Information om COVID-19

Opdateret d. 15. oktober

Tivoli opfordrer alle der har symptomer på sygdom til ikke at gå i Tivoli. Personer med symptomer bør isolere sig i hjemmet. Har du været syg, opfordrer vi ligeledes til, at du ikke besøger Tivoli før, du har været symptomfri i 48 timer.

Alle medarbejdere, der har været i orange eller røde risikoområder, vil være hjemsendt i en periode på 14 dage efter hjemkomst. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Tivoli, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land der er i orange eller rødt risikoområde – se evt. Udenrigsministeriets vejledning her, hvis du er i tvivl.

Vi har naturligvis sørget for, at der er placeret håndsprit rundt omkring og ved alle forlystelser. Derudover er der afstandsmarkeringer og opfordringer til at holde til højre på trafikkerede steder i Tivoli. Som følge af myndighedernes opdaterede forholdsregler, skal gæster bære mundbind, når de besøger spisesteder i Haven. Mundbind er ligeledes påkrævet i et udvalg af forlystelser, hvor de uddeles gratis. 

Du kan læse mere om de tiltag, vi har gjort for at sikre en tryg Tivolitur for alle vores gæster her.

Særligt vedrørende Tivolikort
Vi vil gerne takke dig for den store loyalitet, du udviser som Tivolikortholder. Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig.

Som Tivolikortholder har du ret til kompensation for de dage, som Tivolis sommersæson er blevet forkortet som følge af påbuddene fra myndighederne. Kompensationen udregnes på baggrund af din korttype og hvor mange åbningsdage, du er gået glip af i 2020. Nedenfor kan du se en række eksempler.

Hvis du ønsker at støtte Tivoli i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale Tivolikortholdere, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes om kultur og oplevelser i Tivoli.

En stor tak til alle gæster, både for tålmodighed, tillid og opbakning.

Eksempel 1:
Du har et Tivolikort på abonnement, som står til fornyelse den 31. oktober 2020.
Du går glip af 53 dage inkl. den forlængede sommersæson og har derfor mulighed for op til 67,45 kr. i kompensation.

Eksempel 2:
Du har et Tivolikort Wild købt i Tivoli uden abonnement, og det udløber d. 31. december 2020.
Du går glip af 53 dage inkl. den forlængede sommersæson og har derfor mulighed for op til 187,90 kr. i kompensation.

For at opnå kompensation skal du sende en mail til tivolikort@tivoli.dk.

___

Det er ifølge myndighedernes retningslinjer i øjeblikket tilladt at være samlet 500 mennesker til siddende kulturarrangementer, dog med specifikke krav til afstand og gulvareal. Dette betyder, at nogle forestillinger i Tivoli afholdes, men at en række forestillinger og arrangementer i Salene i Tivoli ligeledes er berørt at disse restriktioner og derfor udskydes. De berørte forestillinger inkluderer:

Særligt angående "Dyrene i Hakkebakkeskoven"
Tivoli og Teater-V udskyder "Dyrene i Hakkebakkeskoven" til foråret 2021. Forestillingerne spilles nu i perioden d. 29. april til 16. maj 2021, og billetter til de oprindelige forestillinger rykkes automatisk til de nye. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående "Midt om natten"
Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation udskyder "Midt om natten" til foråret 2021. Forestillingerne spilles nu i perioderne d. 11.-28. marts og d. 5.-16. maj 2021, og billetter til de oprindelige forestillinger rykkes automatisk til de nye. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.

Særligt angående "MAMMA MIA!"
Alle gæster, der har købt billetter til "MAMMA MIA!" i Tivolis Koncertsal, er blevet kontaktet direkte af arrangøren med nærmere information.

Særligt angående "Zirkus"
Tivoli har valgt at udskyde "Zirkus" til februar 2021. Forestillingen kommer nu til at blive spillet den 26. februar 2020. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail, og billetter flyttes automatisk til 2021. 

Særligt angående "The Bodyguard"
Som konsekvens af COVID-19, har Langkjær Entertainment i samarbejde med Live Nation valgt at udskyde spilleperioden i Tivoli. Forestillingerne starter nu fra 21. januar 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Alvin Ailey"
Som konsekvens af COVID-19, har Alvin Ailey American Dance Theater valgt at udskyde spilleperioden i Tivoli. Forestillingerne starter nu fra 17. august 2021. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

Særligt angående "Nøddeknækkeren"
Som konsekvens af COVID-19 situationen, er vi desværre nødt til at aflyse årets juleballet "Nøddeknækkeren" i Tivolis Koncertsal. Alle berørte gæster er blevet kontaktet direkte via mail.

___ 

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

Du er altid velkommen til at kontakte Tivolis Callcenter på + 45 33 15 10 01 eller ved at sende en mail til info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig!

Når du er til udendørs events i Tivoli, skal du af sikkerhedsmæssige årsager huske at:

  • Blive siddende på din plads
  • Kun bruge gangarealerne til og fra bar og toilet – ikke til ophold
  • Helst kun gå én pr. gruppe i baren og på toilet ad gangen
  • Det desværre er slut med at synge eller danse
  • Bænkene ikke må flyttes

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kontrollørerne i området.
Tivoli ønsker dig en rigtig god og sikker oplevelse!

SIT_2020_Maalemand_V2_371x472_udenmaal