vælg "book tur" og den ønskede forlystelse 
 • Vælg "stil dig i kø". Her kan du også vælge, hvor mange personer I er
 • Nedtællingen begynder, så hold øje med hvornår du kan checke ind ved forlystelsen
 • Siger du ja til push-beskeder, giver vi dig besked, når det er din tur.
 • Glæd dig og nyd turen!
Psst. For yderligere guide, se videoen her på siden.

 

*Har du ikke en smartphone, er det muligt at låne en i Tivoli Servicecenter. Du skal være over 18 år, og udlån sker mod enten billed-ID eller et depositum på 1000 kr.

Bestil mad via Tivolis app

Glæder du dig til smørrebrød hos Fru Nimb eller en lækker pizza fra Mazzolis? Nu kan du bestille mad fra udvalgte restauranter i Tivolis app, så du blot skal hente bestillingen, når den er klar. Tivolis kokke og tjenere glæder sig til at servere deres signaturretter – som du kender dem. 

Sådan fungerer det 

 • Download Tivolis app 
 • Vælg "bestil mad" og find din yndlingsrestaurant
 • Find din favorit-spise fra menukortet og læg det i kurven
 • Når du har betalt, giver vi et estimeret afhentningstidspunkt
 • Du får besked, når din mad er klar. Afhent og nyd den ved ét af de mange, smukke grønne områder i den blomstrende Have

 

Download til iPhone Download til Android

Dansk_mad_tern

Køb billet hjemmefra

Spar tid og undgå kø

Vi opfordrer til, at du tager Tivoli-eventyret på forskud og køber dine billetter og turpas hjemmefra. På den måde kan du undgå at stå i kø ved indgangene – du får nemlig adgang til en selvbetjeningsindgang med forkøbt billet.  

For yderligere information om covid-19, læs mere her

Køb billet

transparent_2x2