Information om COVID-19

Opdateret den 9. januar 2021

Som følge af de seneste retningslinjer fra de danske myndigheder har Tivoli desværre fundet det nødvendigt at lukke Haven resten af 2020 gældende fra d. 9. december.

Vi er naturligvis meget berørte af situationen og havde set frem til en jul, hvor vi kunne give vores gæster dejlige juleminder fra et anderledes år. 

Nu ser vi frem mod 2021, der bliver et år som aldrig før, og glæder os til at dele det med jer.

Pas godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.

Særligt vedrørende Tivolikort
Vi vil gerne takke dig for den store loyalitet, du udviser som Tivolikortholder. Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig.

Som Tivolikortholder har du ret til kompensation for de dage, som Tivolis julesæson er blevet forkortet som konsekvens af COVID-19. Kompensationen udregnes på baggrund af din korttype og hvor mange åbningsdage, du er gået glip af. Nedenfor kan du se en række eksempler.

Hvis du ønsker at støtte Tivoli i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale Tivolikortholdere, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes om kultur og oplevelser i Tivoli.

En stor tak til alle gæster, både for tålmodighed, tillid og opbakning.

Eksempel 1:
Du har et Tivolikort på abonnement, som står til fornyelse den 31. oktober 2021. 
Du går glip af 26 dage og har derfor mulighed for op til 33,09 kr. i kompensation.

Eksempel 2:
Du har et Tivolikort Wild købt i Tivoli uden abonnement, og det udløber d. 31. december 2020.
Du går glip af 23 dage og har derfor mulighed for op til 83,21 kr. i kompensation.

For at opnå kompensation skal du sende en mail til tivolikort@tivoli.dk. Vi gør opmærksom på, at du skal rette henvendelse snarest muligt, og senest den 30. september 2021, hvis du ønsker kompensation.

Hvis du har ubrugte billetter til Jul i Tivoli kan du kontakte os på info@tivoli.dk senest 28. februar 2021.

Der må i forbindelse med henvendelser om kompensation i øjeblikket forventes en forlænget svartid. 

 

Særligt vedrørende kompensation for Tivolis sommersæson:

Som Tivolikortholder har du ret til kompensation for de dage, som Tivolis sommersæson er blevet forkortet som følge af påbuddene fra myndighederne. Kompensationen udregnes på baggrund af din korttype og hvor mange åbningsdage, du er gået glip af i 2020. Nedenfor kan du se en række eksempler.

Hvis du ønsker at støtte Tivoli i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Eksempel 1:
Du har et Tivolikort på abonnement, som står til fornyelse den 31. oktober 2020.
Du går glip af 53 dage inkl. den forlængede sommersæson og har derfor mulighed for op til 67,45 kr. i kompensation.

Eksempel 2:
Du har et Tivolikort Wild købt i Tivoli uden abonnement, og det udløber d. 31. december 2020.
Du går glip af 53 dage inkl. den forlængede sommersæson og har derfor mulighed for op til 187,90 kr. i kompensation.

For information til kortholdere om Tivolis åbningsdage i 2021, klik her.

___

Det er ifølge myndighedernes seneste retningslinjer desværre ikke muligt at afholde kulturarrangementer, der foregår indendørs. Dette betyder, at en række forestillinger og arrangementer i Salene i Tivoli ligeledes er berørt af disse restriktioner og derfor udskydes. De berørte forestillinger inkluderer:

Særligt angående "The Bodyguard"
Som konsekvens af COVID-19, har Langkjær Entertainment i samarbejde med Live Nation valgt at flytte forestillingerne i foråret 2021 i Tivoli til senere på året, hvor forestillingerne spiller i Scandic Falkoner. Billetter til forestillingerne i Tivoli bliver automatisk flyttet til forestillingerne i Scandic Falkoner i efteråret 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Dyrene i Hakkebakkeskoven" 
Tivoli og Teater-V udskyder "Dyrene i Hakkebakkeskoven" til foråret 2021. Forestillingerne spilles nu i perioden d. 29. april til 16. maj 2021, og billetter til de oprindelige forestillinger rykkes automatisk til de nye. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående "Midt om natten"
Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation udskyder "Midt om natten" til foråret 2021. Forestillingerne spilles nu i perioderne d. 11.-28. marts og d. 5.-16. maj 2021, og billetter til de oprindelige forestillinger rykkes automatisk til de nye. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående "Zirkus"
Tivoli har valgt at udskyde "Zirkus" til februar 2021. Forestillingen kommer nu til at blive spillet den 26. februar 2020. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail, og billetter flyttes automatisk til 2021. 

Særligt angående "Alvin Ailey"
Som konsekvens af COVID-19, har Alvin Ailey American Dance Theater valgt at udskyde spilleperioden i Tivoli. Forestillingerne starter nu fra 17. august 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Robin Hood"
Som konsekvens af COVID-19 situationen, har Eventyrteatret besluttet at forestillingen "Robin Hood" udskydes til 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Det magiske julebånd"
Som konsekvens af COVID-19 situationen, har Eventyrteatret besluttet at forestillingen "Det magiske julebånd" udskydes til julen 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Tell Me About It - Crazy Christmas Cabaret"
Som konsekvens af COVID-19, er forestillingerne flyttet til november 2021 til januar 2022. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Nøddeknækkeren"
Som konsekvens af COVID-19 situationen, er vi desværre nødt til at aflyse årets juleballet "Nøddeknækkeren" i Tivolis Koncertsal. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Ørkenens Sønner"
Som konsekvens af COVID-19, har arrangøren Agenzy A/S valgt at udskyde spilleperioden i Tivoli. Forestillingerne opføres i februar 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

__ 

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

Du er altid velkommen til at kontakte Tivolis Callcenter på + 45 33 15 10 01 eller ved at sende en mail til info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål.