Information om COVID-19

Opdateret d. 2. april

Tivoli følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit. Alle medarbejdere, der har været i særlige risikoområder, vil være hjemsendt i en periode på 14 dage efter hjemkomst. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Haven, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning.

I Tivoli har vi besluttet at udskyde åbningen af Haven til 1. maj. Vi er kede af, at vi ikke kan byde jer alle velkommen i Haven, som lige nu står forventningsfuldt klar med smukke blomster og masser af Tivoli-magi, men sikkerheden for både gæster og medarbejdere har førsteprioritet. 
Vi er dog rigtig glade for at kunne fortælle, at Tivoli til gengæld forlænger åbningen af sommersæsonen helt frem til 4. oktober, så det bliver muligt at opleve Tivoli-magien senere på året. Udskydelsen sker som en naturlig konsekvens af forbuddet mod forsamlinger og de aktuelle meldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne omkring Covid-19-virussen.

___

Regeringen har besluttet, at alle restauranter og spisesteder skal holde lukket for gæster i den kommende tid. Det berører en række spisesteder i og uden for Tivoli:  

Særligt angående Tivoli Food Hall
Tivoli Food Hall holder i øjeblikket lukket for gæster på grund af regeringens skærpede regler for restaurationer og spisesteder. 

 ___ 

Regeringen opfordrer til, at alle indendørs arrangementer med flere end 10 deltagere aflyses i den kommende tid. Det berører en række forestillinger og arrangementer i Tivoli:

Særligt angående Fredagsrock
Tivoli har besluttet at udskyde sommeråbningen af Haven til d. 1. maj. Det har desværre også betydning for den planlagte opstart af årets Fredagsrock-koncerter.
Vi er rigtig ærgerlige, men det vigtigste er, at vi passer på hinanden. Og så glæder vi os til en masse fede koncerter, når det igen bliver muligt at holde Fredagsrock. Vi opdaterer løbende, som situationen udvikler sig.

Særligt angående "Midt om natten"
Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation udskyder Midt om natten til foråret 2021. Forestillingerne spilles nu i perioderne d. 11.-28. marts og d. 5.-16. maj 2021, og billetter til de oprindelige forestillinger rykkes automatisk til de nye. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående "Niels Hausgaard"
Som følge af myndighedernes anbefalinger og seneste skærpede restriktioner grundet Covid-19-virussen, er de udsolgte koncerter med Niels Hausgaard udskudt til september 2020. Den nye periode ligger fra d. 1. september til d. 6. september. Billetter til koncerterne i april rykkes automatisk til september. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail de har brugt til billetkøbet. 

Særligt angående "MAMMA MIA!"
Alle gæster, der har købt billetter til "MAMMA MIA!" i Tivolis Koncertsal, vil hurtigst muligt blive kontaktet direkte af arrangøren med nærmere information.

Særligt angående "Tivoli Varietéen"
Tivoli har valgt at udskyde Tivoli Varietéen til efteråret 2020. Showet kommer nu til at spille d. 16.-19. september og billetter til de oprindelige shows rykkes til de nye. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående Tivoli-Garden & Musik- og Balletskole
Alle arrangementer og aktiviteter knyttet til Balletskole, Musikskole og i Tivoli-Garden er aflyst fra d. 12. marts og til endnu ubestemt tid. Det gælder også showet "Tivoli-Garden og H. C. Andersen" i Tivolis Koncertsal. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående "Balletgalla i Tivolis Koncertsal"
Hendes Majestæt Dronningen har besluttet, at alle Kongehusets planlagte aktiviteter og begivenheder i forbindelse med den kommende 80-års fødselsdag i april aflyses som følge af udbredelsen af Coronavirus. Som følge heraf er Tivolis fejring af H.M. Dronningen lørdag d. 25. april 2020 aflyst. Det samme gælder "Balletgalla i Tivolis Koncertsal" d. 25. og 26. april. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet. Uddelingen af Dronning Ingrids Hæderslegat vil finde sted på et senere tidspunkt.

Særligt angående SommerKlassisk
Koncerten "Malmø Opera & Prisoner of the State" den 6. juni i Tivolis Koncertsal er desværre blevet aflyst som konsekvens af coronakrisen. Billetkøberne har fået besked direkte. 

Særligt angående "Smørrebrødsfest på H. C. Andersen Slottet"
Arrangementet "Smørrebrødsfest på H. C. Andersen Slottet" d. 4. og 5. april er blevet flyttet til d. 29. og 30. august 2020. Har du købt billet til april, kontakter vi dig for at ændre billetten til august eller refundere beløbet.

___ 

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

På grund af Covid-19 holder Tivoli Box Office lukket til og med d. 30. april. Du er altid velkommen til at kontakte Tivolis Callcenter på + 45 33 15 10 01 eller ved at sende en mail til info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål.