Information om COVID-19

Opdateret den 1. september 2021

Vi glæder os til at se dig til Sommer i Tivoli. Vi har åbent alle ugens dage. Forlystelserne er klar til sus, spisestederne byder på lækre fristelser, og Haven står i fuldt flor. Oplev det hele, når du har lyst.

Der er ikke længere krav om fremvisning af coronapas, når du besøger Tivoli, og du kan frit færdes i Haven og på vores restauranter. Vi opfordrer dog stadig til, at alle husker de gode vaner og passer godt på hinanden.

Du kan med fordel købe din entrébillet, turpas og/eller Tivolikort hjemmefra. Der vil fortsat være mulighed for at købe billetter og Tivolikort på dagen ved indgangen og i Tivolis Box Office.  

Særligt vedrørende Tivolikort
Vi vil gerne takke dig for den store loyalitet, du udviser som Tivolikortholder. Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig.

Som Tivolikortholder har du ret til kompensation for de dage, som Tivolis julesæson er blevet forkortet som konsekvens af COVID-19. Kompensationen udregnes på baggrund af din korttype og hvor mange åbningsdage, du er gået glip af. Nedenfor kan du se en række eksempler.

Hvis du ønsker at støtte Tivoli i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.
Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale Tivolikortholdere, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes om kultur og oplevelser i Tivoli.

En stor tak til alle gæster, både for tålmodighed, tillid og opbakning.

Eksempel 1:
Du har et Tivolikort på abonnement, som står til fornyelse den 31. oktober 2021. 
Du går glip af 26 dage og har derfor mulighed for op til 33,09 kr. i kompensation.

Eksempel 2:
Du har et Tivolikort Wild købt i Tivoli uden abonnement, og det udløber d. 31. december 2020.
Du går glip af 23 dage og har derfor mulighed for op til 83,21 kr. i kompensation.

For at opnå kompensation skal du sende en mail til tivolikort@tivoli.dk. Vi gør opmærksom på, at du skal rette henvendelse snarest muligt, og senest den 30. september 2021, hvis du ønsker kompensation.


Der må i forbindelse med henvendelser om kompensation i øjeblikket forventes en forlænget svartid. 

 

Særligt vedrørende kompensation for Tivolis sommersæson:

Som Tivolikortholder har du ret til kompensation for de dage, som Tivolis sommersæson er blevet forkortet som følge af påbuddene fra myndighederne. Kompensationen udregnes på baggrund af din korttype og hvor mange åbningsdage, du er gået glip af i 2020. Nedenfor kan du se en række eksempler.

Hvis du ønsker at støtte Tivoli i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Eksempel 1:
Du har et Tivolikort på abonnement, som står til fornyelse den 31. oktober 2020.
Du går glip af 53 dage inkl. den forlængede sommersæson og har derfor mulighed for op til 67,45 kr. i kompensation.

Eksempel 2:
Du har et Tivolikort Wild købt i Tivoli uden abonnement, og det udløber d. 31. december 2020.
Du går glip af 53 dage inkl. den forlængede sommersæson og har derfor mulighed for op til 187,90 kr. i kompensation.

For information til kortholdere om Tivolis åbningsdage i 2021, klik her.

___

Det er ifølge myndighedernes seneste retningslinjer desværre ikke muligt at afholde kulturarrangementer, der foregår indendørs. Dette betyder, at en række forestillinger og arrangementer i Salene i Tivoli ligeledes er berørt af disse restriktioner og derfor udskydes. De berørte forestillinger inkluderer:

Særligt angående "The Bodyguard"
Som konsekvens af COVID-19, har Langkjær Entertainment i samarbejde med Live Nation valgt at flytte forestillingerne i foråret 2021 i Tivoli til senere på året, hvor forestillingerne spiller i Scandic Falkoner. Billetter til forestillingerne i Tivoli bliver automatisk flyttet til forestillingerne i Scandic Falkoner i efteråret 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Dyrene i Hakkebakkeskoven" 
Tivoli og Teater-V udskyder "Dyrene i Hakkebakkeskoven" til 2022. Forestillingen var oprindeligt planlagt til at spille i 2020 og 2021, men er blevet udskudt pga. Covid-19. Alle billetkøbere blev kontaktet via mail, og billetterne er automatisk blevet rykket til 2022.

Særligt angående "Midt om natten"
Musicalen med alle Kim Larsens største hits er rykket pga. Covid-19. Forestillingen var oprindeligt planlagt til at spille i foråret 2020, hvorefter musicalen blev rykket til marts 2021. Nu er vi endnu engang nødsaget til at rykke gæsterne pga. Covid-19. 
Gæster der har billetter fra den 11. marts 2021 til og med 16. maj 2021 er blevet rykket til nye spilledage i efteråret. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "What's Love Got To Do With It?"
Som konsekvens af COVID-19, er forestillingen "What's Love Got To Do With It?" flyttet til den. 16. maj 2022. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail, og billetter flyttes automatisk til maj 2022. 

Særligt angående "Alvin Ailey"
Som konsekvens af COVID-19, har Alvin Ailey American Dance Theater valgt at aflyse deres forestillnger i Tivoli. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Robin Hood"
Som konsekvens af COVID-19 situationen, har Eventyrteatret besluttet at forestillingen "Robin Hood" udskydes til efteråret 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Det magiske julebånd"
Som konsekvens af COVID-19 situationen, har Eventyrteatret besluttet at forestillingen "Det magiske julebånd" udskydes til julen 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Tell Me About It - Crazy Christmas Cabaret"
Som konsekvens af COVID-19, er forestillingerne flyttet til november 2021 til januar 2022. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail. 

Særligt angående "Ørkenens Sønner"
Som konsekvens af COVID-19, har arrangøren Agenzy A/S valgt at udskyde spilleperioden i Tivoli. Forestillingerne opføres i januar 2022. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Modern Standards Supergroup"
Som konsekvens af COVID-19, er koncertene søndag den 2. maj flyttet til den 25. august 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Niels Hausgaard"
Som konsekvens af COVID-19, er koncertene i april 2021 flyttet til september 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail

__ 

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

Du er altid velkommen til at kontakte Tivolis Callcenter på + 45 33 15 10 01 eller ved at sende en mail til info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål.